Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona i smutna

Wkurza mnie ten seks

Polecane posty

Gość karolewicz
@Amakonda odpusc swojemu! Takie jak Ty potem nie odpuszczają takiemu jak ja. Zapraszam juz dziś... skontaktuj sie ze mną, a odmienie twoje życie seksualne.

Gość wkurzona i smutna
-> Anakonda ja mam 24, on 25. Teraz już coraz bardziej się przekonuję że to chyba temperament i ogólne potrzeby. Bo skoro facet mając 25 lat nie ma ochoty na większe igraszki, czy szalony wieczór to co będzie później? A kiedyś było zupełnie inaczej

Gość Amakonda
i nie czytaj takich bredni jak "kup sobie wibrator" i tego, co pisze Regres. Kobieta tez ma prawo mieć potrzeby, a jak smie mieć większe od faceta to normalnie skandal.

Gość BNB jest inteligentny a Sedese
chciałam napisać dokładnie to, co napisałam :) może Ty piszesz nie to, co chciałeś, ja nie mam takich problemów :)

Gość karolewicz
autorka, a co pisałem? Jeszcze czas na zmiane decyzji o małżeństwie z tym facetem. Spytaj inne zamezne kobiety co sądzą o męzach nie majacych ochoty na seks - gdy one mają takie potrzeby jak TY.

Gość gwoli wyjasnienia...
Przeczytaj to, co ci napisala skadi i nie pisz ciagle tego samego. Przeczytaj i pomysl! Gdyby tak latwo bylo zmienic czlowieka, to zaczelibysmy od siebie. Kapujesz.

Gość Amakonda
Karolewicz, aniołku, juz pisałam, że jestem za stara na nowe poszukiwania i zmiany. Mam juz 33 lata!

Gość oreore ....
Nie wiem o co wam chodzi autorka jest normalna kobieta swiadoma swej sexualnosci. Denerwuje ja ze sex jest raczej rutynowy w weekendy bo w tygodniu nie ma co na to liczyc czy na jakas spontanicznosc. Pozatym facet w ogole nie liczy sie z jej potrzebami raczje traktuje jak jak dziurke i nic wiecje nie zwazajac na gre wstepna itd.... Normalny facet pozada swojej kobiety lubi ja zaspokajac zaskakiwac i "zaczepiac" niespodziewanie nie zwazajac na zmeczenie itd ciagle dopytuje co moglby zorbic lepiej czego ona by jeszcze oczkeiwala i cieszy sie ze jego kobieta jest zadowolona oraz jest dumny z tego z epotrafil dac jej te przyjemnosc. Ludzie o co wam chodzi ??

Gość karolewicz
Amakonda ślicznosci Twój wiek to poczatek flustracji w małźeństwie. A czy ja pisałem, że masz męza zmienić na mnie? NIE! Bądź dalej z mężem ojcem twoich dzieci, a ze mna przeżywaj uniesienia seksu.

Gość Amakonda
to nie jets mój mąż, tylko "chłopak" i nie mam dzieci. Może się skuszę koło 40!

oreore... czy ty zyjesz na innej planecie, czy jedynie przeczytalas za duzo ksiazek...a moze wrecz masz takiego faceta, stad twoje wpisy?

Gość wkurzona i smutna
dal mnie jest to trudne, zaskakujące i dziwne, a to właśnie dlatego, ze kiedyś był zupełnie taki jak pisze oreore.. Zupełnie inny.

Gość wkurzona i smutna
czy takich jest naprawdę tak mało??

Gość oreore ....
gwoli wyjasnienia... Mam faceta ktory uwielbia sprawiac mi przyjemnosc dluga gra wstepna i przynajmniej godzinny sex dzieki temu ja mam orgazmy wielokrotne. Sex co 2 dni i to ja w sumie czasem odmawiam bo moze i ochote mam ale jestem zmeczona a nie lubie zahcowywac sie z loku jak kloda. Zreszta ja sama tez go zaczepiam i wiem gdzie pomiziac zeby sie rozochocil. A jego mina i jego usmiech jak widzi ze jestem zadowolona jest bezcenna. Dla nieog nie ma znaczenia ze jest zmeczony nieduzo spi i dlugo pracuje Czasem jest nawet sex kiedy on zle sie czuje i ma goraczke.

oreore... to mam jeszcze pytanie zasadnicze: jak dlugo jestescie juz razem?

