Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie zdradzona

Myślałam o ślubie z nim a on najprawdopodobniej jest pedofilem

Polecane posty

Gość Prawie zdradzona

Pisze powaznie, aktualnie mam problem ze swoim facetem, prawdopodobnie zawsze byl jakis taki pokrecony...wolal baardzo mlode dziewczyny...a ostatnio do jakiejs 14 latki wypisywal konotacje o znaczeniu seksualnym (wiem bo znalazlam jego avatar na fotce), przylapany in flagranti nie chcial podac hasla do swojego konta...Bog wie co on tam jej nawypisywal.... Ostatnio "Lolite" czytalam...rzygac mi sie chce.... Po tym zdarzeniu z jego 1 zona rozmawialam i co sie okazuje facet mial, ma i pewnie mu to zostanie odchyly w stosunku do mlodych dziewczynek (bo co mozna powiedziec o 30 letnim wtedy jeszcze facecie ktory z 13 latka probuje sie spotykac). A mi kiedys wygarnal: jakie to cudowne uczucie uprawiac sex z 16latka (jakze on sie na prawie zna, poczekal rok zeby nie mozna go bylo do pudla wsadzic a spotykal sie z nia od czasu gdy miala 14lat) Niestety jeszcze 3 miechy musze z nim wytrzymac...masakra...nigdy wiecej zadnego muzyka!!! Never

Gość Prawie zdradzona
CZy ktoras z Was miala podobnie??

Gość jak mozna wypisywać konotacje
sprawdz w slowniku znaczenie tego słowa (to tak na marginesie)

Gość Prawie zdradzona
Hahaha zabawne, tak sie sklada ze ja dla niego bylam dziewica...i co k**wa poswiecilam mu 4 lata swojego zycia a ten smiec takie numery robi i jeszcze sie tlumaczy ze wg niego nic takiego sie nie stalo...90% facetow bez wzgledu na wiek to niedojrzale emocjonalnie dzieci...juz zadnemu nie zaufam....kiedys krytykowalam takie laski co to na kase faceta tylko leca...wiecie co!? Slusznie robia bo facet jest tylko od tego zeby go obedrzec z kasy do skarpetek, wydoic jak krowe a potem zostawic smiejac sie przy tym glosno...jaka ja glupia bylam...ale co nas nie zabuje to nas wzmocni...koniec z babci sraniem...koniec z idealami...wieczna milosc moje drogie to utopia a faceci to oszusci

Gość kei
powodzenia w obdrywaniu

Gość Dlatego ja zadaje sie z rownie
snikami. Kazdy facet ktory leci tylko na mlodsze ma cos z glowa, sprawdzone. Dlatego ja mam 25 lat i omijam lukiem 35 i wiecej latkow, a takze rowniesnikow wmawiajacych mi ze jestem stara dupa - ewidentnie maja cos z glowa podobnie jak laski podniecajace sie ze starszy na nich spojrzal

Boshhhhh... zadajesz się z artystami a potem wylewasz swoje żale na wszystkich facetów. Trzeba wybierać partnera z głową a nie lecieć na gitarowy szpan :o

Gość ldvhdofvb
a co, jest muzykiem?? w sensie gra na czyms??? i co to ma wspolnego z pedofilstwem??? :-0 :-0

Są piękni,sławni i bogaci oraz osiągają sukces reprodukcyjny płodząc rzesze dzieciaków z przypadkowymi pięknościami 😭 To tyle wysoki sądzie !

Gość Prawie zdradzona
Facet nie jest zadnym gitarzysta ani innym jakims pseudoartysta typu Rubik, jest pianista...z pedofilskimi sklonnosciami jak sie okazalo... Na jego kase tez nie lece bo nie nalezy do artystow tej klasy co Zimmerman z adekwatnymi zarobkami... Energiczna a Ty w jakim kregu sie obracasz muzyka rozrywkowa czy powazna? Jestem wsciekla...mam ochote pozbawic go zycia...ale co zabije scierwo a pojde siedziec za czlowieka.... Najgorsze jest to ze jeszcze 3 miechy musze z nim wytrzymac...i udawac bleeee...na sama mysl o nim i to jak mnie mamil niedobrze mi... 4 lata z czego 2 bialego zwiazku (tlumaczyl sie ze zmeczony jest) a ja glupia wierzylam a on jak wyjezdzal pewnie obracal w hotelowym pokoju...nie chce, nie moge o tym myslec. Coz trzeba bedzie wszystko przewartosciowac

Gość lesolei
czyli byłaś przykrywką ja też dla geja i powiem ci że tamto bolało, ale tego to bym normalnie podała na policję, nie ma litości dla dzieciojebców sorry za słownictwo fakt, oszuści i szmaty

Gość Prawie zdradzona
Daje rade...jakos...ale jak sobie pomysle ze ktos taki mialby byc moim mezem :/ Aktualnie jestem na etapie poszukiwania kompromitujacych go materialow...jak znajde cos wiecej niz to na fotce i zaslyszane od jego 1 exzony...slowo honoru...wynajme kogos zeby rozwiesil to na uczelni w ktorej wyklada... Ale mnie rozsadza...ok zaraz ide spac...sen zawsze byl dla mnie lekarstwem:) Dziekuje za wsparcie --> Energiczna & byla zona geja (wspolczuje Ci ale dobrze ze wyszlo na jaw przynajmniej moglas sobie zycie poukladac....chociaz potem ciezko zaufac jakiemukolwiek facetowi)