Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiszunka

Ryanair, odprawa online. POMOCY!!!

Polecane posty

Gość kiszunka

Mam okropny problem z odprawa online. Dostalam maila z potwierdzeniem rezerwacji lotu i kiedy robie odprawe online, otrzymuje odpowiedz, ze dane sie nie zgadzaja. Juz sto razy sprawdzalam czy wszystko dobrze wpisalam. Dobrze a problem nadal istnieje 😠 Czy mial tak ktos z Was i jak to rozwiazac. Telefon do nich tez niezle kosztuje. Tanie linie, ha, ha, ha :O

Gość klipio
A kiedys masz lot? Odprawic sie mozna na 2 tygodnie wstecz.

Gość kiszunka
Za 5 dni cholera :O a ja odprawy nie moge zrobic.

Gość klipio
a sprobuj w innej przegladarce, dziwna sprawa. No i sprawdz jeszcze raz dane, bo czlowiek czasam jest slepy

Gość azxxxxxxx
a ktora opcje wybierasz?/

Gość kiszunka
Przy kazdej z trzech opcji mam komunikat o niezgodnosci danych. Karte uzylam prawidlowa bo kase mi sciagneli 😭 mail prawidlowy bo dostalam potwierdzenie o rezerwacji lotu 😭 i mie i nazwisko tez podalam swoje 😭 Sprawdze jeszcze z ta inna przegladarka ale widze, ze tylko mnie dopadla ta dziwna przypadlosc. Nie robilam odprawy wczesniej bo nie wiedzialam czy w ogole beda loty ze wzgledu na ten wulkan, wczoraj probowalam i...kicha!!!! A lot mam we wtorek.

Gość latam czesto rajanerem
i jeszcze nigdy tak nie mialam

Gość klodiii
Kiszunka i jak poradziłaś sobie z problemem twojej karty pokładowej? Bo ja mam to samo!!!! Mam 2 opcje do wyboru i za każdym razem jak wpisuje prawidłowe swoje dane podane przy rezerwacji to wyskakuje mi, że dane są źle wprowadzone, a sprawdzam to po 100x :(( Lot mam w czwartek rano ;( proszę o pomoc!!

Gość ljuuui[[
zresetowac kompa

Gość klodiii
no to niestety nie jest wyjście z tej sytuacji, bo odprawę próbuje zrobić od wczoraj ;/ nie pomaga też próba korzystania z innej przeglądarki...

Gość Ryanair, odprawa online. POMOC
sprawdź ta rezerwacje.tz wejdź na nią i przeczytaj dokładnie dane, może znajdziesz błąd..ja np. wpisałam sobie zły adres e-mail no i przy próbie odprawienia wychodził mi błąd..no i tez nie przyszło mi potwierdzenie na e-maila ..

Gość klodiii
Problem całe szczęście został rozwiązany. Rezerwacji dokonywałam w biurze podróży i okazało się, że to agentka popełniła błąd w ich adresie mailowym, dlatego też nie mogłam w żaden sposób podejrzeć swojej rezerwacji, bo ciągle zarejestrowane dane nie zgadzały się z wpisywanymi w domu przeze mnie. Dopiero kontakt z biurem obsługi Ryanair rozwiązał mój problem.

Gość sprobuj wpisac
najpierw nazwisko pozniej imie albo na odwrot moj znajomy tak miał...

Gość Ryanair POMOCY
Witam przy zakupie biletu podalem zly adres e-mail co moge z tym zrobic odlot w piatek???

Nic,do odprawy wybierz opcje gdzie nie trzeba podawac adersu email

Gość mój problem
A mój problem wygląda tak: zarezerwowałam bilety, zapłaciłam, przyszło potwierdzenie na maila ale kasy z konta jeszcze nie ściągnęło - tzn. środki są zablokowane (operacje zaplanowane), ale trwa to już z tydzień. I się zastanawiam, czy to tak długo trwa pobieranie z mojego konta, czy coś jest nie tak..?

Nic sie nie dzieje spokojnie,czasem tak sie zdarza