Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhfhfhffh

NOWY ALFABET NICKÓW KAFETERII

Polecane posty

Gość ghhfhfhffh

wpisujcie wszystkie nicki jakie pamiętacie :P

Gość hmmmmm...
Jako przedstawiciel topika ty wpisz, a my dołożymy.

Gość ghhfhfhffh
jest już tyle A jak...Alice,annpolis90, abccda, aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa, awe1, Aida ,anioł i diabeł w jednym, Artefakt_Diabła,Aniol ciemnosci..., Aganiok, angel_eyes, anyżówka *, Ania bania proszek do prania, arbuzowa helcho, ariva, aliczka, a ja wygrałem życie, aż morde wykrzywia, Ajron, Anima__, Amy_Michelle_Woolf, agiee vel deko, Aagaaa, astralna, Alicja z krainy Tusk, Ashley79 B jak...Bimbałek, Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1, burak ze spoconym ryjem, Bomba, bazienka, Bruce Willis, bum, brum brum,Brzydki Niski Beznadziejny, bmblondyn, Bober 00, Britnej z Pirs, Blue1234, belaiza, Biała Frezja, BB USA, Baska88, Bridget Forrester, Biało-czarna, Brzydka Niska Okropna, Buźka12 balbinakaa, brzydal27, bo j**ne C jak...Carolyna, Ciam_, cały czas czytam, cymbałka, CUKIERASEK, CiociaZłaRada, Czerwien słońca, collins, ciekawska, chrupek, ciotella,camember, czarna_czorcica, czepiam się wszystkiego, Czarna Zmija w kropki bordo, carrefour ułatwiamy życie, cholerka... , camp nou,czyściciel brudu kafeteryjnego D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta, desznik09, dorisday, Deko, Dżiordżio, DAISY/DEJZI, Draż., Dear Miss JC, Devileq, depeche15, doktor house, dzi**a25 E jak...extinct, Ewa 33, Elbonita, extented, Efka marcheFka, edi1983, enamorada, energiczna trzydziestolatka, enia1, ***Emi*** F jak...furious and tired, Franczeska, Florek, FAJNA MADCHEN, fretka1985, Freydis, Fajnie, fioletowy widelec, balbinakaa, Forrester, fitjaga, fetyszysta G jak...gorącaaa25, Giganna, grejpfrutowa, gabsonik, Generał Armata, gnom, garguś, glicynia H jak...Hinatka, Hernan, Haris Pilton, hakuna matata, hellishbloodystorm, Homar I jak... ...Iwaaa...., Iftar, ike, Idealista z Marsa, Ibiza111, it\'s only mexx J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera, jania wzór do naśladowania, jolkaza, jo24, Jutro, jestem deską przegrałam życie, jennifer, józio K jak...Karissa, Kadarka, Kuraiko, kciukiem, ksenofaryna, kilka chwil, Kamelia, Karmazynowy Potwór, Konczita, Kicky Rikki, krugeria, koneserd, kucharz nezdarny, k. l o t z , Królowa Bona, Katarzyna Wielka II, kasjerka z tesco, Kobietka z Mazur, Kobietttka, Karolinka___*, kotek mruczek jest jeden, kolorowe kredki, kigana, kaska19, Kundel, katarinka25,kobis,kasik16, kiciarka, kasialud L jak...Lady Love, Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, Lula_90, ladacznica, lubiś, Lady_Baby, Lady Love, lady venera, lora28, like I care, ladaco, lilly rose, LadyPretensja, lady_glutter, Lily*, Iaseczka owieczka, Lidl, Landrynka, LOSS Ł jak...