Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna bez pomyslu na obiadekk

Jaki pomysl na obiad?

Polecane posty

Zawsze tak było, ale fakt ze od pewnego czasu jest tu starsznie, nie mozna nic napisac zeby cie zaraz jakas odwazna anonimowa pomarancza nie zjechala i nie wyzwala od głupich, debili i pasztetów...:D:D:D

no ja do tej pory nie reagowalam...ale chyba zaczne tak samo do nich, chociaz to chyab nie ma sensu, temat byl o czyms zupelnie innym a oni wleźli nie wiadomo po co na mnie, to zanczy one, kilka dziewczynek, albo jedna pod róznymi nickami.:P

a mogę walnąć pytanie off top? bo zawsze mnie zastanawia po co wstawiacie swoje zdjęcia na kafeterię? :)

wiesz co, pewna grupka ludzików zdjecia miala od zawsze i głownie z tego powodu nie bluzgam nikomu, nie wyzywam, nie jestem jakas starsznie agresywana i nie mila, na FB, gronach mnie nie ma, nie mam nic do ukrycia i jak mnie na NK namierza to coz tgo, to tylko jedna fotka, i w dodatku sprzed prawie 2 lat :D:D:D sie rozpisalam

Bombarda, nie pytałam kto ma/miał fotkę w stopce tylko dlaczego je tutaj wstawiacie? :P nie lepiej wymienić się na mailu? :) co do śledzenia to mamy tutaj już drugiego Rutkowskiego o nicku Gwarkowa Frela. :classic_cool:

ano, mnie zdjecia zwisaja, kto ma a kto nie ma. Liczy sie dla mnie co kto ma do powiedzenia (napisania), a wiekszosc ma niewiele poza bluzgami i wyszydzaniem...madre głowy...

A może po porostu żyjmy i pozwólmy żyć innym bez oceniania gabarytów, wyglądu, zasobności portfela i innych takich? :) Wiem, wiem, jestem marzycielką. :classic_cool:

Dyżurny, ale po co tłumaczyć? Nie mam profesorskich zapędów, jedyne co mogę wykładać to towar w Biedronce. :classic_cool:

Gość Bombarda.
Ok przyznam sie ze jestem glupia cipa uczulona na glupote bo sama jestem tutaj na Temacie najmadrzejsza a reszta mi niedorasta ...... Ha

Gość gość
ja zamawiam czesto catering z www.teleobiad.pl ... zazwyczaj nie mam czasu ugotowac :(

Gość gość
Obiad mozma zamowic w Antich Caffe w Warszawie na Kabatach, od niedawna dowoza. Swietny pomysl dla leniuchow, czyli dla mnie. Uwielbiam owoce morza z Antich

Gość gość
smaczne i dietetyczne przepisy na obiad i lunche znajdziesz na http://www.fitandeasy.pl/pl :) ja od nich czerpie bardzo duzo. Maja fajne szybkie przepisy, także nie napracujesz się w kuchni a obiad będzie wyśmienity :)

Gość gość
Ja uwielbiam lasagne z mięsem wołowym od http://cezan-ubojnia.pl/ i sosem bolońskim. Grunt to zadbać by mięso było lepszej jakości niż supermarketowej. Pyszny obiad gwarantowany. :)

Gość gość
Nie zawsze masz czas i pomysl na gotowanie? Zrób pierogi lub naleśniki z farszem z pieczarek! Gotowe farsze mozesz kupić sobie w www.lomania.pl/ - naleśniki czy same pierogi robi się szybko! To jest mój pomysł na obiad kiedy nie mam czasu. Cala rodzina się zajada:D

Gość gość
zrób pierś z kurczaka po azjatycku :p smakuję wyśmienicie

Gość figaro11
golonkę w sosie słodko kwaśnym polecam. Jadłam w Krakowie, w lokalu Mekong, to taka niestandardowa golonka, ale bardzo, bardzo dobra.

Gość kucharek6
Mój pomysł na obiad? Steak Rock! Wystarczy, że mam w lodówce jakiegoś steka, pierś z kurczaka, a może coś bardziej wykwintnego - owoce morza? Zrobisz na nim dosłownie wszystko, a do tego świetnie się bawiąc ;) Polecam bardzo ! Przepisy na: http://www.SteakRock.pl

Gość gość
ja kiedy nie mam pomyslu na obiad i nie wiem co zrobic lub nie mam skladnikow wystarczajaco duzo - po prostu cos zamawiam z dostawa do domu. zwykle jest to sushi zamowione w www.kanpai.com.pl/ bo jest najlepsze w warszawie.

Gość gość
Jak nie mam pomysłu na obiad to ratuje mnie www.lasuch.waw.pl, który zawsze przywozi smaczny domowy obiad. Porcje są ogromne i jedzenie przepyszne

Gość gość
co do miejsc na obiad to zdecydowanie Salto na Wilczej w Warszawie, nigdzie nie ma takich dovbrych steków jak tam ;) uwielbiam tam jeść