Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KreSka z Ostr

DOBRY CHLOPAK-CH*JOWY GUST

Polecane posty

Gość KreSka z Ostr
Gość KreSka z Ostr
nie no nie szukam ale takie cos w podobie chciałabym zeby w sklepie kupic tylko podaje co ja widze dla mojego ma sliczne zielononiebieeskie oczy i w tych kolorach było by mu cudnie

Gość ta kutrka z allegro jest nie
bardzo. musi byz z prawdziwej skory a nie jakas wioska.

Gość KreSka z Ostr
a jeszcze chciałabym sie zapytac czy dobra jest marka EVERLAST?? moj ma jedna bluze z tego ja osobiscie nie znam jej

Gość ta kutrka z allegro jest nie
everlast jest oki

Gość hohohopocoA
NO PRZYKRO MI ALE SPOdnie papa jeans to tak jakby kupować w tesco ubrania

Gość kalinowska M
Można wiedzieć ile twój facet ma lat?

Gość KreSka z Ostr
Tak ma 23 lata a dziewczyny jakie teraz sa modne kolory dla chłopakow cos moze polecicie jesli tamte dzinsy sie wam nie podobały to jakie??

Gość iDź kobieto na inne forum
To nie to - to jest uczuciowe

te linki co podałaś strasznie oklepane....ale to kwestia gustu....nie patrz na to co modne tylko na to jaki facet ma gust...

Gość KreSka z Ostr
sory ale ja akurat na codzien sie nie maluje bo nie musze;]..jedynie co to jak ide na iumpreze, albo jakies wesele;] prawiczku to raz dwa to dbanie o siebie i to zeby dobrze wygladac nie czyniki nikogo pedałem top teraz moze podam ciuchy w guscie mojego chłopaka to porownacie i wypowiecie sie kto ma gust a kto nie;/

Gość KreSka z Ostr
revolver w jakim sensie przesadziłam?? dzieki mnie czesciej bluzy zakłada koszule itd

Gość ssssssssssss
U mnie tez tak było na początku, chodził w szerokich spodniach i koszulkach, straszny niechluj. Jak poszliśmy do sklepu to wszystko było dla niego "pedalskie" i nic nie kupował...Ale potrzebował nowych butów i chodziliśmy tak od jednego sklepu do drugiego - nic mu nie pasowało, w koncu powiedzialam dość IDE DO DOMU REZYGNUJE, to kupił dla świetego spokoju proponowane przeze mnie buty. Jakież było jego zdziwienie jak kolezanki z pracy nawet i koledzy pytali ,gdzie takie kupił...Potem spodnie, swetry itd. A na stwierdzenie takiej dziewczyny ,ze fajnie sie ubiera powiedział z duma: " MAM OSOBISTEGO STYLISTE" (mnie)

Gość KreSka z Ostr
sssssssss heheheh ale sie usmiałam czytajac Twoj post, no ja juz po niedzieli bede z Nim chodziła po sklepach ehhehe dla Niego to pewnie bedzie dramat:D ale ja nie popuszcze i stanie na moim...mam nadzieje ze bedzie tak jak w Twoim przypadku, ze znajomi beda Go chwalic za Stroj itd. było by fajnie heheh

Gość animinka.
co Ci faceci by bez nas zrobili! :D a ten sweter.... o matko!!

Gość fakairete
autorko, potrzebujesz wymuskanego metrosia ktory żachnie się, gdy złapiecie gumę i zacznie stopa łapać na grzywkę i wygięte bioderko :) szukaj takich po klubach homo w Twojej okolicy lub w solarkach ! a tego zostaw, by se jakąś wartościową dziewczynę znalazł ! powodzenia ! :D

Gość KreSka z Ostr
fakairete żałosna/y jestes;] widac ze masz braki w czutaniu ze zrozumieniem a Twoj chłop/dziewczyna to brudas albo nie chulj;] a o mojej wartosci mozesz sobie myslec co chcesz mnie nie znasz i dzieki za to ze nigdy nie poznasz - nie bede tu juz pisała jaka jestem bo moj chłopak wie z kim jest, kogo i za co kocha,,,, tyle w temacie A co do mojego ostatnio bylismy na zakupach i nawet kupił z moja mała pomoca super ubrania wiec chyba dał sie lekko przekonac na zmiany i juz ciagle nie mowi na wszystko nie

Gość gościcinka
Mam podobny problem. Nie jeśli chodzi o kremy czy higienę. Ale chodzi w kółko w tych samych spodniach( 2pary) tylko koszule zmienia i chodzi mi tu o koszule eleganckie. Do tego buty sportowe reeboka. Za każdym razem muszę tygodniami a nawet miesiącami prosić żeby obciął włosy i w końcu obcina jak jego mama go z maszynką dorwie. Nie chcę ani faceta w rurkach a dla niego wszystko nowe jest pedalskie jak to określa. A przecież jest tyle możliwości a on tylko koszule. Nawet bluzy sobie nie kupi tylko moje "podomowe" bluzy męskie "podkrada" jak mu zimno. Kurtkę zimową nosi taką puchatą jak te co na rynkach sprzedają po 6dych tylko że drogiej firmy. Jest okropna i wygląda jak dla starych pań na straganie albo dla dzieci do ciuchania na podwórku. Do tego czapka taka "rolnicza" futrzana z oklapniętymi uszami i zapięciem. Tylko gumofilców brak. Oczywiście obowiązkowo buty sportowe do tego:(. Naprawdę czasem wstyd mi wyjść i za rękę go trzymać. Dobrze zarabia i stać go na ciuchy co innego mnie a mimo to męszczyźni a nawet kobiety obracają się za mną bo chodzę schludnie kobieco i modnie ubrana. Żadne prośby nie pomagają. Kocham go ale mam wrażenie że nie chce mu się mi podobać. Bo ma być ciepło i wygodnie. Ma 40 lat czy naprawdę za późno by wyrobić sobie gust?!