Ł, M jak...mawronka, mistyczna, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, Modeaaa, Modeta, motyl we włosach,magnolia, MAUPKI, MAUPKI-podszyw, marco polo lajt, musztarda, monroe, mazda323j, mniam_mniam, mmm757, Madusia 18, MALA MI, Muller, merkaba, Mars, .Mia., Mała menda, Maleńki żółty kwiatek, Maria Curie Skłodowska, ms.jones, marketa, Maxunia , marzula maaagdalenka,mała_agatka, meaaa N jak...Najmądrzejsza Na Forume, Nil, nieebieskooka, niewidoczny, nie-kumam, ngLka, niclas, Nowa w miescie prawdziwa, neurosa1, nie całkiem blondynka, natalka21, Nowa Kamelia 0 jak...Ostroniks, o kurka, optym15, o wwww morde, ostrożniemijajKalisz, Odrzucona, offerma, Ona39letnia P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, Psychiczna Kafezdzira, Pani Cenzor, pomawiacz, ponawiacz, przedłurzacz orgazmów, papierowe nożyczki, pora zacząć, psełdonim, padlinka, pain au chocolate, palec grzebalec, Persephone, ...pogodna, Przegrałam życie na kafeterii, pozdro600, PonętnaCzekolada, Princpolo, piąte koło, Parostatek, paanterra, Płatek, Pampusia,Pebi, potym, PrzeciętnyKowalski, PZU R jak...Rwała kwiatki dynamitem, Regres, River17, Rutowicz Jolanta, Ruskaja_Djewuszka, realista, retro, rewq, różowe szkiełko, robaczek41, realista, rybak z mazur, rosa59 S jak...setunia, shelma, ska..., Słowiczka, sałatka szpitalna, smęt, samanta lisiczka, Shatyn,Stevie Wonder, Szkotka, ** sugestia **, SUBSiku, szokująca wypowiedź, Sick Of It All, Some Bizarre, Simsalabim, skategirl,S MYRACZ, santo subito, sami, sylwinka25, Serenity30, szukanie dziury w całym, siódemka7 Ś jak...Śpiący Leniwiec, świneczka, Śliwka z Kompocie, Święta Krowa, Śpiąca Królewna89 T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate, Trawnik, tanasza, Turquoise, te verde, terri, tomcioszek,Tygrysek, Taśmunia, tija79, tati78, tesulka U jak...uk subs, Uśmiechnięte oczęta, Urodzinowa s.d V jak...villemka, Vampire, varelse, verdiana W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza, wieje nudą, Witkacy, Wiosenne Tchnienie Sklerozy, Wielki Zderzacz Hadronów, wlatcasnejkuf, wampirzyca22, wolę koty, Wkurzona7, wariatka666, wyszłam z kąpieli, wkurzona bardzo na faceta, Wycisław Wcisło X jak...xyxx Y jak...yebaka, Z jak...Z Każdym Dniem..., ziutka, Złoty, zaczarniłam sobie nick, zaraz padnę, zuza63, Zołza jakich mało, zielonafasolka, zgnilizna moralna Ż jak...Żabi kruk, żubrzyk, żona pastora, Żanetka Leta Teraz jadą cyferki: 0 jak... 1 jak... 2 jak...2*25 3 jak... 4 jak... 5 jak... 6 jak... 7 jak... 8 jak... 9 jak.. . 98 procent Kobiety... na starym topiku nikt sie juz nie udziela,wiec zakładam nowy :p

Gość ghhfhfhffh
A jak...Alice,annpolis90, abccda, aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa, awe1, Aida ,anioł i diabeł w jednym, Artefakt_Diabła,Aniol ciemnosci..., Aganiok, angel_eyes, anyżówka *, Ania bania proszek do prania, arbuzowa helcho, ariva, aliczka, a ja wygrałem życie, aż morde wykrzywia, Ajron, Anima__, Amy_Michelle_Woolf, agiee vel deko, Aagaaa, astralna, Alicja z krainy Tusk, Ashley79 B jak...Bimbałek, Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1, burak ze spoconym ryjem, Bomba, bazienka, Bruce Willis, bum, brum brum,Brzydki Niski Beznadziejny, bmblondyn, Bober 00, Britnej z Pirs, Blue1234, belaiza, Biała Frezja, BB USA, Baska88, Bridget Forrester, Biało-czarna, Brzydka Niska Okropna, Buźka12 balbinakaa, brzydal27, bo j**ne C jak...Carolyna, Ciam_, cały czas czytam, cymbałka, CUKIERASEK, CiociaZłaRada, Czerwien