Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia.kopytko

Gdzie kupić taką suknie ??

Polecane posty

Gość oreore ....
Dziewczyno przeciez podali stronke z ktorej ta suknia pochodzi http://www.josephine.pl/ salon maja w krakowie mozesz zadzownic i popytac czy innych miejscach tez te suknie sa dostepne Najwyzej krawcowa uszyje ci ze zdjecia

Syrenki mają w większości salonów bo to popularny kształt. Trzeba się przejść i przymierzyć bo nie każdej figurze służy.

Gość oreore ....
tak jak pisala mozesz uszyc ze zdjecia albo niedaleko gdzies poszukac podobny model tak jak ktos tu zauwazyl to sa modele sukni dla kobiet zgrabnych ale o nienagannej figurze bez zadnej faldki jdnoczesnie ani za malej w biodrach bo bedzie wygladac jak chlopczyca ani za duzej .. tu widomo dlaczego

Ja jestem raczej szczupła i nie mam zbyt dużych bioder. Kiedyś mierzyłam syrenkę i wyglądałam całkiem całkiem :D dlatego chętnie bym tą przymierzyła. Strasznie podoba mi się ta ciemna koronka na wierzchu. Będę szukała coś podobnego, ale jakby ktoś coś widział to dawajcie znać!

OooOo ta pierwsza całkiem całkiem :D:D:D ale to jeszcze nie do końca to. Szukam dalej mojego ideału, ale chyba zacznę się rozglądać za czymś podobnym.