Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noirkirka

DO INTELIGENTNYCH.

Polecane posty

Gość Noirkirka

Szukam normalnych ludzi na tym, nawiasem mówiąc bardzo dziwnym, forum, do rozmów wieczorową porą, o życiu, poglądach, wartościach. Czy takowe gdzieś tu jeszcze są?

Gość dzwny apel o tyle ze
kazdy w swoim mniemaniu jest inteligentny , w kazdym razie stara sie byc taki, tym bardziej, ze słowo"inteligentny" jest róznie rozumiane.

Gość Noirkirka
Hmm, akurat w swoim mniemaniu dostrzegam tu nieliczne osoby, które nie robią chamskich podszywów, nie są wulgarne, mają swoje zdanie i nie robią błędów w co drugim słowie. Nie wiem jak inaczej nazwać tę cechę, w każdym razie o nią mi chodzi.

Gość dzwny apel o tyle ze
takowe ludzie czy takowe rozmowy?

Gość Noirkirka
Takowe osoby, z którymi można porozmawiać na ww tematy. :)

bo ludzie chca sie tu dowartosciowac jeżdżąc innym bo w rzeczywistosci nie maja swojego zdania to przynajmniej wirtualnie chca je miec

Gość Noirkirka
U mnie zapowiada się nudny wieczór, dlatego pomyślałam, że może z kimś wartościowym porozmawiam.

Gość Noirkirka
Mam 24 lata i jestem nauczycielką w przedszkolu. Weekendami studiuję pedagogikę przedszkolną, w tym roku się bronię. Na codzień spotykam się z przyjaciółmi, chadzam do kina, trenuję salsę. Raczej więc są to takie pospolite zajęcia. :)

Porażka.. A możesz mi powiedzieć co ja niby napisałam tam takiego co by mogło świadczyć o moim braku inteligencji? To, że mam inne zdanie niż TY nie oznacza, że jestem kretynką.

Gość dziwny apel o tyle ze
ale czy wyobrazasz sobie ze ktoś szuka do rozmowy n i e i n t e l i g e n t n y c h osób? Rzuć po prostu jakis temat i prowadź rozmowę z tym, z kim bedziesz chciała, bo żaden apel nie zagwarantuje ci , ze odezwa sie tylko tacy dyskutanci, jakich szukasz. To forum ogólnodostępne. Uważasz, że ktos sie zawaha , pomyslawszy: " ech, nie , nie jestem dosc inteligentny, zeby sie wypowiedziec"?

Gość Noirkirka
Wiem, że tak nie będzie, więc włąściwie ten temat powstał bez głębszych przemyśleń. Zaraz woda mi się wyleje z wanny. :P A co studiujesz?

Gość zupki hinskie
bo ten temat jtutaj est pod Twoje ego. a co do poglądów to nie mnie je oceniac i nie oceniam. i nie napisalam nic o braku inteligencji. czytaj uwaznie i nie dorabiaj sobie ideologii. patrze na Twoja osobe w kontekscie tego co pisujesz w roznych watkach :) stad wniosek ogolny.

Jedno co mogę o sobie z czystym sumieniem powiedzieć (m.in;P) to to że jestem dość inteligentna i mam sporą wiedzę. Nie jestem otępioną słodką dziewczynką. A i kierunek studiów nie ma nic wspólnego z inteligencją. Na medycynie (właśnie to studiuję) jest na prawdę mnóstwo tępych ludzi:O To przerażające ale tak jest.

I nie nie uważam się za geniusza itp. Po prostu znam swoją wartość i tyle;) Skoro jestem kumata, praktycznie wszystko mi zawsze łatwo przychodzi to dlaczego mam się uważać za tępą??

Gość taki z iq 90
Fajnie czasem pogadac z inteligentna osoba. A moge zapytac na jaka partie polityczna zaglosowalabys ?

Gość taki z iq 90
Jakie pytanie ?

Gość Noirkirka
jak bardzo inteligentnych ludzi szukasz i jak mam sprawdzić czy jestem wystarczająco inteligentny ?

Gość taki z iq 90
A kogo pytasz ? Do mnie to pytanie ?

Gość Noirkirka
tak do Ciebie

Gość noirkirka
Skoro zastanawiasz się, nad inteligencją, to znaczy, że nieco jej masz - nadajesz się. :P

Gość taki z iq 90
Tak. No bardzo inteligentnych szukam bardzo. A ja moge z Toba pogadac ?

Gość noirkirka
Ale preferuję raczej gg. :)