słońca, collins, ciekawska, chrupek, ciotella,camember, czarna_czorcica, czepiam się wszystkiego, Czarna Zmija w kropki bordo, carrefour ułatwiamy życie, cholerka... , camp nou,czyściciel brudu kafeteryjnego Ć jak... D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta, desznik09, dorisday, Deko, Dżiordżio, DAISY/DEJZI, Draż., Dear Miss JC, Devileq, depeche15, doktor house, dzi**a25 E jak...extinct, Ewa 33, Elbonita, extented, Efka marcheFka, edi1983, enamorada, energiczna trzydziestolatka, enia1, ***Emi*** F jak...furious and tired, Franczeska, Florek, FAJNA MADCHEN, fretka1985, Freydis, Fajnie, fioletowy widelec, balbinakaa, Forrester, fitjaga, fetyszysta G jak...gorącaaa25, Giganna, grejpfrutowa, gabsonik, Generał Armata, gnom, garguś, glicynia H jak...Hinatka, Hernan, Haris Pilton, hakuna matata, hellishbloodystorm, Homar I jak... ...Iwaaa...., Iftar, ike, Idealista z Marsa, Ibiza111, it's only mexx J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera, jania wzór do naśladowania, jolkaza, jo24, Jutro, jestem deską przegrałam życie, jennifer, józio K jak...Karissa, Kadarka, Kuraiko, kciukiem, ksenofaryna, kilka chwil, Kamelia, Karmazynowy Potwór, Konczita, Kicky Rikki, krugeria, koneserd, kucharz nezdarny, k. l o t z , Królowa Bona, Katarzyna Wielka II, kasjerka z tesco, Kobietka z Mazur, Kobietttka, Karolinka___*, kotek mruczek jest jeden, kolorowe kredki, kigana, kaska19, Kundel, katarinka25,kobis,kasik16, kiciarka, kasialud L jak...Lady Love, Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, Lula_90, ladacznica, lubiś, Lady_Baby, Lady Love, lady venera, lora28, like I care, ladaco, lilly rose, LadyPretensja, lady_glutter, Lily*, Iaseczka owieczka, Lidl, Landrynka, LOSS Ł jak...Ł, M jak...mawronka, mistyczna, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, Modeaaa, Modeta, motyl we włosach,magnolia, MAUPKI, MAUPKI-podszyw, marco polo lajt, musztarda, monroe, mazda323j, mniam_mniam, mmm757, Madusia 18, MALA MI, Muller, merkaba, Mars, .Mia., Mała menda, Maleńki żółty kwiatek, Maria Curie Skłodowska, ms.jones, marketa, Maxunia , marzula maaagdalenka,mała_agatka, meaaa N jak...Najmądrzejsza Na Forume, Nil, nieebieskooka, niewidoczny, nie-kumam, ngLka, niclas, Nowa w miescie prawdziwa, neurosa1, nie całkiem blondynka, natalka21, Nowa Kamelia Ń jak... 0 jak...Ostroniks, o kurka, optym15, o wwww morde, ostrożniemijajKalisz, Odrzucona, offerma, Ona39letnia,o chryste panie /, Ó jak... Q jak... P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, Psychiczna Kafezdzira, Pani Cenzor, pomawiacz, ponawiacz, przedłurzacz orgazmów, papierowe nożyczki, pora zacząć, psełdonim, padlinka, pain au chocolate, palec grzebalec, Persephone, ...pogodna, Przegrałam życie na kafeterii, pozdro600, PonętnaCzekolada, Princpolo, piąte koło, Parostatek, paanterra, Płatek, Pampusia,Pebi, potym, PrzeciętnyKowalski, PZU R jak...Rwała kwiatki dynamitem, Regres, River17, Rutowicz Jolanta, Ruskaja_Djewuszka, realista, retro, rewq, różowe szkiełko, robaczek41, realista, rybak z mazur, rosa59 S jak...setunia, shelma, ska..., Słowiczka, sałatka szpitalna, smęt, samanta lisiczka, Shatyn,Stevie Wonder, Szkotka, ** sugestia **, SUBSiku, szokująca wypowiedź, Sick Of It All, Some Bizarre, Simsalabim, skategirl,S MYRACZ, santo subito, sami, sylwinka25, Serenity30, szukanie dziury w całym, siódemka7 Ś jak...