Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk

czy pozwalacie facetowi chodzic na piwo???

Polecane posty

Gość slowa szczerosci
to ja jestem wyzej. nie sypiam z komiczne2 szczera prawda. Albo sa razem i wtedy najwazniejsza jest partnerka/partner, albo wolnosc, tylko wtedy nie ma sensu byc z kims, bo niby po co. Tylko dla semgo faktu? Bez sensu.

ygyfty nie bo jakby chciał mnie zdradzić to zrobiłby to nawet jakbym mu wszystkiego zabroniła. A może wtedy jeszcze bardziej by go do tego ciągnęło. Zakazany owoc smakuje najlepiej. A poza tym na tych męskich spotkaniach to faceci głównie się wyzywają, potem się z siebie śmieją, znowu wyzywają itd... :P

Gość slowa szczerosci
A poza tym na tych męskich spotkaniach to faceci głównie się wyzywają, potem się z siebie śmieją, znowu wyzywają itd... ile on ma lat? bo chyba dodorsly nei jest. Chyba ze to duze dziecko. Przepraszam ze tak mowie ale smieszy mnei to.

Gość slowa szczerosci
;)

Gość mojego meza kumpel,,,
lazi na piwsko z kumplami 2 , 3 razy w tygodniu, po czym wraca najebany do domu 0 2 , 3 w nocy. a laska ktora z nim mieszka toleruje to!!!! jak posluchalam jej opowiesci o tym i tego ze ona jest na to obojetna to wyszlam od niej z domu szybko, gdyz uznalam ja za idiotke.... wolnosc wolnoscia ale sa granice!!!!!! nie rozumiem czemu ona dalej mieszka z nim on ewidentnie ja olewa.... i nie jestem zachwycona kolezenstwem meza z tym facetem

Gość slowa szczerosci
Kurcze czemu kobiety pozwalaja sobie na takie traktowanie. Powinna gojuz dawno kompnac w zad i zostawic. Bo ten ich pozal sie boze zwiazek to nawet obok milosci nie lezal. Straszne.

Gość aberia12
ale przeciez nie mówimy o każdym piątku w tygodniu. Nie mówimy o facetach co balują cały tydzień czy cały weekend, tylko o takich, co co jakiś czas chcą się spotkać w męskim gronie. Nie wiem, dlaczego miałabym facetowi tego zabronić Jeśli będize chciał mnie zdradzić to to zrobi - niekoniecznie na męskim spotkaniu, ale choćby w godzinach pracy - zawsze można wziąć urlop. Naprawdę - jak facet chce skoczyc w bok to nie upilnujesz, więc związek i tak opiera się na zaufaniu. Mnie nie przeszkadza, żę mój facet sobie w piątek wyskoczy na piwo z kolegami. Ja mam wtedy czas dla siebie. A z reguły potem odbijamy to sobie w sobotę i niedzielę. Tak więc najważniejsze to właściwe proporcje :D

Gość mojego meza kumpel,,,
ok ale koledzy nieodpowiedni moga niezle namieszac!!!!!! arz drugi trzeci i potem to juz staje sie norma

Gość slowa szczerosci
Dokladnie mojego meza kumpel. Jednemu odbije inni sie nei wylamia. Tak to bywa.

Gość limonka musisz byc wyjatkowa z
tak to jest kobiety za wiele odpuszczaja facetom a potem placz ze stal sie alkoholikiem

Gość aberia12
od 2-3 piw w miesiącu człowiek nie staje się alkoholikiem no i to zależy w jakim stanie facet wraca z takich spotkań - mój zawiany nie przychodzi. Gdyby miał problem z nadmierną potrzebą piwa to pewnie bym sie z nim nie wiązała. a jak razem pijemy wino spędzając wieczór razem to też nam grozi alkoholizm?

Gość limonka musisz byc wyjatkowa z
grozic nie grozi nie mowie o tobie w tym przypadku