Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekającanawiatr

Co to jest zawszone konto na allegro? zna sie ktoś ? czemu tak może być?

Polecane posty

Gość Czekającanawiatr

Użytkownik allegro od którego ponad tydzien temu coś kupiłam teraz ma ZAWIESZONE KONTO!! wkuryzłam sie. pierwszy raz cos kuouje i taki numer! spieszy mi sie z tym towarem który kupiłam, a teraz się boję że albo przepadnie moja kasa, albo zwrócą mi kasę ale towaru nie dostanę! użytkownik ten nie ma żadnych negatywnych komentarzy, jeden neutralny i same pozytywy , wątpie żeby to był oszust wiec czym spowodowane zawieszenie konta????

Gość Zepsuty*Gramofon
Pewnie zalega z opłatami :) Mi też kiedyś zawiesili :P

Gość anaisxxx
zawszone powiadasz??? uuu... :D

Gość Czekającanawiatr
no zawieszone pomyłka moja, czyli odblokują a ona przez ten czas mi wysle czy dopiero mi wysle jak bedzie aktywna? mogę ją ponaglić?

Gość Zepsuty*Gramofon
Napisz, jak najbardziej - w końcu zapłaciłaś za towar. Konto odblokują dopiero po uregulowaniu należności i po napisaniu do obsługi allegro maila. Ewentualnie konto może mieć jeszcze zawieszone za 2 aukcje niesfinalizowane. Kupiła coś i nie zaplaciła, a nie każdy sprzedający daje negatywy, bo boi się przed odwetowym komentarzem. Inna możliwość, to podbijanie aukcji.

Gość gusik24654
uuu nie wiem czy odzyskasz może nielegalnie coś sprzedawał, itd. albo nie wywiązywał się z transakcji i zawiesili dużo negatywów ma?

Gość Czekającanawiatr
No napisałam , że nie ma ani jednego negatywa, to ona / on sprzedawał , nie było to podbijanie bo sprzedawała 1000 szt także każdy kto chciał to mógł kupic , a tą aukcje na której ja kupiłam (i około 30 innych osób) to usunięto :o :(

Gość Zepsuty*Gramofon
To czy dostaniesz towar za który zapłaciłaś zależy chyba juz od sprzedającego i jego uczciwości. Zawsze możesz iść na policję i zgłosić oszustwo, razem z innymi osobami, które brały udział w licytacji i także nie otrzymało towaru.

Gość Spokojnie, pewnie towar
dostaniesz. Miałam tak dwa razy, że zakupiłam towar, a tu zaraz po tym, konto uzytkownika zawieszono. Jednak wszystko dostałam najnormalniej w świecie, także nie bój żaby, będzie ok! :)

Gość Czekającanawiatr
dzięki :) a powiedzcie mi tylko czy to zawieszenie ma wpływ na czas realizacji ??

Gość gusik24654
NIE MA WPŁYWU on ma kase i ma wysłać!!

u mnie nie miał. Przyszło tak jak zawsze, w przeciągu 3-5 dni.

nie miało* -miało być, sorrki:)

Gość Czekającanawiatr
a co to znaczy jak tej osobie zniknęły ostatnie komentarze? :o miała już z 22 kwietnia i poprzednich dni a teraz te komentarze (poztywne) zniknely i zostały z najpozniej 18 kwietnia. co może być powodem?