Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindofmagix

jak oddac rzeczy bylemu chlopakowi?

Polecane posty

Gość kindofmagix

nie chce go widziec ani sie z nim spotykac, bo wtedy wiem ze do niego wroce... on nie mieszka z mama i rodzenstwem, to moze zaniose je tam?

Gość a ja wole coca cole
Wyślij pocztą.

Gość wywal skoro sam się nie
zgłosił - to znaczy, że nie są mu potrzebne

Gość kindofmagix
On wysłał mi pożegnalnego emaila :(

Gość kindofmagix
rozstalismy sie w czwartek. on sie po nie nie zglosi, bo czeka az ja sie odezwe, mysli ze bedzie jak zawsze ze niby sie rozstajemy, a za kilka dni pogodzimy... ale nie, ja juz nie chce sie meczyc w tym zwiazku bez przyszlosci... czemu sie rozstalismy? w sumie to nie ma jednego konkretnego powodu, wszystko sie na siebie nalozylo i w czwartek wszystko sobie wyrzucilismy, powiedzialam, ze lepiej zebysmy sie rozstali, a on ze tez tak mysli. nie wiem czy go dalej kocham, czy to po prostu przyzwyczajenie (bo jakby nie patrzec ponad 2 lata to sporo, a poza tym to moja 'pierwsza milosc'), ale kiedys jak sie 'rozstawalismy' to chodzilam po scianach, spalam caly dzien i plakalam, a teraz jedynie tylko tesknie.

Gość kindofmagix
prosze sie nie podszywac ;) Czołgista - wiem, że mnie kocha, więc sobie oszczędź ;)

Gość kindofmagix
z tym ze ja nie mam piwnicy, tylko garaze podziemne :D myślicie, że nie zaniesc tylko schowac do szafy? tylko właśnie boję, że jak się odezwie, umówimy się żeby oddac rzeczy, albo on przyjdzie pogodzimy się, bo pęknę :o opcja zawsze jest, ale ja nie chcę, bo ciągle się kłócimy i mnie to okropnie męczy

Gość Freya

Ja oddalam rzeczy bylego na charity i mu o tym powiedzialam... i sie fochnal haha:D