Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ReGril

Jakie pytanie padają na pierwszej randce ?

Polecane posty

Gość ReGril

Wyobraźcie sobie taką sytułacje. Spotykacie się z dziewczyną/chłopakiem , która/y wam się podoba. Znacie ją/go z widzenia ze szkoły. NIgdy wcześniej nie rozmawialiście razem. Pewnego razu postanowiliście stawić czoła wyzwaniu i prosto z mostu zaproponowaliście spotkanie. Dochodzi do spotkania i co : - Cześć - Cześć I co dalej , jakie pytania padają na piewszej randce ? Jak wygląda pierwsze 10 minut rozmowy (bo podobno dalej to już leci z górki - podobno). Prosze o pomoc.

Gość keitaJP
no mowisz : siema, masz ochote na seks? i takie tam.

Gość misssssbooooooooooooom
Chłopak: ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić ? Dziewczyna : co? Chłopak: ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić ? Dziewczyna : chce zachować dziewictwo dla wybranego dlatego może być tylko anal Chłopak: spoko , a lewatywa była ? Dziewczyna : niestety nie? Chłopak: no to spodziewaj się jutro zatwardzenia , chodź do kibla ? Dziewczyna : OK ! mniej więcej tak to wygląda

Gość keitaJP
albo powiedziec czy lubi kielbase .

Gość ja powiem tak......
ja uważam że nie należy zaczynać randki od zadawania pytań bo możemy wyjść na wścibską osobę ...niech rozmowa sama się jakoś toczy a na pytania zawsze przyjdzie czas ...tak przy okazji jakiegoś tematu powinny padać pytania

Gość glen b
jesz kupę

Gość ReGril
Chodzi mi właśnie o to co jest po "czesc" i ewentualnym "jak leci". Przecież nie powiem po tym "wiesz kupiłem sobie nowe buty, troche są zaciasne , ale ..."

Gość ja powiem tak......
zawsze można zapytać jak Ci dzień minął w szkole pracy

Gość ReGril
Mniej wiecej to miałem na myśli pisząc "jak leci" :)

Gość co konkretnie
haha, ale propozycje padly:D:D, kocham kafe za to beznadzijne poczucie humoru:D a tak serio, to ciezko rozmawia sie z osoba, ktorej tak naprawde sie nie zna, praktycznie jedynie z widzenia, zwlaszcza, gdy jest to osoba, ktora nam sie podoba. ja ostatanio mialam taka randke i bylo sympatycznie, chcoiaz juz nie pamietam na jakie tematy rozmawialismy. poszlismy na piwo, pozniej gadka troche o studiach, troche o zabawie, gdzie lubimy sie bawic, czego sluchamy, troche tez o filmach. takie tam, ogolnie badz soba i zagaduj, ale nie wchodz w dupe, jelsi widzisz, ze koles a Cie w dupie, to odpusc sobie, jelsi natomiast jest w stresie, to staraj sie go wyluzowac i daj szanse.

Gość ranigast
Też bym to chciała wiedziec ...

Gość -zdjecie do CV..Ja..-
ruchasz się, czy trzeba z tobą chodzić? :D

Gość -zdjecie do CV..Ja..-
idziemy do ciebie, czy do mnie? :D

Gość taaaaaaaaaaaaaaa
Ludzie z kafe napewno Ci nie pomogą ...