Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..20.

ZASKOCZYĆ ROMANTYKA ?

Polecane posty

Wasze pomysły na romantyczne chwile, żeby zaskoczyć faceta romantyka:) Kobietki podzielcie sie swoimi doswiadczeniami i pomysłami. Na wieczór ? W ciągu dnia lub na wyjezdzie gdziekolwiek? nawet te najmniejsze drobnostki, które potrafia ucieszyc faceta? :)

Gość Gladiusss
Napisz mu romantyczny wiersz. Ja takie swego czasu otrzymywałem od kobiety i czułem się wyróżniony.

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
,Na pościel wysyp płatki róż...............

Gość h e h e :D
Wspólna kąpiel z dodatkiem lawendy, albo masaż relaksujący z olejkami eterycznymi, np. z drzewa sandałowego.

Hm ... ciekawe ... myslałam o czyms takim zeby go ukryc gdzies w aucie a on by to sobie nazajutrz odczytał ... a Inne propozycje? :)

Jaki pomysł macie na wieczory, na któych spedza sie czas np ogladajac dobre filmy? cóz wtedy mozna wykombonowac romantycznego, zakoczyc? Co przygotowac do jedzenia?

Gość M a r i n a
Spacer nocą w blasku gwiazd i księżyca. A później romantyczna kolacja przy świecach, na świeżym powietrzu, przy wtórze świerszczy.

Interesujace:) a możę też wypowiedza sie Paowie co przygotowały dla nich i zaskoczyły Kobietki :) ???

Gość Easy Man
Mnie kobietka zaskoczyła piosenką, do której sama napisała tekst i muzykę. Zaśpiewała mi ją, jak wróciłem zmęczony z pracy. Od razu mi się humor poprawił i nawiedziły mnie siły witalne. Ale to wariant raczej dla tych kobietek uzdolnionych muzycznie.

Piszę bo chciałąbym zaskoczyc mojego partnera .. wiec, że on by tego chciał pownieważ mi mówił. Sytuacja wyglada nastepujaco ... że przyjadzie na weekendzie .. i pewo spedzimy wieczór ogladajac komedie romantyczne ... zatem chciałąbym zrobic tutaj cos dla odmiany .. po za tym domownicy beda w domu wiec nie ma tkaiej opcji np kapiel .. wiec zostaje moj pokój .. spacer? zalezy juz od pogody .. Chce wiedziec pomysłow jak mu okazac w ten czas uczucia ..

Gość Easy Man
To pozostaje romantyczna kolacja przy świecach. Zrób się na bóstwo, ugotuj coś lekkiego do strawienia (spaghetti), do tego jakieś dobre winko, czułe słówka i gwarantuję Ci, że facet poczuje się jak w siódmym niebie.

A na codzien zwiazek wyglada nastepująco ... ja szkoła on studia i praca, które nie długo kończy. Jest w porzadku, niestety widujemy sie raz na tydzien ewentualnie na 2 tyg ... nie jest łątwo ale daje sie rade. Wiec tym bardziej cche go zaskoczyc czyms. Na codzien mamy kontakt telefoniczny czyli jak to codzien zyczymy sobie milego dnia i zdajemy z niego relacje ... jestesmy 4 mies ze soba ... Wiadomo dopiero to sie rozwija.. wszystko w swoim czasie ... ale, jesli bym go zaskoczyła w ciekawy sposób były szczesliwy :)

Easy Man - hm kolacja .. mam to w planach ale to narazie odpada, ze wzg na to ze ktos jest w domu ... Bo co to za kolacja jak mi ktos bedzie do pokoju wchodził i cały nastrój prysnie ... wiem nie ciekawie.. najchetniej to bym gdzies go zabrała ...i tam mogła go czyms zaskoczyc

I jeszcze jedno ? cyz powinnam facetowi okazywac czesto uczucia? czy powinnam zestopować? chodzi o to, żeby to on o mnie czesciej myslał i bardziej tesknił... a wiadomo jak to sie mówi ... to go tym zasłodze

Gość Gladiusss
Autorko, Ty masz 20 lat? Najważniejszy w związku jest złoty środek. Zbyt często nie okazuj swojemu facetowi uczuć, ale też nie bądź królową śniegu. Po prostu zachowaj mały dystans. Niech facet się stara, bo jak zobaczy, że ma wszystko podane na tacy, to zacznie się olewanie. Ponadto, jeśli jest romantykiem, to zabierz go na jakąś kolację do restauracji, czy przytulnej knajpki, a później na spacer po parku. Ławka, przytulańce, liczenie gwiazd, te sprawy :)

tak tyle mam lat .. no własnie sie zastanawiam zebym nie przzesadziła z tymi uczuciami .. musze to troche ukrócić by to on zaczał sie troszke zamartwiać ... i sie postarał :)