Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celuloza

kto się ubiera w kappahl?

Polecane posty

Gość celuloza

te ciuchy w rzeczywistości wyglądają tak dobrze jak na ich stronie internetowej? bo są prześliczne, a boję się, że znowu pójdę do sklepu i zobaczę szmatę niewartą zachodu 😭

mam kilka ubrań z tej firmy i jak dla mnie są fajne,jakośc całkiem przyzwoita no i ładne są po prostu:)

mam kilka ubrań z tej firmy i jak dla mnie są fajne,jakośc całkiem przyzwoita no i ładne są po prostu:)

Gość lesny dzban
jak dla mnie to mają tam same szmaty :O i to delikatnie mówiąc szmaty :O szkoda zachodu...

Gość celuloza
dzięki, w takim razie się przejdę :) bo od kilku siedzę na tej stronie i podziwiam, trochę chore się to robi :P

Gość celuloza
haha, się pospieszyłam chyba :D wiadomo, że każdemu podoba się co innego, więc może lepiej poczekam na jeszcze jakieś opinię :D

w sumie kazda taka sieciówka kojarzy mi się z większością ubrań niezbyt ciekawych i dobrej jakości jednak mojej koszuli i kilku bluzek z tej firmy nie zamieniłabym na nic innego no ale jak juz ktos zauważył nie każdemu musi się podobac to samo ps.na szmaty mam alergię:P

Gość quetzalcoatl
mam kilka rzeczy od nich i są w porządku. nie mają jakichś szałowych kolekcji, ale coś klasycznego zawsze można znaleźć. no i mają dużo zniżek dla stałych klientów. ale ten sklep głównie kojarzy mi się z ubraniami xxxl i większymi.

Gość celuloza
dzięki za odpowiedzi :) skoczę jutro i jednak zobaczę na własne oczy. i właśnie widzę, że wielkie i szerokie strasznie, mam nadzieję, że jakieś s czy xs też się znajdą :D

niestety jak dla mnie to sa same szmaty. ilekroc tam wejde ( zawsze z przekonaniem: "moze jednak maja cos fajnego") utwierdzam sie w stwierdzeniu ze jednak nie. ta firma jak dla mnie, to jakas kompletna pomyłka :o

Gość szturm
Hej. Ostatnio w KappAhl w Polsce tylko podwyżki cen odzieży i tak ostatnio na dziale męski spodnie poszły w górę z 149 zł na 159 zł koszule Redwood z 79,90 na 89,90 zł. Ucięte metki z ceną podaną w Polskiej walucie i naklejona nowa biała świadczą o podwyżce tzw. korekta cenowa. Ale to nie koniec podwyżek w KappAhl w Polsce zapowiadane są kolejne.

Gość dghugfx
Podyższyli sztucznie bo wyprzedaze będą a właściwie teraz są

Gość gość
w Kappahl jest strasznie drogo. Jakość ubrań jest beznadziejna gorzej niż z lumpe.... sporo się u nich przepłaca. Można znaczniej kupić taniej w innych sklepach markowych i bez dni VIP. U nich Dni VIP to strata czasu najpierw podnoszą ceny a później robią rabaty. Śmiech.

Gość gość
Ciuch fatalnej jakości! Spodnie przecierają się po 4 miesiącach - BADZIEWIE! DROGO jak na taką niską jakość, problemy z reklamacjami bez paragonu - sklep oddala reklamację choć podaję się kopie wydruku z płatności kartą, świadka zakupu, prosi o udoistępnienie monitoringu i sprawdzenie paragonu z danego dnia i powiązanie go z płatnościa kartą!