Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokata smutna

zła żona zła matka

Polecane posty

Gość lokata smutna

Moje drogie panie co byście zrobiły i pomyślały ,gdyby Wasz małżonek mówił Wam cytuje :Co ty zrobiłaś dla mnie ,I co ty zrobiłaś dla dziecka,dziecko ma 2latka.Osobiście teraz nie pracuje opiekuje sie dzieckiem,i przez to gadanie mego męża coś dziwnego poczułam ,a mianowicie to że siedzenie w domu z dzieckiem to coś złego i nienormalnego,tak sie czuje a to zasługa mego męża.Co WY na to??????

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zapytałabym go co on robi dla Waszego dziecka? bo to że pracuje to zadne wyczyn

Gość lokata smutna
No właśnie pracuje a mi tak psyche zrył ze siedzenie z dzieckiem odbieram jak coś złego i nienormalnego.

Gość oreore ....
Zalezy jak na to patrzec kazdy ma swoje zajecia ty masz dziekco i dom on ma prace Moze jak przestaniesz ywkonywac obowiakzi a dziecko jemu bedziesz zostawiac popoludniami bo masz wychodne to moze doceni. Tylko widzisz z 2 strony moze jakis zlobek a ty do pracy?? Albo moze jakas praca ktora bedziesz w domu wykonywac i wtedy obowiakzi domowe na pol zmezem?? Bo widziesz w tej chwili jestes zalezna od meze kompletnie niesamodzielna i w dodatku z dziekciem to nie jest dobra sytuacja dla kobiety a facet czesto taka niekorzystna sytuacje kobiety wykorzystuje

Gość lokata smutna
tak żłobek ,tylko żłobki są w mieście a ja mieszkam 25km od miasta ,a tu żłobków nie ma

Gość oreore ....
opisz dokladnie swoja sytacje dlaczego nie mieszkacie w miescie czy masz prawo jazdy jaki masz dostep do samochodu ?? czy wczesniej maz zgodzil sie na to zebys zajmowala sie dzieckiem kiedy to on bedzie pracowal ? Czego on w tej chwli od ciebie oczekuje ?? Masz pojsc do pracy czy jak?

Gość lokata smutna
nie mieszkamy w mieście bo mieszkamy u mych rodziców,a na kupno mieszkania w mieście nas niestety nie stać ,moja mama pracuje więc dziecka jej zostawić nie mogę,powiedziałam męzowi że jak damy dziecko za rok do przedszkola to do pracy pójdę natychmiast,ale on widocznie pragnie abyśmy sie przeprowadzili do jego mamusi i dziecko aby zostawić jej wtedy moglabym pójśc do pracy,tylko jest jeden problem bo ja synka zostawić z teściową nie chce a on mnie niestety przymusza

A ja na twoim miejscu bym mu powiedziała,że starasz sie jak najlepiej zajmować domem , dzieckiem, mężem. A jeśli on ma inne zdanie to poprosiłabym o to aby wytłumaczył co jest nie tak.. :) I pomógł ci to zmienic;))))))))

Gość lokata smutna
dodam jeszcze że u teściowej mieszka córka która ma dzieci autystyczne i o to boję się najbardziej ,że coś stanie się memu dziecku

Gość lokata smutna
czasami mam wrażenie że dopóki mu ulegałam to było dobrze a od kiedy ulegać mu przestałam to jest strasznie.

Gość ehhhhhhhhh
a mój mnie przymusza do siedzenia w domu... jak tylko wspomnę o pracy dowiaduję się ze jestem wyrodną matką i żoną o prawo jazdy miałam takie halo, że musiałam zrezygnować...

Gość oreore ....
:(:( ale przepraszam jak wy wogole wyobrazacie sobie wasza przyszlosc?? Nie zamierzacie sie usamodzielnic mieszkac bez udzialu waszych rodzicow ??

Gość ehhhhhhhhh
zawsze szczery to Ty nie wiesz że jedynym celem i sensem życia kobiety ma być dmuchanie w ognisko domowe? :0

to Ty nie wiesz że jedynym celem i sensem życia kobiety ma być dmuchanie w ognisko domowe? :0 aaaa chyba, ze tak, to zmienia postac rzeczy:-)

ehhhhhhhhh a mój mnie przymusza do siedzenia w domu... jak tylko wspomnę o pracy dowiaduję się ze jestem wyrodną matką i żoną o prawo jazdy miałam takie halo, że musiałam zrezygnować... współczuje.. jednak sądze,ze troche jest tez winy kobiet w tym,ze ich mężczyżni maja takie właśnie podejście.. Nie mozna sobie od początku pozwolic na takie "zniewolenie", bo później cięzko zmienić cokolwiek, a kazda zmiana w życiu kobiety powoduje zazdrosć,złośc, frustrację...męża, partnera.

Gość ehhhhhhhhh
zniewolenie? no nie jest tak źle... mam wolną rekę np w planowaniu menu ...:D

ehhhhhhhhh zniewolenie? no nie jest tak źle... mam wolną rekę np w planowaniu menu ... dobrze,ze choc to cie tak cieszy:)

Gość banko
wiele jeszcze lat upłynie zanim znowu zaczniemy uważać

Gość ehhhhhhhhh
no cóż, jak się nie ma co się lubi (chce)...:)

Gość zibo
Piszecie wszystko z punktu widzenia kobiety , ale naprawde zony tez są złe. Ja trafiłem na zone , której rozwój społeczny zatrzymal sie na "siostrze" jest b, dobrą siostra a bardzo zła żoną , matką i babcią.tez bedzie złą Wyobrazice sobie ze przez 20 lat małzenstwa ani raz nie bylismy sami na wczasach zabawie sylwestrze zawsze zmuszany byłem zeby razem z jej jednym, czy drugom bratem. Jedyne towarzystwo to jej rodzina. Cieszy sie z sukcesów brata , wychwala bratanków a nie docenia sukcesów meza syna . Co zrobic z taka kobietą.> >?

Gość ygui
Robienie kobiecie wody z mózgu przez wmawianie jej,że podejmując pracę będzie wyrodną matką, to zupełnie co innego niż zmuszanie do wspólnych imprez z rodziną zony. Skoro Ci to nie odpowiadało to po prostu trzeba było postawić ultimatum, albo wyjeżdżamy, bawimy się sami albo wcale.

Gość anooo
No jasne są złe i żony i mężowie. W każdym razie zgadzam się małżeństwo, to nie niewolnictwo. Mąż nie ma prawa np. zakazać żonie prawa jazdy, tak samo jak żona nie może zakazać mężowi pójścia na piwo...

Gość anooo
A to że któraś strona ciągnie tylko do swojej rodziny, to jest dowód jakiejś niedojrzałości...