Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaMI00

Imie dla córeczki-czy Jej się spodoba?

Polecane posty

Dziewczyny,dręczy mnie myśl czy imie,które wybrałam z partnerem(to jedyne które obojgu nam sie podoba)jest ładne i uniwersalne na kazdy etap zycia czlowieka?!No i czy corka nie bedzie miala pretensji-KAJA,czekam na slowa uznania lub krytyki.

Gość lepsza kaja
nic nikola albo andzelika :P

Gość moja siostra ma na imię
Katarzyna, ale ja od zawsze mówię do Niej Kaja, teraz ma 25 lat i albo się po prostu przyzwyczaiła albo Jej to odpowiada. Imię ładne, a czy do nazwiska pasuje?

Gość mnie się podoba
ale autorko, to kwestia gustu...ps, sądzę, że córce też się będzie podobało...na pewno bardziej niż hania czy ania:) -ps2. nie mam nic do tych imion, ale jedno jest dość stare, a drugie popularne wśród naszych mam i nas:)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ładne imie ;)

Gość mnie się podoba
ps3. do postu wyżej, nikola też mi się nie podoba, jest baaardzo popularne, źle pisane, zapożyczone z zagranicy i jeszcze przekręcone po polsku:) natomiast andżelika pisane normalnie angelika jest nawet, nawet:)

Ja chciałam dać tak na imie swojemu dziecku, ale okazało się, że urodzi się chłopiec ;/

Gość mi sie to imie nie podoba
miałam dziewczynę w szkole o tym imieniu i wołali do niej KAJAK

Gość xxxxxxyyy
bardzo ladne imie - mysle, ze coreczka bedzie zadowolona - ja bym byla:)

Moja ciocia chciała nazwać córeczkę Kaja i koniec, ale urodził się synek, więc nie mam opinii, ale myślę, że Kaja by się jej spodobało :). A tak na marginesie, to ja mam na imię Anna i mi się to imię podoba, a przy okazji nie sprawia mi kłopotów jak, np. imię Zyta .

Gość ollllllllllllllllla
jagoda

Gość hulahop
Ja też mam na imię Ania. I podoba mi się!

Gość hulahop
A imię Kaja nie zabardzo mi się podoba. Sorki ale pies mojej koleżanki nazywa się Kaja.

Gość marta marta kaczucccc
moja 12 letnia sunia sie kaja nazywa wiec dla człowieka nie widzi mi sie to imie.

aa głupie gadanie z tymi psami. Moje zwierzęta nazywają się zdzisław stefan felicjan i franek i co w związku z tym? to też są imiona dla zwierząt a nie dla ludzi? Jak ktoś sobie nazwał psa kaja to jego sprawa ale imię jak najbardziej ludzkie. Kotka teściowej wabi się Zuzia, a pies sąsiadów Kuba i Gabi. Ludzie nadają zwierzętom ludzkie imiona i mają w tym swoje cele. U mnie zaczęło się to tak ze znałam jednego "Zdziśka"- osiedlowego lumpka, a ze mój pies ma właśnie taki charakter i jak tylko bramę się otworzy to leci na "panienki" wiec jest Zdzisek. A reszta to tak do kolekcji żeby "chłopaki" swojskie imionka nosili :D:D Tesciowa- matka dwóch synów marzyła o córeczce Zuzance, ale nie było jej dane więc sobie nazwała kota... Ale to są LUDZKIE imiona!

Kaja lub Pola te dwa imiona brałam pod uwagę dla córy swojej, ale problem się rozwiązał sam ,bo będzie Igor.

Kaja lub Pola te dwa imiona brałam pod uwagę dla córy swojej, ale problem się rozwiązał sam ,bo będzie Igor.