Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia 1212888

tak prawde mówiąc

Polecane posty

Gość Monia 1212888

To jakby facet był we mnie zakochany na zabój i zrobił dla mnie wszystko to mało ważne było by dla mnie jak wygląda. Najważniejsze by mnie bezgranicznie kochał i był inteligentny, tylko tyle mi potrzeba do szczęścia. Czy to złe?

Gość Monia 1212888
hej! ja się tu uzewnętrzniam a wy mnie macie gdzieś? ...

Gość cvbdfgd
z waszymi facjatami to i tak będzie spory problem:classic_cool:

Gość Monia 1212888
chodzi mi o miłość, przynajmniej z jego strony, bo ja to chyba nigdy jej nie zaznam. Jeszcze nigdy się nie zakochałam, to chore. Już nawet w nią nie wierze

Gość znaczy jest w nas wielka
potrzeba bycia kochaną...

Gość Monia 1212888
fakt, z moją może być

Gość 6hjgnmhjg
To jakby facet był we mnie zakochany na zabój i zrobił dla mnie wszystko co znaczy wszystko ? Rzucił sie pod pociąg ? Zabił psa sąsiada POwiesił sie za jaja na suchej gałęzi

Gość Monia 1212888
po prostu mnie kochał i nie wiedział świata poza mną, uważał że jestem piękna i jestem jego ideałem

Ech I wy dziewczczyny uwazacie ze nikt was nie rozumie a jestescie takie proste Otóż kobiety można podzielic na 2 grupy 1) zaborcze rywalizujace zdobywajace 2) cala reszte I w tej calej reszcie jestes wlasnie ty :) Zwarzywszy ze wiecej jest kobiet niz facetow to część kobiet CHE PO PROSTU Z KIMŚ BYĆ A to baaaaaardzo złe. Tworza sie chore zwiazki w stylu on ją leje ona przy nim. Ona marzy o wielkiej miłości niedostrzega że obok niej jest chłopak ktory jest nieśmiały a sama nie zagada do faceta bo to przeciez nie wypada... Ktoś prosi o chodzenie potem ślub potem dziecko... Powoli ma dość pierze sprzata prasuje ale nie odejdzie od meza no bo jak ?? Jeśli nie ma gdzie.. kredyt na 30 lat itd itd..... I tak o to można po krotce o was powiedziec :) CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE TO JEST DZIWNE... patologiczne w zasadzie.... A i dla info wole właśnie ten typ kobiet... Ciche szare myszki...

Gość Monia 1212888
gówno prawda. Prawdę mówiąc wolała już bym być z nikim niż z facetem który mnie nie kocha. Dlatego nigdy nie będę kurą domową ani popychadłem. Jeśli facet mnie nei kocha to niech wypierdala, a miłość to nie tylko słowa.Ważniejsze są czyny i to po nich poznaje sie prawdziwe uczucie. Tyle

Gość Monia 1212888
czynnik wrong akurat z wagą u mnie ok, nawet by mi nie zaszkodziło przytyć kilku kilo. Nie służącego, bo wcale nie mam na celu wykorzystywać jego miłości, wystarczy mi samo to że wiem ze jest w stanie zrobić dla mnie wiele

"wolę byc z nikim niż a facetem który mnie nie kocha". Ale zupełnie jest ok byc z facetem który cię kocha i zrobilby dla ciebie wszystko, a ty dla niego nie, bo go nie kochasz :D🖐️ Tak jak mówiłem, służącego szuka :classic_cool:

Gość Monia 1212888
za5raz a gdzie napisałam że to by działało tylko w jedną stronę, ze nie wierze w miłość to już inna sprawa. Za to wierze w przywiązanie i przyzwyczajenie i z czasem coś bym do niego poczuła.

Nic byś nie poczuła oprócz przyzwyczajenia. Nie da się zmusic do odczuwania uczuc, uczicia nie są rzeczą podlegającą logice.

Gość Monia 1212888
może być i przyzwyczajenie, skoro miłość nie istnieje. A tak przynajmniej bym miała wygodne życie