Śpiący Leniwiec, świneczka, Śliwka z Kompocie, Święta Krowa, Śpiąca Królewna89 T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate, Trawnik, tanasza, Turquoise, te verde, terri, tomcioszek,Tygrysek, Taśmunia, tija79, tati78, tesulka U jak...uk subs, Uśmiechnięte oczęta, Urodzinowa s.d V jak...villemka, Vampire, varelse, verdiana W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza, wieje nudą, Witkacy, Wiosenne Tchnienie Sklerozy, Wielki Zderzacz Hadronów, wlatcasnejkuf, wampirzyca22, wolę koty, Wkurzona7, wariatka666, wyszłam z kąpieli, wkurzona bardzo na faceta, Wycisław Wcisło X jak...xyxx Y jak...yebaka, Z jak...Z Każdym Dniem..., ziutka, Złoty, zaczarniłam sobie nick, zaraz padnę, zuza63, Zołza jakich mało, zielonafasolka, zgnilizna moralna Ż jak...Żabi kruk, żubrzyk, żona pastora, Żanetka Leta Ź jak... Teraz jadą cyferki: 0 jak... 1 jak... 2 jak...2*25 3 jak... 4 jak... 5 jak... 6 jak... 7 jak... 8 jak... 9 jak.. . 98 procent Kobiety...

Gość ghhfhfhffh
A jak...Alice,annpolis90, abccda, aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa, awe1, Aida ,anioł i diabeł w jednym, Artefakt_Diabła,Aniol ciemnosci..., Aganiok, angel_eyes, anyżówka *, Ania bania proszek do prania, arbuzowa helcho, ariva, aliczka, a ja wygrałem życie, aż morde wykrzywia, Ajron, Anima__, Amy_Michelle_Woolf, agiee vel deko, Aagaaa, astralna, Alicja z krainy Tusk, Ashley79 B jak...Bimbałek, Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1, burak ze spoconym ryjem, Bomba, bazienka, Bruce Willis, bum, brum brum,Brzydki Niski Beznadziejny, bmblondyn, Bober 00, Britnej z Pirs, Blue1234, belaiza, Biała Frezja, BB USA, Baska88, Bridget Forrester, Biało-czarna, Brzydka Niska Okropna, Buźka12 balbinakaa, brzydal27, bo j**ne C jak...Carolyna, Ciam_, cały czas czytam, cymbałka, CUKIERASEK, CiociaZłaRada, Czerwien słońca, collins, ciekawska, chrupek, ciotella,camember, czarna_czorcica, czepiam się wszystkiego, Czarna Zmija w kropki bordo, carrefour ułatwiamy życie, cholerka... , camp nou,czyściciel brudu kafeteryjnego Ć jak... D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta, desznik09, dorisday, Deko, Dżiordżio, DAISY/DEJZI, Draż., Dear Miss JC, Devileq, depeche15, doktor house, dzi**a25 E jak...extinct, Ewa 33, Elbonita, extented, Efka marcheFka, edi1983, enamorada, energiczna trzydziestolatka, enia1, ***Emi*** F jak...furious and tired, Franczeska, Florek, FAJNA MADCHEN, fretka1985, Freydis, Fajnie, fioletowy widelec, balbinakaa, Forrester, fitjaga, fetyszysta G jak...gorącaaa25, Giganna, grejpfrutowa, gabsonik, Generał Armata, gnom, garguś, glicynia H jak...Hinatka, Hernan, Haris Pilton, hakuna matata, hellishbloodystorm, Homar I jak... ...Iwaaa...., Iftar, ike, Idealista z Marsa, Ibiza111, it's only mexx J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera, jania wzór do naśladowania, jolkaza, jo24, Jutro, jestem deską przegrałam życie, jennifer, józio K jak...Karissa, Kadarka, Kuraiko, kciukiem, ksenofaryna, kilka chwil, Kamelia, Karmazynowy