Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia kretynkaaaaaaaa

Bez zobowiązań

Polecane posty

Umawiam się z kimś na seks bez zobowiązań. Nawet nie wiem czy go lubię, ale nie ukrywam - ma świetne ciało i duży sprzęt. Nawet dla mnie za duży. Męczy mnie ten układ, chociaż dopiero co się zaczął. Nie umiem z nim rozmawiać, on jest sportowcem, ja studentką. Poza tym zanim poszliśmy do łóżka, strasznie mi kadził, że jestem ładniejsza od jakiejś tam (pfff, w ogóle co mnie to obchodzi?) albo że jestem bardzo inteligentna, że jest o mnie zazdrosny. Po co to było? Że bał się, że mnie nie zaciągnie do łóżka? Przecież to było na początku ustalone, że spotykamy się dla seksu. Chcę to skończyć, ale nie wiem jak, skoro jadę z nim na wakacje. Nie zostawiajcie mi złudzeń i powiedźcie czy chodzi mu tylko o seks?

Gość głupia jestes
tyle w temacie 🖐️

Gość to całkiem typowe
nie miej złudzen, chodzi mu tylko o sex, ale jak rozumiem Tobie też. Kadzi Ci komplementy bo facet wie ze na wiele dziewczyn to działa, a po drugie - wydaje mu sie ze tak trzeba. Mysle ze jesteś za inteligentna dla niego, nawet jak sie spotykasz dla sexu tzw bez zobowiazan, to jednak warto czasem sobie porozmawiać, w międzyczasie:) nie jesteśgłupia, bo tak można by pomyśleć o każdym kto zaczyna jakąśrelacje z facetem w Twoim wieku. Zawsze sobie wyobraża lepiej i ma nadzieję na lepiej. Póki co, 20-parolakowie, zanim zmądrzją są strasznymi egoistami i myślą swoimi członkami. Nie mówię że starsi (acy jak ja) teżnimi nie myślą i nie dążą do sexu, ale przynajmniej partnerke traktują podmiotowo. nawet jesli to relacja bez zobowiązań. Nie miej zudzeń. A jeśli to taka Twoja fantazja erotyczna, ze sportowcem, fajnym ciałkiem, to tez ok, tylko nie miej złudzen. po co cierpieć. dar37 interia.pl

Dzięki :) Najgorsze jest to, że on myśli, że jest taki super, że po prostu na jego widok miękną mi kolana. A to nieprawda. Czasami rozmawiamy, ostatnio nawet sporo, ale naprawdę często są chwile milczenia. Nawet z nim nie pogadam o głupich filmach, nawet na takie banalne tematy nie mam co liczyć. Ale okej. W końcu to tylko seks. Po wakacjach kończę z tym, chyba, że uda mi się wcześniej.

Gość szparek
Pogadaj z nim o sporcie, a tak poza tym to widać, że gość ma duże mniemanie o sobie.

Tak też zamierzam zrobić. Nie będę się zgłębiała w jego intelekt :P

Gość szparek
I słusznie, ważne żeby "bicie" miał dobre. :D

Haha :D Moim zdaniem on się za dużo redtuba naoglądał :P I ciągle mówi, że ma za małego (19 cm to mało?!). Nie jest normalny.

Gość Jarek_K__
Jeśli wcześniej to stracisz okazję na sporą dawkę dobrego sexu. 19 cm to jest w sam raz :-) PS. jest całkiem normalny ale ty jak widać jesteś nieco naiwna. :D

Naiwna? Niby czemu? Ja stawiam sprawę jasno - tylko seks. To on robi aluzje.

Kolejna wykolejona kobieta. Rzuć studia zajmij sie tym co dotychczas czyli kurestwem, przynajmniej będą ci płacić.

Pozdrawiam 🖐️