Gość oreore ....
P.S. Czasem podszczypuje mnie jak gdzies jestesmy czesto mowi ze ma na mnie ochote i ma nadzieje ze sie czuje piekna i sexowna bo w jego oczach taka jestem. ( i nawet wtedy kiedy przytylam 10 kg i chwilowo moim zdaniem nie wygladalam apetycznie on zachowywal sie tak samo i z takim samym pozadaniem na mnie patrzyl)

Gość Amakonda
oreore - tak będzie do czasu...niestety...Zawsze tak jest

Gość oreore ....
2 lata w przyszlym roku slub.

Gość wkurzona i smutna
a myslisz ze to tak łatwo porozmawiac o pewnych rzeczach? Co innego gdybym miała go chwalić, ale rozmowy co jest nie tak nie należą do najprzyjemniejszych. Potrzebuję wygadać sie najpierw, wyrzucic z siebie wszystko, a potem porozmawiać na spokojnie.

2 lata, ok, to juz wszystko rozumiem. Napisz nam jak bedzie za 20 lat, haha.

Gość kwadratowa gabka
"Normalny facet pozada swojej kobiety lubi ja zaspokajac zaskakiwac i "zaczepiac" niespodziewanie nie zwazajac na zmeczenie itd ciagle dopytuje co moglby zorbic lepiej czego ona by jeszcze oczkeiwala i cieszy sie ze jego kobieta jest zadowolona oraz jest dumny z tego z epotrafil dac jej te przyjemnosc. " Ja się podpisuję:]

Gość oreore ....
ok mnie jakos to nie przeszkadza biore tabletki i sex nie jest dla mnie jak powietrze moge zyc bez niego dlugo bo anty obnizaja moje libido znacznie Pozatym zaje sobie sprawe z tego ze bedzie dziekco wiecej obowiazkow i nie bedzie czasu na sex i ok zreszta jak bede wymaczona tez wcale nie bed emiala ochoty i bede szczelsiwa jak mnie przytuli i po pleckahc pomizia

Gość oreore ....
gwoli wyjasnienia... wiesz co moi rodzice sa po lsubie prawie 30 lat a sie swietnie bawia jakies 2-3 razy w tygodniu

nie piesz o tym co cię wkurza tutaj lecz powiedz o tym swojemu facetowi... " Predi ale naprawde nie wiesz po co ona tu jest i po co tu wypisuje swoje pseudo bolączki ? ;) porozmawiac z facetem o swoich potrzebach ? ale po co ? To by wszystko zburzyło a nie daj boże jak by sie okazało że facet brał by ja codziennie przez 7 dni w tygodniu po 5 razy nie było by tej frajdy narzekania i pretensji nie psujmy autorce zabawy ;) niech umartwia sie dalej czemu tak jest wielce krzywdzona :)

Gość oreore ....
gwoli wyjasnienia... Jeszcze ci podpowiem ze moj tata ciagle wodzi za moja mama oczami podszczypuje ja itp itd :)

wkurzona i smutna a myslisz ze to tak łatwo porozmawiac o pewnych rzeczach? Co innego gdybym miała go chwalić, ale rozmowy co jest nie tak nie należą do najprzyjemniejszych" no tak idziemy na łatwiznę Rozmawiam tylko na tematy łatwe i przyjemne Na tematy niewygodne nie zamieniam z nim słowa :) Swietne podejscie do partnerstwa;)

Gość no ja czegoś tu nie rozumiem
Pół dnia się pindrzyłaś w wiadomym celu, a potem oglądacie film do 23? Fajnie! Ja już bym się w takiej sytuacji na trzeci bok przewracała. Przecież telewizor usypia, zwłaszcza tych przepracowanych. Trzeba było najpierw za chłopa się wziąć a potem relaksować przy filmie. A tak w ogóle to WYWAL TELEWIZOR Z SYPIALNI!

Gość oreore ....
gwoli wyjasnienia... Chyba Pani gdzies zniknela ?? No coz w koncu ja takie bzdury tu wypisuje takie cuda opowiadam ... Zeby Pania podenerwowac ;) dodam ze na ostatnia gwiazdke tata kupil mamie koronkowa bielizne i satynowka koszulke nocna z nadzieje ze zaprezentuje mu sie najblizszej nocy.

Gość Zuza245
A ja Cie "wkurzona i smutna" doskonale rozumiem!