Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaki

Mam problemy ze swoim członkiem.

Polecane posty

Gość amaki

Hej. Mam na imię Marek. Mam 15lat, 173cm wzrostu i 80kg żywej wagi. Mam problemy ze swoim przyrodzeniem, a dokładniej od roku. Ma w zdodzie około 11cm a bez niego 5 bądź 6 cm. Gdy widzę swoich kolegów w szatni, to u nich widac że coś mają, a u mnie nie. Byłem już u lekaża i w ogóle, ale powiedział mi, że rozwiajm się rok do tyły. Ale to nie wszystko. Od 14 roku życia, zauwarzyłem, że zaczęli mie pociągac mężczyźni. Więc chyba jestem biseksualny. Widziałem już tutaj kilka tematów o podobnej tematyce, ale nie było w nich konkretnej odpowiedzi. Więc proszę o pomoc. :(

Gość Konsueli 2
tak jesteś pedałem :)

A za kare że jestes pedałem to ci fujara nie urosła cwelu bezbożny

Gość amaki
a hiv ? :(

Gość amaki
No... Ale ja nie mówiłem nic że jestem gejem., Kobiety też mnie pociągają. Pytałem bardziej o wielkośc mojego penisa. Czy on mi jeszce urośnie?

Gość Natalaaaaaa18l.
Ej no. Mój facet ma takiego jak twój. Ale za to chodzi na siłke i ma fajne ciało. Więc tym dużo nadrabia. Pomyśl nad tym.

Gość Kasiatko84
taki siusiak jest do dupy bo takim małym fiutkiem nie rozerwiesz dupy jakiemuś pedałkowi

Gość Andrzej1966
pedałom takim jak ty nie urośnie więcej niż12cm, no chyba że regularnie ktoś cię będzie w dupake zapinał, wtedy 18 cm masz murowane !

Gość amaki
Dzięki. Postaram sie chodzic na nią. A co do ludzi którzy uważają żeby tępic homoseksualistów: Jesteście strasznymi pozerami.

Gość Kasiatko84
homoseksualiści są tak samo potrzebni ja kochający zwierzęta i zawsze byli i będą. nie można ich tępić bo są potrzebni przyrodzie :)

Gość amaki
Dzięki ci. Masz rację. Dziękuje wszystkim z góry. :P