Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna bez pomyslu na obiadekk

Jaki pomysl na obiad?

Polecane posty

nie...nic mi o tym nie wiadomo, 38 nosze góre, a dół 40 przez tyłek, tak napisalam...nie pisze nic, bo przeciez nie bede was do niczego przekonywac, jak sie czepnęłyscie mnie, nie wiadomo o co, kiedy ja na wasz temat bezposrednio, zadnej nie ublizylam, dlatego mam to juz w dupie..

Gość Musisz wgrac inne zdjecie
na ktorym wygladasz na brzydka i stara to dadza ci spokój heheh pzdr

Gość taki jeden facet :D
zal mi was dziewczyny, odchudzajcie sie odchudzajcie i tak wam to nic nie pomoze, bo macie za ciasno w głowie od tych ciasnych ubran, 172 wazy 62 kg i jeszce chce schudnac, cóz..to juz zaoprawa na choorbe

Gość pkiiannaa
hahaha tak faceci faceci tu pieknie gadaja a wszysyc wiedza ze loch nie lubia tylko fajne laseczki:)

Gość aska_D_344
Lubie Bombarde jako babke ale tez uwazam ze wazy b. duzo i jest gruba:)

Gość aska_D_344
O boze dyzurny prezesie kazdy moze wyrazic swoje zdanie napisalam ze ja tak uwazam....

Rzucajmy w kamieniami we wszystkich: grubych, brzydkich, bezrobotnych, niskich, prawiczków, przegrywających życie. :o poziom rozmów na kafeterii upadł już chyba niżej niż komentarze na pudelku. 😭 🖐️

Gość andy_76666
bazienka chwalisz sie czy zalisz??

Bazienka - moja kumpela ma ten sam problem, a ja widzisz, kiecki i bluzki kupuje w rozmiarze 38, cycki po porodzie i karmieniu spadly mi o 2 rozmiary w dóL :(:(, za to z powodu tylka musze spodnie kupowac wieksze

Gość andy_76666
hahaha skoro bombarda podala to ty tez musialas.....moglas zalyc inny topik ze swoimi rozmiarami, bo na tym akurat to nikogo nie interesuje ;/ tu interesuje nas co odac na obiad i czy bombarda jest gruba czy nie i wychodzi ze TAKKK:)

Mo Cuishle taka mamy rzeczywistosc, do tej pory bylam mila, nikomu nie ublizalam od róznych epitetów, ale i tak sie mnie czepiaja wiec chyba kurwa zaczne i ja :D:D:D

Gość bombka wgraj inne
ja ja znam, i wiem ze gruba nie jest...Bomba wgraj inne zdjecie, bardziej aktualne...

eee...kim jestes?? nie wgram bo nie chce, niech se pisza co chca, przeciez to tylko kafe, nie moje zycie...rany

Gość kikiiisiisisss
gruba moze i nie ale pulchna i przy kosci na pewno no powiedzmy nie szczupla ale przygrubawa:)

nigdy nie napisalam ze jestem szczupla...wiec nie wiem o co ten dym, ale gruba tez sie nie czuje..zreszta...nie wazne

Gość Asia_43333
gruba jest a czy ladna hmmmmmm to kwesia gustu dla mnie mzoe byc ale zadne z niej cudo

Bombarda, ale mi tego tłumaczyć nie trzeba. :) Co prawda nigdy nie miałam swojego zdjęcia w stopce i nigdy go nie wstawię (nie wymieniam się też na masę zdjęciami na maila), ale osobiście wisi mi to czy ważysz 100 kg czy 50. tak samo jak zwisają mi kalafiorem topiki z wyborami kafeteryjnych miss oraz ocenianie stopkowych zdjęć userów. nie czuję potrzeby komentowania waszego wyglądu. no ale wiadomo, że na kafeterii wszyscy wygrali życie i są śliczni jak z okładki. ;)

bazienka - jak wciagne i sie poloze to nawet mam 60 prawei buhahahahaha.....ale dupe mam wielka i co z tego...:P

Gość Do Bombarda
noooooooooo, dziewczyno jak ty tak wygladalas miesiac po porodzie to teraz moze byc juz tylko lepiej, trzym sie...

Gość misiek_krkr
no to super ze masz wielka dupe, zrob cos z tym anie chwal sie tym jeszcze na forum ;/ a feeeeeeeeeeeeeeeee

ludzie, zróbmy cos z tymi pomarańczami których sie tu naroiło od pyty od jakiegos czasu bo Kafe na psy schodzi...normlanie pogadac z nikim sie nie da, zeby jakis nie wlazl ze swoimi mądrosciami

nosz kurwa wiem, ale naroilo sie pseudo ciziuniek najpiekniejszych i najszczuplejszych, pseudo madrali i wogole a o tych detektywach z Bożej łaski nie wspomne, na litosc boska zróbmy cos z tym