Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinkaalinka

co sądzicie...

Polecane posty

Gość alinkaalinka

1,5 roku temu poznalam pewnego chlopaka, cos zaiskrzylo miedzy nami, jednak nic z tego nie wyszlo na dluzej, on znalazl inna a ja zostalam ze swoimi uczuciami:( wiedzial ze jest mi przykro jednak mial to gdzies. widywalam go czesto gdyz mamy wspolnych znajomych, jakies urodziny, ostatki itp. rozmawialismy jak znajomi i tyle. minelo juz duzo czasu-jak juz wczesniej powiedzialam 1,5 a on na ostatniej imprezie byl bezswojej dziewczyny...popatrzyl sie i powiedzial" glupia sytuacja miedzy nami.." nie skonczyl mowic i odszedl, nie wiem co o tym sądzic... o co mu chodzi , teraz??

Gość alinkaalinka
???

to, że raz czy dwa jego kobieta nie była na ważnej imprezie nie oznacza, że nie są ze sobą czy że ze sobą nie śpią.. równie dobrze mogli się pokłocic..mogła zachorowac itp.. i nie była.. nie sugeruj się tym.

Gość alinkaalinka
zle mnie zrozumialas, powiedzial ze miedzy mna a nim glupia sytuacja i to dziwne bo nigdy tego nie mowil, teraz cos wymysla i po co...???? nie wiem co to mialo znaczyc:(

Gość fanrandek
cokolwiek by to mialo znaczyc nie powinnas sobie zawracac nim glowe, nawet jesli nie jest to takie proste. otworz sie do ludzi, zajmij sie soba, a zobaczysz jak szybko poznasz kogos ciekawego. a czemu tak powiedzial? bo kazdy ma w zyciu gorsze i lepsze chwile, chwile slabosci, wspomnienia, itd. nie znaczy to, ze nagle mysli tylko o tobie. on wiedzial, ze skrzywdzilby cie jeszcze bardziej, gdyby doszlo do czegos wiecej na tej imprezie, dlatego poszedl sobie. moja rada: zapomnij i zyj dalej. pozdrawiam ----------------------------------------------------------------------------- www.sympatycznerandki.eu

tego nie mowil, teraz cos wymysla i po co...???? nie wiem co to mialo znaczyc-moglas go o to spytac ,teraz raczej sie tego juz nie dowiesz i pozostaje ci tylko snuc domysly,chyba czs najwyzszy zebys o nim zapomiala bo trzymasz sie kurczowo jakies wspomnienia ...sama przyznalas ze cos tams ie wydarzylo ale 1,5 roku temu:O czas zapomniec ,zajac sie swoim zyciem