Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda2000000

czy koles korzystajacy w przeszłosci z usług prostytutek może byc dobrym kandyda

Polecane posty

Gość matylda2000000

czy koles korzystajacy w przeszłosci z usług prostytutek może byc dobrym kandydatem na chłopaka???

Gość fanrandek
to tylko od ciebie zalezy od twojej tolerancji i podejscia do tego tematu jesli byl sam, nikogo tym nie ranil czym rozni sie facet, ktory sypial z prostytutka od faceta sypiajacego z kobieta, ktora poznal tego wieczora na dyskotece? wiec osobiscie nie widze problemu pozdrawiam -------------------------------------- www.sympatycznerandki.eu --------------------------------------

Gość tarara
nie moze byc, postaw sie na miejcu jego, gdybys ty sypiala z jakimis syfami, to bralby cie w ewentualnosc ? na pewno nie niech teraz placa za swoje bledy dziwkarze jedni

@tarara domyslam sie ze jestes kobieta wiesz, ze twoja dupa nie nalezy do ciebie? tylko do kosciola, do ludzi, ktorzy ustalili kilkaset lat temu wyznawane przez ciebie "zasady moralne". nie jestes obiektywna w swojej wypowiedzi. ale masz oczywiscie prawo do swojej opinii ciekawe tylko jak sie zachowasz kiedy twoj facet znajdzie sie w lozku innej kobiety.

A jakie to ma znaczenie? Przecież teraz 95% lasek to w mniejszym lub większym stopniu dziwki. Przejdź się do klubu albo do galerii a jak jesteś z wiochy to do remizy

Gość tarara
fanrandek moja "dupa" należy do mnie, a że nie kręci mnie pusty seks to chyba moja sprawa. jakby mój chłopak znalazł się w łóżku innej kobiety, nie potraktowałabym tego w kategorii "bo facet musi", wtedy nie miałby u mnie szans

to ma znaczenie nie chciałabym gościa który bierze co się nawinie a prostytucja to ostateczność...desperacja:D szkoda mi takiego gościa, ale mojego tyłka nie tknie

tak mysle czy tez bedziecie myslec o tym kiedy wasz facet bedzie dotykal wasz tylek. moze uprzedzicie go, ze ten tylek byl juz kiedys dotykany przez innego faceta?

Gość Verbanna
nie będzie dobrym partnerem , zapomnij

Gość media powini tego zabrnoci
Wszyscy kłamią, żadna dziewczyna sie nie przyzna do tego ilu ją pchało i ilu ciągnęła i z ilu pał połykała spermuche - taka prawda więc sory ale smieszny temat. Autorka jest naiwna jak ja przed laty i tyle :P Może autorka ma niskie poczucie własnej wartości i ją boli że koleś zaruchał :P Sam się spotykam z mężatką i jest nieźle :D Nic tylko korzystać z życia.

Gość Limonka345b
"to tylko od ciebie zalezy od twojej tolerancji i podejscia do tego tematu jesli byl sam, nikogo tym nie ranil czym rozni sie facet, ktory sypial z prostytutka od faceta sypiajacego z kobieta, ktora poznal tego wieczora na dyskotece? wiec osobiscie nie widze problemu" Jest ogromna różnica! I nie chodzi o ranienie kogokolwiek, ale o podejście do seksu. Facet idący do burdelu traktuje seks jak wypróżnianie. Wychodzi za potrzebą ... Jest potrzeba płaci, wkłada, wykłada i tyle ... Traktuje seks przedmiotowo, technicznie ... Nawet sypiający z poznaną dopiero co laską jest lepszy, bowiem on jednak najpierw o nią zawalczy, postara się, a pewności nie ma czy się uda ... Są tutaj jakieś namiastki emocji ... Jest jakaś akcja wstępna ... W burdelu jest jak w kiblu ... :O

Wszystko zależy od Ciebie, czy to zaakceptujesz. Ale każ mu zrobić testy na HIV i na wszystkie choroby weneryczne.

Gość a te co tutaj tak piszą
że nigdy by takiego kolesia nie chciały czy nie dały się dotknąć takiemu są pewne ,że nie są zastępowane kórefkami? Czy facet będzie szczery i wszystko opowie jak na spowiedzi???? Naiwności żaden wam się nie przyzna ,że korzystał z wycieraczki i wycierał się o jakiegoś brudasa w burdelu czy może uprawiał sex na dyskotece w samochodzie z pierwszą lepszą. Myślę,że większość była nawet raz z ciekawosci.

Gość Verbanna
weź oferma , nienawidzisz kobiet, musiały cie bardzo skrzywdzić albo masz małego kutasa i frustracje wylewasz ciągle że wszystkie sie jebią, łykają itp nudne to juz jest

Gość wprost wymarzony:)

Hipokryzja, hipokryzja i jeszcze raz hipokryzja! Dziewczyny się strasznie teraz szlajają, a potem wyskakują z takimi tekstami jak autorka, no o pomstę do nieba to woła już.

