Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verte2010

Piloci ze Smoleńska

Polecane posty

Gość verte2010

Przeczytałam kiedyś na forun, że ktoś nie moze rozgryśc red.Komolko z tnv-u . Raz jest w Poznaniu, potem w Krakowie, teraz w Warszawie. Tak,jakby nigdzie nie mogła znależć miejsca. Powiem szczerze, mnie też to dziwiło i zastanawiałam się o co chodzi. Zajmowała sie nawet przez jakiś czas porannymi korkami samochodowymi w mieście. Próbowano z nia wszędzie, ale nigdzie" nie zagrzała miejsca". A dzisiaj jakby z pod ziemi wyskoczyła w warszawskim studiu i z wielką pewnością siebie (co za motywacja!)poimformowała społeczeństwo o nowych wynikach dot. śledztwa w Polsce. Niekompetencja, złe przygotowanie pilotów,brak umiejętności...itd! A więc mamy juz winnych? Nawet poranny red, który zawsze ma cos do powiedzenia siedział w milczeniu i skulił uszy. Cóż za silna osobowość.Widać, że może powiedzieć wszystko, pełne zdecydowanie i determinacja. Za wszelką cenę pozostać na antenie. Nikt inny nie chciał tej wiadomości przekazać? "Szyta za grubymi nićmi"? Ale jak chce się pracować w tvn-ie to trzeba sprostać różnym wyzwaniom. Od 'brudnej roboty" będą Ci najbardziej zdeteminowani i zmotywowani :AMBITNI! Jak obronią się Panowie Piloci ze Smoleńska? Jaka będzie ta prawda?

Gość ajaanaatoo
no i co z tego ej????????????

Gość icootera
a co powiedza u Lisa, bo ja nie mam telewizora... :/

Gość winny jest Pan Bóg
do niego kierujcie swe pretensje :)

Gość icootera
ale co powiedza u lisa???????/

Gość kika67890
a co ma byc u lisa??

Gość verte2010
Piloci co zgineli nic juz nie powiedzą. Skrzynek też długo nie zobaczymy.Udało się ,pewnie trochę przez zbiegiróznych okoliczności,którym nieco pomogli, choć myślę, że też się przestaszyli, bo teraz musza być bardzo twardzi i konsekwentni. Świat musi im uwierzyc.

Gość verte2010
Czwarta władza, redaktorzy typu P. Komolko zrobią wszystko. Tak jak wczesniej przedstawiali parę prezydencka,tak teraz bedą przedstawiać pilotów. Mają SWOJĄ politykę (często nastawioną na swoje ego)i są niewzruszeni, cyniczni,obdarci z moralii i dlatego niebezpieczni. Ale nikt sie tym nie przejmuje, konformizm i niemoc się kłania.

Gość Lis bedzie
jutro o 21.45

Gość Lis bedzie
TVP 2