Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek herbuszek

Co ona takiego ma w sobie, że zawróciła mu w głowie

Polecane posty

Takich tematów tu dużo. O kochankach. Ja napiszę z tej drugiej strony. Jestem żoną męża, który ma ochotę na skok w bok. A jego kochanka jest gruba. Nie wiem co on w niej widzi. Jest zadbana, ale jest gruba. Co ona może mieć w sobie, że on dosłownie starcił dla niej głowę? Seksu jeszcze nie uprawiali. Nie mają kiedy. Mąż od 7-15 w pracy (telefonuje na firmę kilka razy dziennie) a po pracy pilnuję go.

Co 25 letnia dziewczyna może wiedzieć? Chyba pogadają sobie o dietach, bo nie sądzę aby taka dziewczyna miała jakiekolwiek pojęcie o życiu.

Gość gubsku
Niektórych kręca spasłe kobiety ;)

Gość sawqqwqw
Skad wiesz co go kreci i czy sesku nie uprawiali, jakis dziwny ten temat.

Gość jakas ja
wyglad to nie wszystko moze ma to cos czego nie masz ty..czemu szukasz winy w jej wygladzie? tłumaczysz sie ? hmm pomysl o sobie moze tu jest cos nie tak ?

Gość aawwwggdgd
nie rozumiem o czym ty piszesz kobieto. skąd ty wiesz takie rzeczy?

Wcześniej dużo o niej opowiadał, że Ania to a Ania tato. To taka nasza dalsza znajoma. Po pewnym czasie zorientowała się, że on jest nią zauroczony. Gdy mu to zaczęlam wypominać przestał o niej mówić, ale zauroczenie pozostało. Często spotykają siew miejscach publicznych. Do pracy chodzi taką droga aby ją spotkac po drodze.

Gość jakas ja
wiec cos w sobie ma co go przyciąga..a jak wasz seks moze tu jest cos nie tak..wyglad to nie wszystko pamietaj

Gość aawwwggdgd
autorka pewnie jest tym zauroczonym facetem:O dziwny temat dziwny

Skąd wiem? Mówię, że spotykają sie w miejscach publicznych. Np. w jakimś urzędzie albo sklepie. Jak mu to wypominam to mówi, że to miejsce publiczne i każdego może spotkać. Mieszkamy w niedużej miejscowości. Mąż jest bardzo znany i dużo ludzi go zna. Potem wszytsko opowiadają mi, że go tu widzieli a to tam. W małęj mieścinie ciężko coś ukryć.

Ona przez pewien czas była obecna w naszym zyciu. I to bardzo blisko. To chyba wystarczyło, aby zbliżyć ją z męzem.

Gość jakas ja
wiec powiedz mu ze nie chcesz by to robil..jak kocha cie to przestanie jak chce cos miec z nia to i tak nie odpusci bedziesz wiedziec..raz a konkretnie i tyle

Gość tusiamar3-294
hmmm, moze ich jeszcze nie łączy romans... chyba narazie do tego powoli doprowadzaja, skąd wiesz,ze nie spali ze sobą? to ze pracuje to nie jest usprawiedliwienie. A skoro wiesz,ze Twoj maz ma kochanke to dlaczego nic z tym nie zrobisz, narazie badz oschla i milcząca, co on sobie wyobraza... a kochanka... hmmm widocznie poleciał na charakter, zresztą kto powiedział ze otyłe kobiety nie maja szans. babka moze zna swoje atuty i doskonale wykorzystuje swoje "to cos"

Gość slaba prowokacja i tyle
Donosza jej gdzie sie spotykaja itd.ma lepszy wywiad niz Mossad. To co pisze to sie kupy nie trzyma, szkoda czasu tracic na ten temat.