Do Verbann Ja tam trzymam stronę ofermy bo ma rację. Kiedyś też byłem jak on, żadna mnie nie chciała, od kiedy zacząłem traktować Was jak przedmioty sytuacja odwróciła się niemal o 180 stopni. To prawda jest że facet bierze a kobieta daje. ;)

Gość Limonka345b
Fakt, że kobiety nie wiedzą nic nie zmienia ... Podobnie jak z kobietami prostytutkami ... Żaden nie chciałby się dowiedzieć, że jego żona miała taką przeszłość ... A pewnie nie jeden ma taką żonę ... :P Myśląc, że miał dziewicę ... Ach ta współczesna chirurgia plastyczna ... i akurat je na to stać ... :P

wielokrotnie trafilem na "dobrze wychowane" kobiety ktore na drugi dzien mowily: "jak to sie stalo, pierwszy raz mi cos sie takiego przytrafilo" mysle, ze te co naglosniej krzycza maja najwiecej wpisow w pamietniku :)

Poderwanie kogoś a płacenie za seks z kimś to dwie różne sprawy. To drugie jest żałosne i poniżające - dla obu stron.

fanradek Powiem Ci że jeszcze w życiu nie spotkałem porządnej kobiety! :D

Gość Limonka345b
To nie ma nic do rzeczy .... Facet dla którego seks jest tak konieczny, jak wypróżnienie nie kwalifikuje się na faceta .... Jak kobieta będzie w ciąży, to kto go zaspokoi? Pójdzie za potrzebą? Dla mnie facet musi traktować seks jak magiczne chwile ... to ma być dopełnienie miłości ... albo ostatecznie tylko magicznych chwil .. Nie tak jak kibel ... :O A może taki facet wiąże się, aby mieć darmowy seks? Zawsze zostanie taki smrodek się ciągnął... :O

Gość fetti
"To drugie jest żałosne i poniżające" o tak, ale juz puszczenie sie z facetem, ktorego nawet imienia sie nie zna, nie jest ponizajace :D Wyjdz :o

Limonka, naprawdę myślisz że faceci by nie chcieli mieć kogoś na stałe i zaufanego?? To po części brak odpowiednich kobiet sprawia że wolą korzystać z życia bo jest krótkie. Taki wybór między wsystkim a czymkolwiek.

Gość fetti
No ale hipokryzja z was wychodzi, az zal czytac :o

@lilly nie znasz zycia chyba, albo ktos mocno ingerowal w wychowanie myslisz, ze wszyscy na swiecie sa tacy fajni? ze to takie proste. chce ci sie to idziesz, podrywasz i po sprawie? zal mi tych ludzi, ktorzy w wieku 30+ lat nie znaja smaku kobiety. wlasnie przez wyznawanie tych chorych zasad. to jest nienormalne, a nawet nienaturalne. @media..... mi osobiscie to nie przeszkadza ja oceniam ludzi nie po ilosci posiadanych kochanek, kochankow nie po przeszlosci... jest cos wazniejszego co kreuje wartosc czlowieka :) ale osobiscie nie chce poznac "tej dobrze wychowanej" kobiety ;)

Gość to prawiczki fernandku
"zal mi tych ludzi, ktorzy w wieku 30+ lat nie znaja smaku kobiety. wlasnie przez wyznawanie tych chorych zasad. to jest nienormalne, a nawet nienaturalne." przyklad-offerma :D

Gość Limonka345b
Jest różnica ... Łatwą dziewczynę jednak trzeba też jakoś wyrwać ... to raz ... po drugie to jednak oboje muszą wpaść sobie w oko ... Toczy się jakaś gra, której jakieś emocje towarzyszą .... A w burdelu? Facet wchodząc chce zanurzyć ... Wybiera z dostępnych (wymogów za dużych nie miewa, oprócz kilku dziur). Nie przeszkadza mu, że ona nie może nawet patrzeć na niego ... i musiała coś wziąść, aby nie zwymiotować na jego widok .. że zamiast podniecenia używa tony nawilżaczy i że w trakcie odlicza minuty i planuje wizytę u fryzjera ... Nie przeszkadza mu także, że przed chwilą jakiś jeszcze obleśniejszy od niego się w nią spuszczał ....

Hehe, fanradek widzę że Cię życie już kopnęło w dupę i gadasz do rzeczy ;) Idealizm jest straszny, to naiwnośc i nieporadnośc jednostki nic więcej. Dużo tu osób wykrzykujących jakie to wszystko jest obrzydliwe itp. Ktoś kto nie poszalał w młodości będzie próbował to zrobić po ślubie, nie wierze w jedyną miłość od początku do końca i inne gówna- to bajki są. I masz rację fanradek że nie chcesz świętej. Choć też bym nie popadał w skrajność ;)