Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa opinii

Masażer zwykły czy z ultradzwiękami na uporczywy cellulit

Polecane posty

Gość ciekawa opinii

Kobietki waszym zdaniem który lepszy ? Zwykły masażer, z górnej półki oczywiście, czy może wytwarzający ultradzwięki. Czy to w ogóle działa ? Wasze opinie i doświadczenia.

Gość Inaaczej
Z ultradźwiękami,gdyz można lepiej wprowadzic substancje zawarte w kosmetykach i rozbic tkanke celulitową.

Gość upupupupuu
upupupu

Polecam gumowe banki chińskie, koszt minimalny, a efekt jest. Nie mogę stosować, bo mam sklonność do żylaków, ale nie ma nic lepszego na cellulit. Seio.. Proste i tanie sposoby są najlepsze.. te wszystkie ciu. są po to,żeby odchudzać nasze portfele.

Gość marche
Ja średnie opinie słyszałam o bańkach chińskich. Jakbym miała pieniądze to pewnie zdecydowałabym się na ultradźwięki albo fale radiowe. Poza tym szukając jakiegoś alternatywnego tańszego sposobu. na electro.pl znalazłam dzisiaj całkiem niezły anty cellulitowy masażer homedics, jest ręczny. Miał go ktoś z Was może?

na uporczywy cellulit potrzeba uporczywej terapii :P najlepszy jest masaż mechaniczny z równoczesnym podciśnieniem, nie wiem czy domowym sposbem uda się osiagnac taki efekt :(