Potwór, Konczita, Kicky Rikki, krugeria, koneserd, kucharz nezdarny, k. l o t z , Królowa Bona, Katarzyna Wielka II, kasjerka z tesco, Kobietka z Mazur, Kobietttka, Karolinka___*, kotek mruczek jest jeden, kolorowe kredki, kigana, kaska19, Kundel, katarinka25,kobis,kasik16, kiciarka, kasialud L jak...Lady Love, Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, Lula_90, ladacznica, lubiś, Lady_Baby, Lady Love, lady venera, lora28, like I care, ladaco, lilly rose, LadyPretensja, lady_glutter, Lily*, Iaseczka owieczka, Lidl, Landrynka, LOSS Ł jak...Ł, M jak...mawronka, mistyczna, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, Modeaaa, Modeta, motyl we włosach,magnolia, MAUPKI, MAUPKI-podszyw, marco polo lajt, musztarda, monroe, mazda323j, mniam_mniam, mmm757, Madusia 18, MALA MI, Muller, merkaba, Mars, .Mia., Mała menda, Maleńki żółty kwiatek, Maria Curie Skłodowska, ms.jones, marketa, Maxunia , marzula maaagdalenka,mała_agatka, meaaa N jak...Najmądrzejsza Na Forume, Nil, nieebieskooka, niewidoczny, nie-kumam, ngLka, niclas, Nowa w miescie prawdziwa, neurosa1, nie całkiem blondynka, natalka21, Nowa Kamelia Ń jak... 0 jak...Ostroniks, o kurka, optym15, o wwww morde, ostrożniemijajKalisz, Odrzucona, offerma, Ona39letnia,o chryste panie /, Ó jak... Q jak... P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, Psychiczna Kafezdzira, Pani Cenzor, pomawiacz, ponawiacz, przedłurzacz orgazmów, papierowe nożyczki, pora zacząć, psełdonim, padlinka, pain au chocolate, palec grzebalec, Persephone, ...pogodna, Przegrałam życie na kafeterii, pozdro600, PonętnaCzekolada, Princpolo, piąte koło, Parostatek, paanterra, Płatek, Pampusia,Pebi, potym, PrzeciętnyKowalski, PZU,Pyskata panda 25, R jak...Rwała kwiatki dynamitem, Regres, River17, Rutowicz Jolanta, Ruskaja_Djewuszka, realista, retro, rewq, różowe szkiełko, robaczek41, realista, rybak z mazur, rosa59 S jak...setunia, shelma, ska..., Słowiczka, sałatka szpitalna, smęt, samanta lisiczka, Shatyn,Stevie Wonder, Szkotka, ** sugestia **, SUBSiku, szokująca wypowiedź, Sick Of It All, Some Bizarre, Simsalabim, skategirl,S MYRACZ, santo subito, sami, sylwinka25, Serenity30, szukanie dziury w całym, siódemka7 Ś jak...Śpiący Leniwiec, świneczka, Śliwka z Kompocie, Święta Krowa, Śpiąca Królewna89 T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate, Trawnik, tanasza, Turquoise, te verde, terri, tomcioszek,Tygrysek, Taśmunia, tija79, tati78, tesulka U jak...uk subs, Uśmiechnięte oczęta, Urodzinowa s.d V jak...villemka, Vampire, varelse, verdiana W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza, wieje nudą, Witkacy, Wiosenne Tchnienie Sklerozy, Wielki Zderzacz Hadronów, wlatcasnejkuf, wampirzyca22, wolę koty, Wkurzona7, wariatka666, wyszłam z kąpieli, wkurzona bardzo na faceta, Wycisław Wcisło X jak...xyxx Y jak...yebaka, Z jak...Z Każdym Dniem..., ziutka, Złoty, zaczarniłam sobie nick, zaraz padnę, zuza63, Zołza jakich mało, zielonafasolka, zgnilizna moralna Ż jak...Żabi kruk, żubrzyk, żona pastora, Żanetka Leta Ź jak... Teraz jadą cyferki: 0 jak... 1 jak... 2 jak...2*25 3 jak... 4 jak... 5 jak... 6 jak... 7 jak... 8 jak... 9 jak.. . 98 procent Kobiety...

