Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny24

Dalej Szukam z powodu nikłego zainteresowania

Polecane posty

Gość przystojny24

przypominam, że szukam dziewczyny, oto lista moich wymagań chętne osoby prosze o pisanie pod spodem: 1. musi być ładna, zadbana, mieć prezencję, poruszać się z gracją, a nie kroczyć jak chłop z mazur, uwidaczniać swoje atuty takie jak kształt ciała, nie może sie garbić. 2. musi ubierać sie w markowe gustowne! ciuchy, nie rzucające sie w oczy, ale muszą być ładne z dobrych materiałów takich jak kaszmir czy bawełna(min. 90%), nie może też chodzić po mieście na wpół naga tylko po to aby inni się na nią patrzyli, nie toleruje trampek, ani wielkich wieśniackich napisów, takich jak Dolce Gabana i innych podobnych na ubraniach zajmujących całą ich powierzchnie, ubrania nie mogą być zmechacone, dziurawe, ani rozciągnięte, muszą ładnie leżeć na ciele partnerki. 3. musi być bardzo higieniczna, dbać o swoją higiene, brać codzienne kąpiele(najlepiej z bąbelkami lub solą), myć zęby 3 razy dziennie, mieć świeży oddech gdyż dając mi buziaka na przywitanie chce poczuć tą świeżość, nie może mieć miodu w uszach, musi być ładnie uczesana, nie może mieć kudłów jak chłop. 4. nie może mieć kolczyków w pempku, jezyku czy innych intymnych miejscach, jest to niehigieniczne i nieładne, 5. musi być w wieku 18-23 lat, mieć co najmniej 164cm wzrostu, waga nie może przekraczać 58kg, grubasom i anorektyczką dziękuje. 6. musi mieć ambicje, nie interesują mnie osoby po zawodówkach oraz nie mające zamiaru kończyc studiów, musi mieć pracę i mieć pieniądze na własne wydatki, poprzez prace rozumiem umowe o prace i "normalne" zarobki, a nie 900zł. 7. nie może pochodzić z patologicznej rodziny, ani z problemami finansowymi, nie bede też niczyim sponsorem, chciałbym, aby ta osoba miała jakies zajecia i zainteresowania z którymi chce wiązać przyszłość, IQ musi wynosić co najmniej 110. 8. nie może mieć pretensji jak wychodze bez niej z kolegami na piwo, nie toleruje zbytniej zazdrości, uważam to za natarczywość, jak wróce z "piwka" chciałbym, aby spytała jak było i czy dobrze sie bawiłem, poczym wspólnie udamy sie do łóżka. 9. nie może puszczac sie z byle kim za moimi plecami i udawać, że nic sie nie stało i tak sie dowiem, ponadto ma sie kochać ze mną kiedy mam na to ochote, a jak nie mam to musi to akceptować i dalej sie uśmiechać. 10. nie chciałbym, aby ta osoba miała w przeszłości wielu partnerów, a w szczególności takich z którymi spała po 3 dniach znajomości, najlepiej, żeby była dziewicą, ale bez większych przeciwskazań do współżycia z partnerem, chcącą wgłebić się w tajniki seksu, aczkolwiek nie stawiam tego jako najważniejszej rzeczy. 11. osoba ta musi tez przejawiać zainteresowanie moją osobą oraz moimi problemami tak jak ja jej i przejawiać chęć pomocy w każdej sytuacji. 12. musi mieć normalnych rodziców, którzy akceptują jej decyzje zyciowe, a nie upierdliwych z którymi ja będe musiał sie użerać, jej rodzice muszą mnie lubić i stawiać jako przykład dobrego człowieka. 