Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kiszunka

Ryanair, odprawa online. POMOCY!!!

Polecane posty

Go艣膰 kiszunka

Mam okropny problem z odprawa online. Dostalam maila z potwierdzeniem rezerwacji lotu i kiedy robie odprawe online, otrzymuje odpowiedz, ze dane sie nie zgadzaja. Juz sto razy sprawdzalam czy wszystko dobrze wpisalam. Dobrze a problem nadal istnieje 馃槧 Czy mial tak ktos z Was i jak to rozwiazac. Telefon do nich tez niezle kosztuje. Tanie linie, ha, ha, ha :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 klipio
A kiedys masz lot? Odprawic sie mozna na 2 tygodnie wstecz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiszunka
Za 5 dni cholera :O a ja odprawy nie moge zrobic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klipio
a sprobuj w innej przegladarce, dziwna sprawa. No i sprawdz jeszcze raz dane, bo czlowiek czasam jest slepy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 azxxxxxxx
a ktora opcje wybierasz?/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiszunka
Przy kazdej z trzech opcji mam komunikat o niezgodnosci danych. Karte uzylam prawidlowa bo kase mi sciagneli 馃槶 mail prawidlowy bo dostalam potwierdzenie o rezerwacji lotu 馃槶 i mie i nazwisko tez podalam swoje 馃槶 Sprawdze jeszcze z ta inna przegladarka ale widze, ze tylko mnie dopadla ta dziwna przypadlosc. Nie robilam odprawy wczesniej bo nie wiedzialam czy w ogole beda loty ze wzgledu na ten wulkan, wczoraj probowalam i...kicha!!!! A lot mam we wtorek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 latam czesto rajanerem
i jeszcze nigdy tak nie mialam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klodiii
Kiszunka i jak poradzi艂a艣 sobie z problemem twojej karty pok艂adowej? Bo ja mam to samo!!!! Mam 2 opcje do wyboru i za ka偶dym razem jak wpisuje prawid艂owe swoje dane podane przy rezerwacji to wyskakuje mi, 偶e dane s膮 藕le wprowadzone, a sprawdzam to po 100x :(( Lot mam w czwartek rano ;( prosz臋 o pomoc!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ljuuui[[
zresetowac kompa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klodiii
no to niestety nie jest wyj艣cie z tej sytuacji, bo odpraw臋 pr贸buje zrobi膰 od wczoraj ;/ nie pomaga te偶 pr贸ba korzystania z innej przegl膮darki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryanair, odprawa online. POMOC
sprawd藕 ta rezerwacje.tz wejd藕 na ni膮 i przeczytaj dok艂adnie dane, mo偶e znajdziesz b艂膮d..ja np. wpisa艂am sobie z艂y adres e-mail no i przy pr贸bie odprawienia wychodzi艂 mi b艂膮d..no i tez nie przysz艂o mi potwierdzenie na e-maila ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klodiii
Problem ca艂e szcz臋艣cie zosta艂 rozwi膮zany. Rezerwacji dokonywa艂am w biurze podr贸偶y i okaza艂o si臋, 偶e to agentka pope艂ni艂a b艂膮d w ich adresie mailowym, dlatego te偶 nie mog艂am w 偶aden spos贸b podejrze膰 swojej rezerwacji, bo ci膮gle zarejestrowane dane nie zgadza艂y si臋 z wpisywanymi w domu przeze mnie. Dopiero kontakt z biurem obs艂ugi Ryanair rozwi膮za艂 m贸j problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprobuj wpisac
najpierw nazwisko pozniej imie albo na odwrot moj znajomy tak mia艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryanair POMOCY
Witam przy zakupie biletu podalem zly adres e-mail co moge z tym zrobic odlot w piatek???

Udost臋pnij ten post

Nic,do odprawy wybierz opcje gdzie nie trzeba podawac adersu email

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j problem
A m贸j problem wygl膮da tak: zarezerwowa艂am bilety, zap艂aci艂am, przysz艂o potwierdzenie na maila ale kasy z konta jeszcze nie 艣ci膮gn臋艂o - tzn. 艣rodki s膮 zablokowane (operacje zaplanowane), ale trwa to ju偶 z tydzie艅. I si臋 zastanawiam, czy to tak d艂ugo trwa pobieranie z mojego konta, czy co艣 jest nie tak..?

Udost臋pnij ten post

Nic sie nie dzieje spokojnie,czasem tak sie zdarza

Udost臋pnij ten post