Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna bez pomyslu na obiadekk

Jaki pomysl na obiad?

Polecane posty

Gość troll lol
oj chyba nie na stresie sie najlepiej chudnie... to zalezy od czlowieka niektorzy sie glodza a drudzy jedza az ponad :p

fakt, moja kumpela na stresie tyje masakrycznie zreszta zauwazylam ze to takie kobiece i taki kobiecy swiatopoglad ze laska ma wygladac jak szkielet, faceci ktorych w zyciu poznalam raczej wola takie bardziej normlane, nie mówie ze balerony grube ale takie normalne, moze to wynika z ich mlodego wieku i nie wiedzy, nie wiem, ale czasem az mi wstyd za moja płec :P

Znikam bo Belzebubowa się wściekła ! Woła na żebereczka i młodą kapustkę zasmażaną :classic_cool: A co do kopytek ...sam mam całkiem ,całkiem :) 🖐️

juka nie opadla z lisci tylko poobrywałam i zostawiłam tylko te na samej górze, tak lepiej wygląda

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhxxxxxxxxxxx
Myslałam że Bombarda to równa babka le po tym jak zaczeła obrażac szczupłe zadbane kobiety, które maja swietna figure nazywajac je kosciotrupami.....stała sie zenujaca tak jakby im zadroscila......

nie obrażam szczupłych kobiet...nie zazdroszcze im ani nie potepiam, jak sa ładne i zadbane to czemu nie, ale nie laska która ma dajmy na to 175 wzrostu i wazy 50 kg, to jest dla mnie kosciotrup. Zadna mi teraz nie przychodzi do głowy ale wex np figure Angeliny a Figure Vanessy Paradis, ktora ładniejsza??

jest róznica miedzy ładna, szczupła zadbana kobieta a zwyczajnym chudzielcem...:D:D

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhxxxxxxxxxxx
wiesz co Bombarda nie wiem czemu doczepilas sie tych 50 kg mozna wazyc przy tym wzroscie 55, 56, 57 58 i nie wyglądać jak kościotrup:)mozna przy Twoim wzoscie miec wage taka jak Ty i też wygladac bardzo ladnie, zalezy od budow, a po Tobie widac że ani nie jestes szczupla tylko przygrubawa i do tego jeszcze nie mila

Gość magda_b_87
dokładnie przy wzroscie 175 cm mozna spokojnie wazyc od 55 kg do 60 kg i wygladac zajebiscie a Ty Bombarda poprostu gruba jestes i pogódź się z tym

Gość zaskoczonaa......
bombarda jak slyszy na swoj temat jakies zle slowo to sie obudza@ kazdy moze miec swoje zdanie ja nie chce byc nie mila ale rowniez uwazam ze jestes przygrubowa i masz zwisajace piersi

no cóz, nie bede Cie przekonywac ze jest inaczej, a zdjecie, jest miesiac po porodzie co niejednokrotnie pisalam wiec nie jest moim odzwierciedleniem teraz, prawie 2 lata po :D, i ja jestem niemila, nikomu nie ublizam ani nie wyzywam...nikogo nie nazywam pasztetem ani debilem, wiec nie wiem z czym jestem nie mila...nie uwazam sie za grubą, jestes kobieta to wyobrax sobie ze góry nosze w rozmiarze 38, tak samo jak sukienki, z uwagi na moj niestety monstrulany tylek spodnie w rozmiarze 40, moim zdaniem jest ok :D:D

i sie nie opburzam jak ktos cos pisze tylko jak nie wiadomo kto nagle mi napisze ni z gruchy ni z pietruchy "jestes pasztet", zreszta w wiekszosci olewam takie teksty....nie bede sciemniac ze mam 172 i waze 55 kg, napisalam prawde i widac nie podoba sie to. ..

Gość magda_b_87
hahaha jak sie tłumaczy, wyobraz sobie ze KOGOS obrazasz a mianowicie kobiety ktore przy wzroscie 175 waza 50 kg, nazywasz je kosciotrupami.....to tak jak ja bym pisał ze kobiety ktore przy wzroscie 172 cm wazace 67 kg sa tlustymi swiniami

a i tak najlepsze jest to ze to zazwyczaj kobiety cos maja zawsze do innych kobiet, nie majac zielonego pojecia co sie naprawde facetom podoba...a potem pytanie na kafe, jestem ladna i zgrabna...dlaczego wciąz sama :/

wiesz, nie takie epitety tu padaly w strony róznych dziewczyn ze stron anonimowych pomaranczy...i kto tu sie oburza... A nie przeszkadza wam jak ktos na innych forach napisze do was ty debilu albo cos w tym stylu...to wtedy jest ok tak

Gość viola_7635353
Nie kloccie sie prawda jest taka ze Bombarda jest przy kosci ale nie znaczy ze brzydka niektozy wola chudzielcow a niektorzy goscie grubaski i tyle

Gość bbooooaaa
nie siedze czesto na kafe weszlam akurat na ten topik i to mnie oburzylo:)i tyle na ten temat

Gość a ja napisze ze ładna
dziewczyna, bez problemu napisze innej ze jest ładna, a te co maja kompleksy beda sie doszukiwały wad u innych, jak tu widac...wiec nie przejmowalabym sie tak nimi :D:D

Gość a ja napisze ze ładna
buahahah, i kto tu sie oburza...własnie, i kto...

Gość bbooooaaa
dokladnie Bombarda ma widac mnostwo kompleksow....skoro doszukuje sie wad u chudych dziewczyn:)

Gość 172 na 67 kg wagi
to wcale nie jest grubaska, zgupiałyscie....

Gość i ja napisze ze ładna
ale to bylo do was nie do Bombardy...i jesczze głupie do tego

Gość uuuuuuuuuuuutlkkaaaa
moim skromnym zdaniem jest gruba ja waze 62 przy wzroscie 172 i moglabym troche schudnac...zalezy jeszcze od budowy itp

Gość i ja napisze ze ładna
i jak rozmiar 38 to wg was gruby to chyba chore jestescie

Gość uuuuuuuuuuuutlkkaaaa
hahaha no takt chora i glupia to Ty jestes ze jej wierzysz jaki rozmiar nosi.......:):)))))))a co jestes Bombarda na czerwono czy moze jakas jeej kolezanka:)