Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matthew19

Jak odzyskać zaufanie?

Polecane posty

Gość matthew19

Witam! Mam ogromny problem ze swoją psychiką. Około dwa lata temu zostałem zdradzony przez dziewczynę (pierwsze dwa miesiące związku). Kocham ją bardzo mocno, ale nie potrafię za wszelką cenę odzyskać zaufania, tzn. gdy wychodzi ze swoimi znajomymi i pojawia się alkohol (w takich okolicznościach zostałem zdradzony). Największy wpływ na kontynuowanie związku miało przyznanie się na dzień po zajściu, jednak do dnia dzisiejszego strasznie mnie to męczy, nie potrafię sobie z tym poradzić samemu. Zwierzałem się kilku osobom ale nic to nie pomaga. Cały czas gdy moja dziewczyna wyjdzie, co chwilę piszę smsy, wypytując z kim i gdzie jest, czy nie ma innych chłopaków w pobliżu itd, ale dochodzi przez to do częstych kutni. Nie da się wytłumaczyć na spokojnie, gdyż jak staram się rozpocząć temat, dziewczyna wybucha, denerwuje się, że odkopuję stare sprawy. Może to głupie, ale czuję się z tym ciężko, bardzo mnie to przerasta. Błagam, doradźcie co zrobić, bym miał spokojne sumienie?

Gość kolipolouyt
szczerze?Lepiej jak się rozstaniecie.Miałam taką sytuację...sama odeszłam-jego podejrzenia brak zaufania budziły moje poczucie winy,rozgrzebywaliśmy to wciąż od nowa....nie wytrzymałam

Gość gdfgfdfdgdd
sedesse ma rację akurat. jak raz zdradziła, to zdradzi i drugi raz. odpuść ją sobie bo będziesz cierpiał a w końcu i tak od ciebie odejdzie. lepiej znajdż sobie inną.

Gość Słowo Prawdy
Poprę swojego przedmówcę, ale w bardziej wysublimowany sposób ;) Słuchaj, nie masz żadnych szans na zbudowanie z nią czegoś większego. Nigdy jej nie zaufasz i zawsze będziesz się męczył. Tak się nie da żyć. Jednocześnie skoro ona zrobiła to raz, to nie będzie miała oporów przed kolejnym Zostaw ją, bo skopiesz sobie przy niej życie. Nie jest Ciebie warta!!!!! Szukaj prawdziwej miłości u boku kogoś naprawdę wielkiego... a nie tej pani (przez małe p). Trzymam za Ciebie kciuki!!!

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Zostałeś zdradzony i chcesz z nią byc? hm-a mówią że frajerem można byc tylko raz. KOŃCZ WAŚC WSTYDU OSZCZĘDZ.