Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozytywnie zakręcony 123

Czy żonate kobiety marzą o trójkątach 2m 1k?

Polecane posty

Gość Stefanos
Widać, że większość kobiet to szmatławe suki.

Gość Mark+Iza
co za bzdura tylko glupek napisze ze kobiety sa zonate ja znam tylko zonatych mezczyzn kobiety co najwyzej moga byc mezatkami

Gość obsesje masz=========333
ale zalazlam ci za skore, z reszta malemu tez

Gość Lubiący_seks
Żonate kobiety, jeszcze nigdy nie widziałem żonatej kobiety. Natomiast wiele zamężnych mężatek to i owszem. Fajna bardzo ekscytująca i podniecająca zabawa w dobie środków antykoncepcyjnych można się cieszyć różnymi uciechami życia. Przecież to nic takiego jak obcy facet zostawi spermę w twojej partnerce a ty w cipci jego żony. pomijając fakt psychologiczny bo są tacy dla których właśnie takich doznań potrzebują. Bzykać jego kobietę a swoją babę dawać innemu. Jednak wiemy że wśród poligamistów najczęściej dochodzi do zakażenia chorobami wenerycznymi a pandemia HIV króluje obecnie, każdego dnia przybywa nosicieli którzy sieją choróbsko dalej. Przebadaj się już dziś i ocal swoje życie. http://www.aids.gov.pl sam się przebadaj, sterylnisiu ja tam uważam że mnie to nie dotyczy niedotyczący, czyżby? http://www.pzh.gov.pl/oldpage/epimeld/hiv_aids/index.htm czy są chętni na redukcję ludności na naszym Globie, jeśli tak to zapraszamy na seks z wymianą partnerów. Na takiej imprezie łatwo można złapać śmiercionośnego wirusa 5 latek i kwalifikujesz się do piachu.

Gość igram
Lubiący_seks dobrze ostrzega ale...i tak ludzie będą to robić;))

Gość Parwiczek i dobrze
Witam panie otóz jestem prawiczkiem i jeszcze nigdy żadna kobieta nie widziała mojego penisa.Mam dziewczyne i zamierzamy odbyc stosunek w najbliszym czasie i tu jest moje pytanie czy sa ty chetne panie które napisały bo domnie na gg i oceniły mojego penisa. Oto moje gg 39937557

Albo jakiś zbok.. ostatnio dużo tematów takich jak nie o prawiczkach i rozwiązłych dziewczynach to o trójkątach 2m + k... żal... jak kobieta może być żonata, jeszcze w polscę

Zastanówcie się, niema informacji ani czołówki że to temat dla dorosłych, każdy małolat możne się tu deprawować. MYŚLEĆ ZE TO JEGO RODZICE np. TYLE SA WARCI a kiedyś być degeneratem. To tak zwany postępowy rozkład polskiego społeczeństwa, to tylko polskojęzyczny bełkot deprawacji w stronę polaków , OBUDŹCIE SIĘ BŁAGAM NA BOGA !!!!

Gość mążdla żony
Ja namówiłem swoją żonę aby oddała się innemu przy mnie i było naprawdę wspaniale popatrzeć na żonkę jak liże innemu i jak cudownie się wypina żeby on jej wsadził głęboko.

Gość mążdla żony
Zapomniałem dodać że chętnie poznamy Pana z dużym ku........... do takich zabaw. Warunek to fotki waszych ku.......... , od tego zależy wybór no i od opisu siebie i jak byście to chcieli zrobić.

Gość gość
a ja nie moge swojej namowic na taki uklad K.K. M lub odwrotnie, moze ktos zna jakis sposob pozdr.

Gość gość
Chętnie bym się z Wami spotkał. Jestem trochę bi i nie przeszkadzał by mi drugi facet. Oj by się działo.

Gość Sss

A moja zona powiedziala ze ma taka fantazje. Powiedzialem ze jednorazowo sie zgodze ale na normalnych zasadach . Ona powiedziala ze to tylko fantazja ale wiem ze chce sprobowac jeszcze z jednym facetem. 

Gość gość

Nawet bym spróbowała, czemu nie. 😉

Gość Sss
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Nawet bym spróbowała, czemu nie. 😉

Co cie kreci?

Gość Żonata

Ja nie marzę o mm+ K gdyż miałam z mężem przed ślubem to i mam po ślubie. Mąż wie że jest na pierwszym miejscu przed innymi bo oddałam mu cnotkę a on mi prawictwo. Nigdy bez niego nie mam seksu z innym czy inymi bo jesteśmy lojalni wobec siebie.