13. nie może do mnie dzwonić 50 razy dziennie tylko dlatego, że jej zwierzątko zrobiło kupke, gdyż jestem osoba zajętą w ciągu dnia, oczywiście może dzwonić, ale w konretnym celu. 14. musi mieć poczucie humoru śmiać sie z moich żartów, być zabawna, musi znać dowcipy, żeby mnie rozbawić jak będe smutny, nie toleruje osób smutnych i zamulonych siedzących w kącie, nie potrafiących zacząć jakiegokolwiek tematu, 15. z powodu tego, że często bedzie sie śmiała nie toleruje żółtych zebów, dlatego muszą być one białe,proste, bez osadu, przebarwień czy wielkich szpar między nimi, wszystkie muszą byc na miejscu(policze). 16. nie może chodzić do solarium częściej niz raz w miesiącu, raz, że jest to niezdrowe, dwa nie szukam murzynki. 17. nie może chodzić na imprezy co drugi dzień, rozumiem raz na tydzień, ale nie częściej. 18. nie lubie jak ktoś wydaje pieniądze na "pierdoły" nie ważne czy wydaje swoje czy moje pieniądze, drażni mnie to, osobiście wole kupować pożądne rzeczy, a nie "kupe" gówien, osoba musi mieć cel na co zarabia np. na samochód dla mnie jak mi sie stary znudzi. 19. nie lubie gdy dziewczyna/kobieta ma nie ogolone pachy, nogi, pamiętam to z czasów gdy jeszcze podróżowałem autobusem i w lato był to obrzydzający widok, dotyczy to również tzn. "wąsika" nad górną wargą. 20. nie toleruje palenia papierosów, jest to obrzydliwe, nieekonomiczne i co najważniejsze niezdrowe, do tego trujesz mój klimat(buziaka bym już nie dał) 21. po załatwieniu się w łazience, chciałbym, aby umyła sobie pupcie, gdyż nie mam zamiaru wąchać "zapaszków" z jej miejsc intymnych w razie bliższego zbliżenia, gdyż jest to odrzucające i obrzydliwe, poprzez umycie rozumiem nie przetarcie mydłem 2 razy, ale porządne szorowanie tak, aby czuć było świeży zapach mydła, a nie kupki. 22. Dziewczynie nie wypada pierdzieć, ani bekac jest to nie kulturalne i powinna starać zachować sie nawet przy mnie odpowiednio i kulturalnie. 23. powinna być szczupła i mieć ładną sylwetkę, bez zwałów tłuszczu, nogi powinny być proste, stopy odpowiednie do wzrostu - nie jakies wielkie jak frankensztajn oczywiście powinny być czyste, nogi nie powinny jej sie nadmierni pocić, aby zapach skarpetek był przyjemny przez cały dzień, powinna je myc dokładnie pomiędzy palcami jak i dbać o paznokcie na nich. 24. nie może miec grzybicy pochwy - brzydze sie tym, pochwa musi być starannie wydepilowana, po depilacji nie może mieć krostek na sobie bo mnie brzydzą(trzeba posmarować specjalnym żelem) 25. nie może mieć odstających uszu, ani wielkich jak słoń o miodzie już mówiłem i jest to oczywiste. 26. chciałbym, aby gdy u niej przebywam karmiła mnie smakołykami, pomasowała mnie po brzuszku i spytała "smakowało kochanie ?"

Gość mam pytanie @@@@@
jaki to ten zel po depilacji? serio pytam, podaj nazwe

Gość zupki hinskie
zapomniales dodac charakterystyki brodwek kobiety.

Gość SEXY kobietaa
z takimi wymaganiami do konca życia będzie samotnym prawiczkiem:-P

Gość kolejny prawik
hahahahahaahahahahahahahaha IDZ SIE POWIES NEDZNA KREATURO

Gość Troche mnie to smieszy
A co ty masz do zaoferowania oprócz ptasiego móżdżku?

Gość nie spelniam nawet pierwszego
punktu ;) Czuje sie zwolniona z czytania pozostalych 🖐️

Gość pochwa zawsze jest
gladziutka :classic_cool:

Gość CzarnulQa
a ciekawe czy ty spełniasz jakiekolwiek wymagania. ksiaze......

Gość abcd itd
ale mi wymagania :O wiekszosc z nich kobiety powinny je spelniac z "urzedu",chodzi mi o dbanie o wyglad i higiene,reszta -gorzej ale kazda kobieta powinna o siebie dbac

Gość ej dziewczyny przecież te
wymagania wcale nie są jakieś z kosmosu, tylko śmiesznie to brzmi tak zebrane razem..