Gość ghhfhfhffh
A jak...Alice,annpolis90, abccda, aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa, awe1, Aida ,anioł i diabeł w jednym, Artefakt_Diabła,Aniol ciemnosci..., Aganiok, angel_eyes, anyżówka *, Ania bania proszek do prania, arbuzowa helcho, ariva, aliczka, a ja wygrałem życie, aż morde wykrzywia, Ajron, Anima__, Amy_Michelle_Woolf, agiee vel deko, Aagaaa, astralna, Alicja z krainy Tusk, Ashley79,abraja, B jak...Bimbałek, Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1, burak ze spoconym ryjem, Bomba, bazienka, Bruce Willis, bum, brum brum,Brzydki Niski Beznadziejny, bmblondyn, Bober 00, Britnej z Pirs, Blue1234, belaiza, Biała Frezja, BB USA, Baska88, Bridget Forrester, Biało-czarna, Brzydka Niska Okropna, Buźka12 balbinakaa, brzydal27, bo j**ne,bazienka, C jak...Carolyna, Ciam_, cały czas czytam, cymbałka, CUKIERASEK, CiociaZłaRada, Czerwien słońca, collins, ciekawska, chrupek, ciotella,camember, czarna_czorcica, czepiam się wszystkiego, Czarna Zmija w kropki bordo, carrefour ułatwiamy życie, cholerka... , camp nou,czyściciel brudu kafeteryjnego Ć jak... D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta, desznik09, dorisday, Deko, Dżiordżio, DAISY/DEJZI, Draż., Dear Miss JC, Devileq, depeche15, doktor house, dzi**a25 E jak...extinct, Ewa 33, Elbonita, extented, Efka marcheFka, edi1983, enamorada, energiczna trzydziestolatka, enia1, ***Emi*** F jak...furious and tired, Franczeska, Florek, FAJNA MADCHEN, fretka1985, Freydis, Fajnie, fioletowy widelec, balbinakaa, Forrester, fitjaga, fetyszysta G jak...gorącaaa25, Giganna, grejpfrutowa, gabsonik, Generał Armata, gnom, garguś, glicynia H jak...Hinatka, Hernan, Haris Pilton, hakuna matata, hellishbloodystorm, Homar I jak... ...Iwaaa...., Iftar, ike, Idealista z Marsa, Ibiza111, it's only mexx J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera, jania wzór do naśladowania, jolkaza, jo24, Jutro, jestem deską przegrałam życie, jennifer, józio K jak...Karissa, Kadarka, Kuraiko, kciukiem, ksenofaryna, kilka chwil, Kamelia, Karmazynowy Potwór, Konczita, Kicky Rikki, krugeria, koneserd, kucharz nezdarny, k. l o t z , Królowa Bona, Katarzyna Wielka II, kasjerka z tesco, Kobietka z Mazur, Kobietttka, Karolinka___*, kotek mruczek jest jeden, kolorowe kredki, kigana, kaska19, Kundel, katarinka25,kobis,kasik16, kiciarka, kasialud L jak...Lady Love, Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, Lula_90, ladacznica, lubiś, Lady_Baby, Lady Love, lady venera, lora28, like I care, ladaco, lilly rose, LadyPretensja, lady_glutter, Lily*, Iaseczka owieczka, Lidl, Landrynka, LOSS Ł jak...