Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tromeczek

prezent dla lekarza

Polecane posty

Gość tromeczek

Byłem ostatnio w szpitalu bo miałem operację. Po wypisaniu się ze szpitala dowiedziałem się, że zwyczajowo daje się lekarzom jakieś prezenty. Musze przyznać, że mój chirurg jest bardzo dobrym specjalistą więc trochę mi głupio, że o tym zapomniałem, a że mieszkam poza Warszawą to ponowna wizyta w tym szpitalu to dla mnie cała wycieczka ale mam inny pomysł. W tym sklepie http://www.meta24.pl/ można kupić alkohol, który oni potem sami dowożą i jest właśnie taka opcja, że można komuś jako prezent i tak pomyślałem, że zamówiłbym w tym sklepie jakieś dobre whisky i kazał dostarczyć na adres szpitala na nazwisko tego lekarza. Jak myślicie to dobry pomysł, czy jednak bardziej wypada jechać tam jeszcze raz?

taaa uczcie tych lekarzy ze zawsze coś dostaną :O...to jest jego praca ze cie wyleczył,ma za to płacone..

Gość tromeczek
nie no chce mu podziękować jakoś... to nie jest tak, ze to myć jakas łapówka

Gość aszabaszara
no jak tak bardzo chcesz to możesz zrobić taki prezent myślę, że będzie mu miło że o nim pamietasz

Gość gupeek
nie bedzie mu milo jak CBA zajrzy i znajdzie :D

Gość tromeczek
a to CBA faktycznie może sie do niego dochrzanić za to? nie chcę żeby miał problemy... ale z drugiej strony przeciez ludzie dają takie prezenty, a jest już po operacji i tak dalej

Gość gupeek
tak, ludzie daja i wedlug mnie jest to ok, w konczu od tego lekarza zalezy Twoje zycie i zdrowie i milo jest podziekowac mu, nawet bez prezentu, ale slownie za dobrze wykonana prace. gorzej jesli kiedys ktos mu umrze na stole, bo byl nie do odratowania, i przypadkiem wyjdzie na jaw, że był jednym z tych którzy nie zdążyli podziękować po operacji (bo nie dotrwali do konca)

Gość ncoSDHBSd;o
A tam czepiasz się. Myślę, że jeżeli chcesz to wyślij nikt nie będzie tego spradzał