Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

gra wstępna-POMOCY!

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem ponad 2 lata, tylko jest taki problem- seks. Nigdy mnie nie rozgrzewa, ja jego, nigdy nie mam orgazmu i zawsze udaję... Bardzo chciałabym to zmienić. Tylko jak? Jak wygląda wasza gra wstępna? Opowiedzcie lub doradzcie.... proszę....

Myslisz ze on jest glupi ze ty nie udajesz?Przeciez faceci czuja jak kobieta dostanie orgazm naprawde.Oszukujesz sama siebie i faceta.Niezle ten twoj facet musi sie czuc!

wiesz, już taka wyszkolona w tym udawani jestem, że nawet skurcze udaję... poza tym jestem jego pierwszą. ps. nie prosiłam o ocenę mojego zachowania bo dobrze wiem jak to wygląda....

Gość Zastina
Gorzej by sie poczul jakbys nie udawala, nie oszukujmy sie ponad 50 % kobiet udaje a moze nawet i wiecej, pogadaj z nim, to wazne, on musi tez znac Twoje potrzeby, bo nie wytrzymasz tak dlugo, bedziesz czula tylko frustacje i niedosyt, a wiec wez jego dlonie i powiedz mu i pokaz gdze chcesz byc dotykana, caluj go i powidz ze tez tak lubisz wiec moze sie uda :-) musicie ze soba rozmawiac na ten temat, komunikacja jest bardzo potrzebna, zeby obojga patnerow byla zadowolona a i takie rozmowy zblizaja i zaufanie rosnie :-) pozdrawiam

no przecież już rozmawiałam, tylko nie wiem jak wygląda taka gra wstępna. kiedś byliśmy na siebie tacy napaleni ze nie była nam potrzebna, niestety nasz zapał trochę zmalał.....

zastina wiem o czym mowisz... rozmawiamy na te tematy, ale jak mu kiedyś powiedziałam, że niedoszłam to chodził smutny przez cały dzien... kocham go i nie chce go ranic...

Gość szparek
Jak wygląda gra wstępną, nie wiesz, porażka, rusz głową podobno kobiety mają zajebistą wyobraźnię.

Gość kibic i fan
Kiedyś musi dojść do szczerej rozmowy a im wcześniej tym lepiej. Zorganizuj to rozsądnie, tak by nie poczuł, ze atakujesz go albo masz pretensje - powiedz, że jest problem, który powinniście wspólnie rozwiązać bo to jest wasz WSPÓLNY problem.

ehhh wiem wiem wiem.... chodziło mi o to jak mogę go rozgrzać, on mnie ( sory palcówka i lodzik juz mi się znudziły) a ze mam z nim rozmawiać to rozmawiam, wole jednak brak orgazmu przemilczec i zrobić coś zebym w koncu doszła. wcale nie chodze wqurwiona i sflustrowana ale czego mogłabym spodzewać się po tym forum...

Gość szparek
Palcówka ok, ale lodzik, kto kogo ma rozgrzać... Niech Ci porządną minetę chlapnie wzbogaconą o pieszczenie kakaowego oczka.

Gość rijedsk
Sflustrowana hahaha :D