Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana...,

BŁAGAM!!!!! POMÓŻCIE!!!!!

Polecane posty

Gość zakłopotana...,

hej. chodzi o to, ze w mojej szkole jest pewien chlopak, ktory bardzo mi sie podoba. moge chyba nawet powiedziec, ze sie w nim zakochałam. no i chodzi o to, ze moje koleżanki wyczuły cos, ze on mi sie podoba, a skoro jestem dosc nieśmiała postanowiły, ze one mu o tym powiedzą. ja nigdy z tym chłopakiem nie gadalam, pisalam z nim kiedys tylko. no i chcialam sie Was poradzić... Jak moge zwrócić na siebie jego uwage zeby do mnie podszedl i zagadal?? prosze. pomocy. nie wiem co robic. on mi sie nadal podoba, ale nie chce, zeby wziął mnie za nachalną...

moze jeste dobry z jakiegos przedmiotu np matma popros zeby cos ci wytlumaczyl bo czegos nie rozumiesz albo popros zeby pozyczyl ci jakas ksiazke :) albo zbierz sie na odwage i zapytaj czy nie przeszedlby sie z toba do kina bo masz dwa bilety(no chyba ze nie masz tyle kaski na 2 b )

Gość zakłopotana...,
hmm... z ta matma to moze byc kiepsko, bo on nie jest typem takiego kujona - wręcz przeciwnie. a co do tego oczka, to nie wiem czy bym sie odważyla :P jeszcze mnie wyśmieje czy cos i bedzie lipa...