Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHERRY VANILLA

czy jest jeszcze jakis kredyt jak pozyczka typu prowident??

Polecane posty

Gość CHERRY VANILLA

poszukuję takiej pożyczki lub szybkiego kredytu takiego jak można dostać w prowidencie czyli od ręki i do domu?? a nie chce brać w prowidencie bo nie bardzo podobają mi się ich oferty...

Gość CHERRY VANILLA
upppp

wiedz, ze takie "szybkie" kredyty wcale nie są dobre!! Takie pożyczki i kredyty sa obciążone wysokim ryzykiem, dlatego banki podnoszą ich ceny :)

Gość CHERRY VANILLA
ja wiem o tym ale potrzebuje na gwalt pozyczki na wyjazd musze jechac do bxl na kilka dni w przyszly piatek a nigdzie nie zalatwie kredytu bez zaswiadczenia bo u mnie w firmie zaswiadczenia wydaje sie tylko 10 kazdego misiaca i nie mam szans na zalatwienie

Gość CHERRY VANILLA
o ja czy nikt z was o niczym nie slyszal??

Gość CHERRY VANILLA
chwilowka jest ma mała kwote mnie interesuje ok 2000 tys

Gość CHERRY VANILLA
upppp

Gość CHERRY VANILLA
hmm bo to jest tak ze na moim terenie pracuje czlowiek ktory jest jakby koordynatorem jakiejsc tam czesci miasta a wczesniej nekal moja rodzine z zupelnie innych powodow po prostu swir i nie chche narazac swoej rodziny na to samo jeszcze raz

Gość CHERRY VANILLA
a po za tym w prowidencie mozesz dostac na dzien dobry tylko 1000 zl a to ze daja 1500 to ostra sciema

sama jestes ostra sciema bo ja na dziendobry 1500zł dostałam:P a jak sie nie płaciło u prowidenta a ogólnie jest siew biku to juz sie pozyczki nigdzie nie dostanie wiec pozostaje ci napic sie ze smutku:classic_cool:

Gość CHERRY VANILLA
ja w prowidencie nie mam zadnej pozyczki i nie mialam dla mnie powiedzieli ze mozna dostac tylko 1000 zl a przy grugiej umowie 1500

Gość gość
Pożyczki w 15min na Twoje konto http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne

Gość Zizi6

Chwilowki to zcasami spoko opcja. Ja na sprintcash.pl już kilka razy brałąm i nigdy nie było zadnego problemu