Ł, M jak...mawronka, mistyczna, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, Modeaaa, Modeta, motyl we włosach,magnolia, MAUPKI, MAUPKI-podszyw, marco polo lajt, musztarda, monroe, mazda323j, mniam_mniam, mmm757, Madusia 18, MALA MI, Muller, merkaba, Mars, .Mia., Mała menda, Maleńki żółty kwiatek, Maria Curie Skłodowska, ms.jones, marketa, Maxunia , marzula maaagdalenka,mała_agatka, meaaa N jak...Najmądrzejsza Na Forume, Nil, nieebieskooka, niewidoczny, nie-kumam, ngLka, niclas, Nowa w miescie prawdziwa, neurosa1, nie całkiem blondynka, natalka21, Nowa Kamelia Ń jak... 0 jak...Ostroniks, o kurka, optym15, o wwww morde, ostrożniemijajKalisz, Odrzucona, offerma, Ona39letnia,o chryste panie /, Ó jak... Q jak... P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, Psychiczna Kafezdzira, Pani Cenzor, pomawiacz, ponawiacz, przedłurzacz orgazmów, papierowe nożyczki, pora zacząć, psełdonim, padlinka, pain au chocolate, palec grzebalec, Persephone, ...pogodna, Przegrałam życie na kafeterii, pozdro600, PonętnaCzekolada, Princpolo, piąte koło, Parostatek, paanterra, Płatek, Pampusia,Pebi, potym, PrzeciętnyKowalski, PZU,Pyskata panda 25, R jak...Rwała kwiatki dynamitem, Regres, River17, Rutowicz Jolanta, Ruskaja_Djewuszka, realista, retro, rewq, różowe szkiełko, robaczek41, realista, rybak z mazur, rosa59 S jak...setunia, shelma, ska..., Słowiczka, sałatka szpitalna, smęt, samanta lisiczka, Shatyn,Stevie Wonder, Szkotka, ** sugestia **, SUBSiku, szokująca wypowiedź, Sick Of It All, Some Bizarre, Simsalabim, skategirl,S MYRACZ, santo subito, sami, sylwinka25, Serenity30, szukanie dziury w całym, siódemka7 Ś jak...Śpiący Leniwiec, świneczka, Śliwka z Kompocie, Święta Krowa, Śpiąca Królewna89 T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate, Trawnik, tanasza, Turquoise, te verde, terri, tomcioszek,Tygrysek, Taśmunia, tija79, tati78, tesulka U jak...uk subs, Uśmiechnięte oczęta, Urodzinowa s.d V jak...villemka, Vampire, varelse, verdiana W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza, wieje nudą, Witkacy, Wiosenne Tchnienie Sklerozy, Wielki Zderzacz Hadronów, wlatcasnejkuf, wampirzyca22, wolę koty, Wkurzona7, wariatka666, wyszłam z kąpieli, wkurzona bardzo na faceta, Wycisław Wcisło X jak...xyxx Y jak...yebaka, Z jak...Z Każdym Dniem..., ziutka, Złoty, zaczarniłam sobie nick, zaraz padnę, zuza63, Zołza jakich mało, zielonafasolka, zgnilizna moralna Ż jak...Żabi kruk, żubrzyk, żona pastora, Żanetka Leta Ź jak... Teraz jadą cyferki: 0 jak... 1 jak... 2 jak...2*25 3 jak... 4 jak... 5 jak... 6 jak... 7 jak... 8 jak... 9 jak.. . 98 procent Kobiety...

