Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HiPHopYoONA

Czapka z płaskim daszkiem. Skate

Polecane posty

Gość HiPHopYoONA

Jestem dziewczyną. Mam prawie 17 lat. Jejku jak mi się to podoba. Styl Skate. Coś cudownego.. Zazdroszczę tym co mają odwagę się tak ubrać. Niby nic takiego, ale ja nie mam odwagi. Ale dobra.... Więc od jakiegoś czasu...2 lata?3? Podoba mi się ten styl. Nie mam odwagi założyć..szerokich spodni i wgl. Ble ble ble.. Więc pytam was, jak to będzie wyglądać, że ubiór "normalny" wiecie o co chodzi, nie na skate.... a na głowie taka czapka.. Pasuje mi ;)) byłam w sklepie..i normalnie sie zakochałam. Muszę ją kupić. Trudno niech ludzie gadają.

Gość m klvfkdgvfgt
ale masz dziecko problemy :O:O

Gość HiPHopYoONA
yh..

Gość gosiakosia
hehe, a czym się tu przejmować? ja mam zupełnie inny styl i jestem 10 lat starsza i ten hiphopowy nie podoba mi się, ale skoro Tobie się podoba to czemu nie? jesteś młoda więc możesz szaleć i na czapce nie poprzestawiaj tylko bądź sobą:)

Gość y6rfliuytgrds
wiesz ja jestem młodsza od Ciebie i mi tez podoba sie ten styl nie przejmuj sie ja bluzki kupuje na meskich dzialah zeby byly duze i sprzedawcy czasem sie dziwnie na mnie patrza ale mam to w d..... bo mi sie tak podoba tylko mlodsze dzieciaki mierzą cie ale tam . ; d

Gość BMXrider
L>O>L czego tu sie bac ja mam 16 lat jak mialem 13 zaczołem sie ubierac na skate a poprzestałem na tym ze jezdze na BMX'ie i jestem pełnoprawnym skatem zakladaj szerokie spodnie czapke i sie nie przejmuj opinią innych niech gadajo. ( a gadać nie będą ) no chyba ze dresiarze ale to pedaly

Dziewczyna skate z krokiem w kolanach to najgorsze co może być :O No, może gorsze są jeszcze "metalówy". Kobieta ma być kobietą, ale może to i lepsze w tym wieku niż tapeta, solara, miniówka i na dyskotekę. Kiedyś wam przejdzie

o ja pierdole, jestem starsza 2 lata od Ciebie, od ponad 5 lat interesuje się wszystkim co się wiąże z rapem ale słucham undergroundu a nie kurwa tedego ;x jak zapewne Ty. prawdziwa słuchaczka nie pisała by tak EMO MARTYNKA, ogarnij się autorko.

o ja pierdole, jestem starsza 2 lata od Ciebie, od ponad 5 lat interesuje się wszystkim co się wiąże z rapem ale słucham undergroundu a nie kurwa tedego ;x jak zapewne Ty. prawdziwa słuchaczka nie pisała by tak EMO MARTYNKA, ogarnij się autorko.

Gość zgadzam sie z Tobą :DD
mi się mega podoba taki styl. jestem od ciebie młodsza o 2 lata, a tez bardzo "luźny" styl przypadł mi do gustu :D u mnie jedyna przeszkoda jest kasa. ja osobiście nie mam zamiaru noszenia spodni szerokich. rurki wygladaja mega fajnie jak założysz do tego szeroka bluze jakies najki i fajną czapke z płaskim daszkiem :D ja chodze jeszcze do gimnazjum i podejrzewam ze od razu wszyscy zaczna gadac ale mam na to wywalone. juz nie raz gadali i gadac beda, a wiec bądź sobą bo szkoda życia na bycie kimś innym :)))))

Gość kasssssia
hej znacie jakieś fajne sklepy z odzieżą hip-hopową? uwielbiam ten styl i lubię szukać fajnych dodatków typu czapka;)

Gość brightmind
ja mam blisko sklep http://chillout-shop.pl/ i tam się zaopatruję, oni zajmują się też sprzedażą online, więc zakupy na odległość też można zrobić

Gość gość
Na allinside.pl są fajne czapki. Często tam kupuję rzeczy, a w głównej mierze ubrania, z których jestem zadowolony. A dodatkowo rzeczy na tej stronie są tanie i dobrej jakości