Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Destructor

Apokalipsa się zbliża?

Polecane posty

Gość Destructor

Mi się wydaje czy katastrofa upomina się o naszą ziemię? Jakiś wulkaniczny pył ciągle się wydostaje z wulkanu, budzi się jakiś nowy wulkan który może zniszczyć ziemię, częstrze trzęsienia ziemi,różne katalizmy, mnóstwo katastrof,nowa broń USA, dla której zniszczenie wybranego miejsca wielkości rosji nie będzie trwało więcej niż godzinę.... Czy tylko ja uważam że to już początek końca?

nie, nie tylko ty. Ja widzę co się dzieje, martwi mnie to ale w ostateczności i tak mam nadzieję ze ludzie się opamiętają i nie dojdzie do czegoś bardzo złego, chociaż pewnie mało prawdopodobne

Gość Destructor
Aż żyć się odechciewa.. Wolał bym sam się zabić niż zginąć z ręki tych zachłannych fast-food'owców.

Gość Destructor
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość tak sobie mysle___
moze t i Apokalipsa ? ale chyba nie koniec swiata, ja bym raczej powiedziala, koniec naszej cywilizacji :(

Gość Destructor
Tego się już raczej nie dowiemy... Ciekawe jak będzie wyglądał kolejny gatunek rządzący ziemią? Były dinozaury, potem ludzie... A co potem? Może nic? Może ziemia całkowicie wyjałowieje i nic nie będzie..? Będzie kolejny mars?

Gość jakajkajkjakkjajjaa
zycie tutaj na ziemi to tylko podmuch przezyjemy nasze zycie, jedni krocej drufzy dluzej, umrzemy i wtedy to sie dopiero PARTY zacznie :D :) ja boje sie boby atomowej,biologicznej, roznego rodzaju przdziwnych broni, tego ze bedzie tak strasznie ze nie zniesiemy tego psychicznie, ze bedziemy cierpieli bol okropny!! tego sie boje, bo to moze zniszczyc swiat :( potem bedzie juz tylko spuer :)

Gość Destructor
A ja zaś boję że ruski złączą się z USA i będą niszczyć kraje po koleji.. Boję się tego że jeśli tak się stanie zabiją moich najbliższych.. Brata,matke,siostre, ojca... I że zostanę sam.. Moje życie by się skończyło.. Ale jak napisałem, sam odebrał bym sobie wtedy życie. Nigdy nie pozwolił bym żeby zabił mnie jakiś tępy rusek z dobrą bronią.

Gość Destructor
może ktoś jeszcze skomentuje?

zawsze byly katastrowy i kataklizmy, wulkany wybuchały zawsze i trzęsienia ziemi tez, świat przetrwał 2 wojny swiatowe, teraz inaczej patzrysz bo media nastawiły twój mózg na koniec świata i dlatego zauwazasz to bardziej niz wczesniej....takie moje zdanie Co do opamietania sie ludzi, to sie zgadzam, powinnismy sie opamietac i zmienic, moze to by cos dalo lepszego dla naszego swiata...

Gość ***%%##
nie bójcie się rosji tylko chin,a trzęsienia ziemi,wulkany powodzie i inne tego typu zdarzenia były od zawsze tylko nie było telewizji internetu radia,i ludzie mniej wiedzieli co się na świecie dzieje,wojny choroby od lat są,a więc końca świata nie będzie może być koniec jakiejś rasy,gatunku,kontynętu,państwa itp

Gość Destructor
A co sądzicie o roku 2012? Wierzycie że to będzie koniec? Ja nie wierzę, ponieważ już kilkadziesiąt razy conajmniej gadali że będzie koniec. A Ja nadal żyję.

Gość Destructor
Becouse What!!

Gość Destructor
Lecz się chamie lecz się

Gość co wy pierdolita
?

Gość kolorowy szalik babci Jadzi
zostaną po nas pchły i to one owładną KAfe

Gość A Z TEGO CO
tu widać to Naczelny-Cham-Kafe jesteś chyba najczęstszym uzytkowniczka neta chyba tu siedzisz całymi dniami i po nocach. Trzeba mieć szczęście żeby wleźć na jakś topik i nie trafić na twoje komenty.A już wyobrażam sobie ile sie udzielasz pod innym nickiem :P

Autorze zaciekawilo mnie jedno zdanie ktore napisales, Ze Amerykanie maja bron ktora by mogli zmiesc z powierzchni ziemi Rosje ;) a to dobre,wiec jaka to bron? Podeprzyj swoje zdanie Faktami! Cos mi sie wydaje ze pomyliles Kraje z Rosja;)!

Gość A Z TEGO CO
wyjdź na zewnątrz wiosnę mamy :)

Gość Destructor
Marko gdzieś to czytałem, chyba na o2.pl. Nie chce mi się teraz szukać

Gość Destructor
I tam pisało że broń będzie gotowa do urzycia dopiero w 2017-2020 roku.

Gość Destructor
Cześć :D

Gość w 2020 roku
To już dawno świata nie będzie 🖐️

Gość kasiaKULA
a ja słyszałam że chińczycy włozą wszystkim polaków ch.uje w d.upy i zatrzęsą du.pami w rytm muzyki kujawskiej.. boję się.. a amerykanie mają du.py w kształcie koła, boje się że ja też taką będę miała...

Gość Destructor
Chińczyki mają zbyt małe pałki żeby coś takiego zrobić. Myślisz że czemu gejsze zawsze są ciasne? dla tego że nie ma ich jak rozruchać tymi małymi pytkami ;>