Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka 24 000

dziewczyny wjdzcie i poradzcie mi, moze ktoras tak miala???

Polecane posty

Gość majeczka 24 000

Czesc wszystkim Mam taki problem: otóż dwa miesiące temu w lutym - okres powinnam dostać 6,7 marzec. ( mam regularny jak w zegarku co miesiac 29-30dni , od 3 lat tak samo..) Na dodatek kochalam się z meżem w płodne dni wg moich obliczeń. był to pierwszy raz w te dni!! wiem bo uważamy i stosuję obserwację . nie dostałam okres ani 6 ani 7 marca, tylko 17!! czyli 10 dni spoznienia, mialam juz schizy ze jestem w ciąży,m wyobrazalam sobie jak to bedzie itp. miesiaczka trwała 3dni. jezeli dostalam okres 17-tego więc w tym miesiącu znów bedzie 17tego. tak przypuszczałam, dzis jest 23 a ja nie mam nadal :(:( niewiem czemu tak sie dzieje, zawsze mialam jak w zegarku, nie mam zadnych objawow ciąży, czuje sie wysmienicie. ktoraś moze tak miala? pozdrawiam

Gość majeczka 24 000
SPROSTOWANIE - DWA MIESIĄCE TEMU W MARCU.

Gość majeczka 24 000
SORKI ZA BLEDY ALE OD 2 DNI NIE SPIE MAM NADZIEJE ZE WIECIE O CO CHODZI :p PORADZCIE MI.

Gość M.W.M
równie dobrze to wcale nie musiał byc okres tylko krwawienie i mozesz być w ciazy jeśli nie jestes to po prostu mz masz ostatnio duzo stresow poza tym jest zmiana klimatu duzo rzeczy na to wplywa nie da sie jednznacznie okreslic

Gość majeczka 24 000
KOLEZANKA TEZ TAK MI TŁUMACZYLA ZEBYM KUPILA TEST, ALE NIE WIERZYLAM ZE MOGE BYC W CIAZT I MIEC OKRES MIMO ZE TAK SIE ZDARZA. PONADTO NIC MI NIE JEST A CHYBA JUZ POWINNY BYC JAKIES OBJAWY CIĄŻY ????

Gość majeczka 24 000
jesli to ciąża to 10 tydzie ja po prostu zywcem niewierze ze moge byc w ciąży bo nic mi nie jest !. piersi mnie przed okresem bolą i tak było tamtym razem, pozniej przestały teraz znow bolą czyli zbliza się- więc znow 10dni spoznienia bedzie. czy to nie jest dziwne...:(

moja kolezanka mowila to samo co ty....i po paru niach miala kolejne 3 dni krwawienia....kupila test....poszla do lekarza i okazalo sie ze to 9 tydzien....moze ty nie jestes....tylko wspominam jak bylo u niej....wszystko jest mozliwe

Gość Piekna ateistka
zrob test i wszystko stanie sie jasne :) przeciez test kosztuje grosze :) nikt na kafe wirtualnie nie moze postawic diagnozy :) a tak - bedziesz miala pewnosc :)

Gość Duszyczkaa24
Słuchaj nie dręcz ani nas ani siebie tylko zrób test, marsz do apteki!!! Według mnie możesz ani musisz być w ciąży...

Gość majeczka 24 000
ale jezeli piersi bolą i pozniej zanika ten bol w trakcie okresu rowniez mam lekkie PMS jak zawsze to nie mogę być w ciąży.. mysle ze okres nawet 3 dniowy z PMS i bolami piersi a plamienie to co innego,. juz sama niewiem. a ten test juz kupuje miesiac i kupic nie moge jakos tak wychodzi... mysle ze mialabym juz objawy ciąży choc minimalne takie jak czeste oddawanie moczu czy sennosc czy nawet piersi powiekszone stale a tu NIC...

Gość Duszyczkaa24
A czy my to ginekologi że mamy Ci diagnozę postawić? Sama sobie wmawiasz że to ciąża być nie może!!! Co za problem wyjść teraz do apteki co?

Gość majeczka 24 000
poczekam jeszcze no :(:(:(:( lada dzien bedzie okres bo bola piersi jak bedzie 2,3dniowy to kupie!! :(

Gość majeczka 24 000
popatrz tamn uwaznie co napisalam szukam porady albo kogos kto tak mial...a nie od razu z haslem ginekologi

Gość majeczka 24 000
teraz ro juz przesrane,,, jak czekalam na ten okres w marcu to nie pilam mimo ze byla impreza. gdy dostalam to juz potem piłam na imieninach, codzien jakas cola, tabletki na nerwy i inne ( bo cierpie na nerwice ) itp.. az boje sie zrobic ten test bo dostane zawalu

Gość Duszyczkaa24
Nawet jak ktoś tak miał to co?? Każdy przechodzi ciąże inaczej, radze nie zwlekać bo te Twoje nerwy mogą dziecku bardzo zaszkodzić

Gość ugusiaaaaaaaaa
Ja bym nie wytrzymala ze stresu na twoim miejscu. Po co sie tak meczysz? Zrob test. I powiedz nam co sie okazalo niedlugo.

Gość majeczka 24 000
wlasnie ze nie mialam obfitego mialam cos 3,4 dni i nie bylo obfite ale tez nie mozna to nazwac plamieniem. teraz czekam na następny okres lada dzien bo piersi bola a juz ma spoznienia 6 dni. zobacze czy bedzie obfity

Gość majeczka 24 000
a teraz lece ale jeszcze napisze pozniej. obiecuje sobie ze kupie test a nie kupuje bo tak zbywa mnie tto przez okres. - ze jak krwawie to ciązy niema. i tak sobie tłumacze ale teraz juz ostatecznie jak tylko bedzie nalutkie plamienie to kupuje!!

Gość majeczka 24 000
nie potrafie sobie wytłumaczyc racjonalnie tego spoznienia 10 dni w marcu i juz teraz w kwietniu jak narazie 6 dni.. nie potrafie :( na dodatek mysl ze sie nie zabezpieczam, ale robie to juz rok- lecz uwazam w plodnych. tylko w lutym nie uwazalam. ot co. i basta. chore;/