Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ks88d8fdf

SZOK!!!!ATEISTKA JARUGA IZABELA MIALA POGRZEB KATOLICKI!!

Polecane posty

Gość Spadłam
No i znów sensacja prawda ?

Gość ks88d8fdf
to ze nie wierzyla i z jakiej racji jest pochowana po katolicku ? jej samej by sie to nie podobalo .wiec kto do tego dopuscil?

Przydałaby się funkcja edytuj post - po "inni" nie miało być znaku zapytania,tłumaczę, gdyby ktoś się jednak zgubił w powyższej wypowiedzi. Żaden szok więc.

Gość ks88d8fdf
NIE BYLA KATOLICZKĄ CO TY PIEPRZYSZ????? SKAD TAKIE INFO ?BZDURY!!

Gość ks88d8fdf
JESTES JEJ SIOSTRĄ ALBO MATKĄ ?SKAD WIESZ ZE KATOLICZKĄ BYLA..:)\to ateistka walczyła z krzyżami i byla za aborcją ..walczyla z kosciolem..zrozum..na bank nie wierzyla w Boga

Widziałam wywiad z jej koleżanką, która to potwierdziła i sama przyznała, że była zdziwiona, więc pretensje jak coś to do prof. Środy :p Nie walczyła z krzyżami tylko o neutralność światopoglądową państwa, ale to zawsze kwestia interpretacji jak widać :o Środa wie pewnie więcej niż ty na temat zmarłej.

Gość dompleuik
to może dzięki temu że miała katolicki pogrzeb,Bóg ją rozgrzeszy i bedzie miała lżej w czyśccu?

Gość ks88d8fdf
a kiedy ten wywiad byl?

Gość ks88d8fdf
hahahaha klamczucho .. OTO SŁOWA MAGDALENY SRODY O JARUDZE : Nie znosiła przemocy, krzywdy, dyskryminacji i była odważna. Nie tą odwagą, która stoi na straży abstrakcyjnych idei i służy machaniu szabelką " za prawdę", "za naród" "za prawa naturalne", lecz tą, która nakazuje się zaangażować po stronie pokrzywdzonych, słabszych i ośmieszanych. Po stronie kobiet, homoseksualistów, ludzi starych. Była feministką i ateistką. Kobietą o wielkim sercu, wielkim zaangażowaniu i zarazem - zdrowym rozsądku. Cnoty te nader rzadko występują razem. WIEC BYLA ATEISTKĄ..A TY KLAMIESZ

Gość Spadłam
Skorobyła ateistką to niech teraz kościól sie wstydzi co ludzie na jego temat sobie myslą.

No właśnie, Środa napisała, ze Jaruga-Nowacka była ateistką i zostało jej to wytknięte, że wcale nie była, nie wiem przez kogo, nie wskazała z nazwiska, sama się jej zapytaj, jak cię to tak dręczy, niemniej w tym wywiadzie przyznała, ze ateiską Jaruga-Nowacka wcale nie była, mimo że tak wcześniej napisała, a napisała bo założyła to tak jak większość, kumasz już? Wywiad był na tvn24, kilka dni po katastrofie.

Gość Spadłam
Jakie to ma znaczenie ja sie pytam,przeciez wiele ludzi chodzi do kościoła na pokaz w nic nie wierząc i co ? prawie kazdy pogrzeb z udziałem księdza .Dajcie spokój już tym ludziom .