Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazłam ciekawy artykuł

Kobiety starające sie o dziecko...

Polecane posty

i może warto wypróbować porady tam zawarte? Sama staram się juz ponad rok. Niby wszystko ok a nie mogę zajść w ciążę. Artykuł jest o naturalnych wspomagaczach płodności. http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21

Gość mnmn mmmm
a sprawdzalas droznosc jajowodow , i czy maz badal nasienie?

tak, wszystko ok

Osobiście bym odradzała wypicie 2 butelek flegaminy w ciągu 4 dni. I mam nadzieję, ze nikt tu nie wpadnie na taki pomysł. Syropy wykrztuśne jak sama nazwa wskazuje nie powinny być przedawkowane, chyba ze ktoś lubi płukanie żołądka.

ja też nie miałbym odwagi tego pić :) Ale pomyślałam o ziołach.

Na ziołach się nie znam, ale... Jak sobie zobaczysz ceny tych "specyfików" to zmienisz zdanie :D:D:D Jakbyś chciała brać wiesiołek, castagnus, w 1 fazie zioła ojca klimuszko, w 2 ojca sroki, męża faszerować permenem czy innym zestawem witamin po 50 zł za miesięczną kurację, do tego kwas foliowy... Masz za to wyprawkę :P :D:D:D Moim zdaniem powinnaś znaleźć dobrego ginekologa bo jeśli staracie się już ponad rok to coś musi być na rzeczy i trzeba to coś znaleźć. Miałaś badaną prolaktynę? hormony tarczycy? progesteron? Monitorowany cykl czy zachodzi owulacja?

prolaktynę miałam troche podwyższoną, ale szybko wróciła po lekach do normy. Może znów jest wysoka. I tak wkoło Macieju... No, jak teraz dam czadu z ziołami to albo zaciążę albo padnę trupem! :) Co do cen, to chodziłam prywatnie ponad pół roku do gina i straciłam kuuuupę kasy. Więc takie 50 zł to niewielka inwestycja :) :) Kornelkowa, tonący brzytwy się chwyta :)

wiem o tym doskonale :) Zrób sobie jeszcze raz badania prolaktyny bo małpa bardzo lubi wzrastać po ostawieniu bromergonu. Najlepiej byłoby zaciążyć biorąc bromergon i później odstawiać go małymi krokami w czasie ciąży (nagle odstawienie może spowodować poronienie). albo zajść w ciążę zaraz po odstawieniu, ale na to akurat szanse są niewielkie. A co z resztą? Miałaś monitorowany cykl? Masz owulację?