Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

face it

domowa lewatywa strzykawka

Polecane posty

witam mam pytanie czy ktoras z was probowala sobie w domu samej po cichutku wykonac lewatywe??pytam powaznie, jak taki proces przebiega??chcialabym oczyscic jelita i przyspieszyc przemiane materii...

Gość gusik24654
a czego się wstydzić taka gruszka to i dla dziecka też jest do nochala nie musisz mówić że do lewatywy ją chcesz :P

Gość on35 olsztyn miły i przystojny
ktoś ci musi pomóc wypinasz tyłek a druga osoba robi ci lewatywę nie macie chłopaka który by wam to zrobił? :-o

jak w ogole wyglada taka procedura??tzn z ta gruszka moze ktos opisac dokladnie??

Gość gusik24654
jak to co do gruszki ją "zasysasz" i w tyłek wtryskujesz ;)

Gość gusik24654
Face it kup sobie zeiloną herbatę z opuncją ona jest oczyszczająca zdrowa i na pewno przyjemniej się pije ;)

gusik pije herbate i gowno ze sie tak wyraze....a czego zamiast gruszki mozna uzyc zeby dzalalo jak taka pompka??

Gość gusik24654
zamiast gruszki? nie wiem bo musi być cienkie i długie, tzn ze 3-4cm chociaż żeby wsadzić... strzykawka odpada...

Gość za taka kase
ja chyba ta gruszke kupie, powiem ze do czyszczenia nosa dla dziecka :p a moze gdzies w chacie mam taka u mamy - po siostrach jak byly male to bym sobie wziela

Gość autorko a powiedz szczerze
Chcesz sobie zrobić tą lewatywę tak po prostu czy masz zatwardzenie i nie możesz zrobić kupy? Odpowiedz ale tak szczerze!!

Gość on35 olsztyn miły i przystojny
poczytaj za nim zaczniesz eksperymentować..

chce zrobic lewatywe bo jak robie kupe to jest taka hmmmm plaska i waska mysle ze to by mi pomoglo no i chce sie oczyscic!!

Gość alallalal
Właśnie jak to piszę to mierzę temperaturem w pupie. Ja robię strzykawką taką od syropu

Gość lizzy12345
ja też robię strzykawką, kiedyś miałam taką dużą, do karmienia przez sondę. Potem załatwiłam sobie też ze szpitala taką do pomp z lekami, ma rurkę którą ucięłam do odpowiedniej długości, ma 60 ml bodajże. Ale tą z krótkim (ok 2cm) dziubkiem też dawałam radę.

Gość urynoterapeuta
Kup sobie dużą strzykawkę , a najlepiej lewatywę robić własnym moczem. To nie żart.

Gość gość
moja nigdy nie chciała anala ale ją w końcu zdemoralizowałem - sposobem. Lubi jak z masażu przechodzimy płynnie do seksu - leży na brzuchu, ja siadam okrakiem mocno naciskając masuję plecy i w trakcie tego, bez pomocy rąk twardniejący penis ślizga sie po jej udach i pośladkach. Zawsze starannie szuka właściwej dziurki. Ale raz i drugi zaaranżowałem niby wpadkę że zaatakował nieco wyżej. Zabolało, zapiszczała raz i drugi. No to zaproponowałem że dla bezpieczeństwa włożę jej do pupci delikatny koreczek. Jak już zgodziła się na koreczek, za kolejnym razem jako konieczne przygotowanie zaaplikowałem wlew oczyszczający z dużej strzykawy. Warczała i mruczała, wykręcała pupą, ale moment i "zastrzyk" był w celu. Szybko do wc, szybko i zawstydzona wróciła. Tak zaczęły się te zabawy, najpierw z musu, ale w końcu to polubiła, jakl potem powiedział najpierw jak smak owocu zakazanego dopiero potem jako czystą przyjemność.

Gość gość
jakby mi facet podczas seksu zrobił lewatywe to by wyleciał oknem

Gość gość
Lewatywa może być podniecająca.