Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas to money

chce napisac ksiażkę

Polecane posty

Gość czas to money

chcę napisać książkę, mam w głowie mnóstwo ciekawych historii, ktore chciałabym spisać,ale nie bardzo wiem.Od czego zacząć i jaki tytuł dać.Czym sie kierować dając tytuł książce? Jak zarobić dodatkowo na niej?Jak sprawic, by ktokolwiek chciał po siegnac, skoro nie jestem nikim znanym, żadna Grocholą, ani inna Chmielewską!? Potrzebuje kase na budowe domu moich marzeń, stwierdziłam, ze zbiorę pieniądze na to, nie zadłuzając sie i tak wpadł dziki pomysł"napiszę książkę sprzedam ją, a z pieniadzy zarobionych zbuduje dom", a bankom pokaże tym samym środkowy palec i nie dam na sobie zarobić. Szukam tez inspiracji, jesli macie jakies ciekawe historie z własnego zycia, a chcielbyscie, abym je oczywiscie po swojemu wkręciła w wątek książki(oczywiscie nic wam z tego nie skapnie, procz tego, ze moze jedna z historii gdzies faktycznie wcisnę w tresc) Pozdrawiam zaraz zostane zjechana, za błędy i zły styl literacki.Zgadłam?Jestem jasnowidzem, na forum zawsze musi byc contra inaczej nie nazywałoby sie to forum"kafeteria"

W sumie może napisze o prostytutkach? W końcu pracowałam kiedyś w tym zawodzie i nabrałam sporego doświadczenia.Mogłabym napisać taki poradnik dla początkującej dziwki.Co o tym myślicie?

Gość JamJestPrawdziwaCzasToMoney
spadaj podszywaczu!

PODSZYWACZ PODSZYWA Sie pod podszywacza,ale jaja:) a ja powaznie pytam o ta ksiazke, bo na serio mam zamiar ja napisac , znajomi mnie namawiaja,ale nie wiedza o co mnie prosza ,przeciez ich tez umieszcze w ksiazce:)nie zawsze jako pozytywne postacie:)

Aleś gupiaaaaaaaa znajomi mnie namawiaja,ale nie wiedza o co mnie prosza ,przeciez ich tez umieszcze w ksiazce a wiesz, że mogą Cię za to pozwać ? :o ogólnie za głupia się mi wydajesz by napisać książkę.Nie masz nic ciekawego do powiedzenia, marna z Ciebie byłaby pisarka skoro szukasz tematu książki na babskim forum.Puknij sie w łeb :o

Gość czas to money real
po jednym poscie twierdzisz,ze jestem za głupia na ksiązke gratuluje szybkosci w ocenie człowieka, a wiesz, ze pozory mylą. Nie ma "oczywistej oczywistości", a nad zyciem trzeba sie zastanawiać, bo wcale nie jest takie proste. Nie ma tak, że coś jest albo czarne albo białe, ja gustuję w szarościach.Przypomniało mi sie powiedzenienie. "zazwyczaj tacy,ktorym brak wiedzy,wmawiaja sobie, ze wiele umiejamci zas,ktorzy sa całkiem głupi,mniemaja,że wszystko wiedzą"Giordane Bruno Z dwojga złego wole wyjsc na pisarza grafomana, niz na złego człowieka.Moim zdaniem ocenianie kogos w taki sposo jak to Ty zrobiłas ze mna, nie jest na pewno dobre.

Gość czas to money real
Ty oczywiscie nalezysz do tych , "ktorzy mniemaja , ze wszystko wiedza wg powiedzenia powyzej":)Bo przeciez nawet wiesz, czy jest głupia czy madra obca Ci osoba z forum, ktora oceniłas po jednym poscie na forum:)

Gość czas to money real
Jednym słowem gówno o mnie wiesz.

Gość czas to money real
czekam na wasze nieprawdopodobne historie z zycia wziete:)