Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afektywna_26

Spędzający sen z powiek problem malutkiego biutu

Polecane posty

Gość Afektywna_26
hehe ;p

Gość plamka_35654
a ja tez mam takie ale nigdy nie nosilam powiekszajacych stanikow, tylko miekkie lekko usztywniane ale bez zadnch gabek, poduszek itd. i jakos na powodzenie nigdy nie narzekalam i nikt tez mi nie mowil ze mam za male cycki, po prostu widzieli wczesniej ze mam i jak facet woli duze cyci i kobiece figury to na mnie by raczej uwagi nie zwrocil. a ja jestem drobnej budowy, cycki mam w rozmiarze micro i po prostu trafilam na facetow ktorym podobaja sie takie drobne kobietki. i kazdy jest zadowolny. nie mam kompleksow, mam ladne gladkie cialo, fajny tylek, jestem instruktora fitness. czasem by se przydalo miec cos wiecej w staniku do jakiejs sukienki czy bardziej odkrytej bluzki ale wszystkiego miec nie mozna ;)

Gość Afektywna_26
Plamka ja też jestem drobej budowy, ale... czułabym sie fatalnie gdybym miała wyjsc bez powiekszającego stanika,fajnie Ci ,że to potrafisz.

Gość plamka_35654
u ciebie to bylaby pewnie roznica duza, a ja nigdy takich nie nosilam wiec czuje sie dobrze. jedna ma grube nogi, inna male cycki ;)

Ja tam wole drobne dziewczyny lepiej jak jest szczuplutka niz guna a jak jest szczupła raczej ma mały biust więc nie widze problemu

Gość plamka_35654
a jak tez jestes drobnej budowy to dobrze, bo to inaczje wyglada niz taka kobieta 180cm z duzym tylkiem i plaska ;)

Gość Afektywna_26
Hubertus, hehe ;p w sumie to... w mojej sytuacji z małym biustem zupelnie nie na miejscu byłoby zaruzcanie facetowi,że ma za małego, nie sądzisz? ;P

Gość plamka_35654
a dla ciebei autorko rada taka zebys powoli zmniejszala zawartosc swojego stanika;) nie brutalnie ale powoli

Gość Afektywna_26
Plamka,hm, nie ma takiej możliwości, ponieważ gdybym to zrobiła zniknełyby moje resztki pewnosci siebie. Więcej w staniku działa korzystnie na moją psychikę, robie to tylko po to aby lepiej się czuc, ale... jestem juz zmeczona tym i powaznie zastanawiam się nad operacją,nawet konsultowałam się juz z chirurgiem, powiedział że przy mojej budowie ciała najlepiej wygladałoby duże B, proporcjonalnie do sylwetki, wiec... jeśli uzbieram kase, to wiem,że powiększe.

Gość Afektywna_26
heh Hubertus, eee tam, penis to drugorzędna sprawa,ważniejsze żeby facet mial fantazję ;)

Jak tak ci zalezy na wielkości biustu i decydujesz się na zabieg weź odrazu c przy drobnej budowie to juz bedzie cos .

Gość Afektywna_26
C odpada, chirurg twierdzi,że wyglądałoby to dośc karykaturalnie, a facet trochę cycków w życiu robił i sie zna troche ;p wiec... mysle,że jednak bym mu zaufała :)

Gość marek marek 32
nie martw sie nie tylko to jest wazne jak cie kocha to taka jaka jestes i niema co tu ukrywac

Gość Afektywna_26
Okej, dzięki za dodanie otuchy :) Zmykam teraz,lecę na kawe ,ciastko i ploty ;) Baj

Gość moika_ 32
ja to wo ogole niemam cycek, pośmiewisko było zemnie cały czas, jaka ja jestem głupia

Gość tez_mam_ten_problem
Wszystkie moje kumpele sa takie biusciaste ze loo. A ja sie do nich nie nadaje.

Gość tez_mam_ten_problem
Wiesz, nawet nie wiesz jak mi milo ze tak piszesz. Troche pozytywniej mi teraz.

ile masz lat może jeszcze troche ci urosną ale generalnie nie jest źle. Dużo zalezy tez od wzrostu i wagi jak biust komponuje się z całością. Na mój gust to bedzie b

Gość tez_mam_ten_problem
Mam 23 lata, wiec juz lepiej nie bedzie. Ale jak bylam mloda, tzn mlodsza to mialam bzika na punkcie odchudzania. Jeszcze w gimnzjum mialam takie glupie pomysly. I na czyms musialo sie to odbic. Szczerze mowiac to nasze biustonosz A.

Gość gosia___
Ojej, ja mam ten sam problem... tylko, że mam mały biust, a jestem trochę grubszą osobą i dlatego to tak strasznie wygląda i mam z tego powodu niezłe kompleksy.

Gość tez_mam_ten_problem
I mam 160 wzrostu i waze 50.