Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ałaaa

ból piersi. czy to normalne?

Polecane posty

Gość ałaaa

mija już prawie miesiąc, od kiedy powinnam dostac okres i go nie ma. przez cały ten czas bolą mnie piersi. czy to jest normalne? był czas, kiedy bardzo się stresowałam spóźniającym się okresem w tym cyklu i być może dlatego się spóźnia. ale sama już nie wiem, co oznacza ten ból piersi... poradźcie. :) dodam, że współżyłam z chłopakiem 13 dnia cyklu z zabezpieczeniem.

Gość Nelly77
Na Twoim miejscu już dawno zrobiłabym test. A co to było za zabezpieczenie?

Gość ałaaa
zrobiłam test, wynik był negatywny. zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, nie pękła a ni nic złego się z nią nie stało. tym bardziej się dziwię, czemu nadal nie dostałam okresu...

Gość Nelly77
Szczerze mówiąc nie wiem jaka może być tego przyczyna. Chyba tylko ginekolog może poradzić. Ja też zabezpieczam się prezerwatywą i mimo, że nigdy nie pękła to i tak zawsze mam obawy. A to tak na pocieszenie;) http://abcciaza.pl/pytania/skutecznosc-prezerwatywy

Gość ałaaa
dzięki za odpowiedź :) w takim razie myslę, że ciążę można wykluczyć. ciekawe czy stres może aż tak opóźnić okres? hmm... zastanawia mnie w takim razie jeszcze jedna rzecz. miałam cykle raczej regularne 31,32 dni, ostatnio zdarzył się cykl 23 dniowy(ostatni przed tym wielkim opóźnieniem), a wczesniejszy okres był skąpy, co nigdy się nie zdarzało. trochę się już tym wszystkim niepokoję :( słusznie?

Gość ałaaa
dziś już mijają 2 tygodnie. to było tak jak mniej więcej 2 tygodnie juz się okres spóźniał, więc myślę, że jakby coś było test już by to wykrył... ech :(

Gość nelly77
Też wydaje mi się ze test wykryłby po takim czasie. Zawsze mozesz go powtorzyc, ale jak dla mnie to mogą byc jakies zaburzenia hormonalne.

Gość ałaaa
dziękuję Wam za pomoc :) zaburzenia hormonalne? może i faktycznie, zwazywszy na wariacje moich cykli od jakiegos czasu... ech... mam nadzieję tylko, że to nic poważniejszego :( jak nadal okres się nie pojawi, polecę do lekarza, ewentualnie może jeszcze powtórzę test... boję się trochę prawdę mówiąc :( wcześniej zdarzały się opóźnienia przez stres... ciekawe jak jest tym razem, ale troche długie to opóźnienie... niedługo powinnam już dostać kolejny okres :(