Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yakulamanda

Do prawdziwych facetów pytanie takie

Polecane posty

Gość yakulamanda

Czy jesteście w stanie zakochać się na maksa i czuć pożądanie do kobiety, która ma piękną twarz, jest szczupła, mądra ale ma cellulit? Tylko prawdziwy mężczyzna dostrzega coś więcej niż piękne, idealne ciało. Podam przykład: http://e.egoisci.pl/eg118/d471fe06001935ca487919c4 http://i38.tinypic.com/eprlh5.jpg ja jestem szczuplejsza, ale pytam o cellulit.

Gość Meaaaaa
Odpowiem za mężczyzn: NIE NIE NIE! Bo to pieprzeni egosci sa. Wszyscy bez wyjątku

Nie jestem może alpha male, ale dla mnie dziwne jest to pytanie :o Jak może cellulit w czymkolwiek przeszkadzac, bo nie rozumiem?

Gość Meaaaaa
Zdjecie do cv..od dawna łysiejesz?

Gość mhmmhm
jasne że tak

Gość yakulamanda
pytam, bo raz jak byłam na plaży to usłyszałam od grupy facetów (25-30 lat) : "ale karbownica na dupie" :( to było bardzo przykre. a to nie wygląda aż tak źle uwierzcie, nawet lepiej niż na zdjęciach które podałam.

Gość yakulamanda
jestem zbyt wrażliwa na takie docinki a to dlatego że nie jestem pewna siebie, albo jak mój były chciał mi pomacać pośladki to też nie pozwoliłam

Trafiłaś na jakiś chamów. Poza tym pomyśl- chciałabyś się w ogóle wiązać z kimś dla kogo to, że masz cellulit jest ważniejsze od Twojego wnętrza, charakteru i intelektu??