Gość eco living
przeczytałam połowę tych nicków i normalnie depresja. ile fajnych osób poszło w chuja :(

nie ma was, bo ten ktos chyba z jakiegos starego topiku to skopiowal, kiedy was jeszcze tu nie bylo np żeli papą nie ma

Gość tytyttutu
A jak...Alice,annpolis90, abccda, aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa, awe1, Aida ,anioł i diabeł w jednym, Artefakt_Diabła,Aniol ciemnosci..., Aganiok, angel_eyes, anyżówka *, Ania bania proszek do prania, arbuzowa helcho, ariva, aliczka, a ja wygrałem życie, aż morde wykrzywia, Ajron, Anima__, Amy_Michelle_Woolf, agiee vel deko, Aagaaa, astralna, Alicja z krainy Tusk, Ashley79,abraja, B jak...Bimbałek, Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1, burak ze spoconym ryjem, Bomba, bazienka, Bruce Willis, bum, brum brum,Brzydki Niski Beznadziejny, bmblondyn, Bober 00, Britnej z Pirs, Blue1234, belaiza, Biała Frezja, BB USA, Baska88, Bridget Forrester, Biało-czarna, Brzydka Niska Okropna, Buźka12 balbinakaa, brzydal27, bo j**ne,bazienka, C jak...Carolyna, Ciam_, cały czas czytam, cymbałka, CUKIERASEK, CiociaZłaRada, Czerwien słońca, collins, ciekawska, chrupek, ciotella,camember, czarna_czorcica, czepiam się wszystkiego, Czarna Zmija w kropki bordo, carrefour ułatwiamy życie, cholerka... , camp nou,czyściciel brudu kafeteryjnego Ć jak... D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta, desznik09, dorisday, Deko, Dżiordżio, DAISY/DEJZI, Draż., Dear Miss JC, Devileq, depeche15, doktor house, dzi**a25 E jak...extinct, Ewa 33, Elbonita, extented, Efka marcheFka, edi1983, enamorada, energiczna trzydziestolatka, enia1, ***Emi*** F jak...furious and tired, Franczeska, Florek, FAJNA MADCHEN, fretka1985, Freydis, Fajnie, fioletowy widelec, balbinakaa, Forrester, fitjaga, fetyszysta G jak...gorącaaa25, Giganna, grejpfrutowa, gabsonik, Generał Armata, gnom, garguś, glicynia H jak...Hinatka, Hernan, Haris Pilton, hakuna matata, hellishbloodystorm, Homar I jak... ...Iwaaa...., Iftar, ike, Idealista z Marsa, Ibiza111, it's only mexx J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera, jania wzór do naśladowania, jolkaza, jo24, Jutro, jestem deską przegrałam życie, jennifer, józio K jak...Karissa, Kadarka, Kuraiko, kciukiem, ksenofaryna, kilka chwil, Kamelia, Karmazynowy Potwór, Konczita, Kicky Rikki, krugeria, koneserd, kucharz nezdarny, k. l o t z , Królowa Bona, Katarzyna Wielka II, kasjerka z tesco, Kobietka z Mazur, Kobietttka, Karolinka___*, kotek mruczek jest jeden, kolorowe kredki, kigana, kaska19, Kundel, katarinka25,kobis,kasik16, kiciarka, kasialud L jak...Lady Love, Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, Lula_90, ladacznica, lubiś, Lady_Baby, Lady Love, lady venera, lora28, like I care, ladaco, lilly rose, LadyPretensja, lady_glutter, Lily*, Iaseczka owieczka, Lidl, Landrynka, LOSS Ł jak...Ł, M jak...mawronka, mistyczna, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, Modeaaa, Modeta, motyl we włosach,magnolia, MAUPKI, MAUPKI-podszyw, marco polo lajt, musztarda, monroe, mazda323j, mniam_mniam, mmm757, Madusia 18, MALA MI, Muller, merkaba, Mars, .Mia., Mała menda, Maleńki żółty kwiatek, Maria Curie Skłodowska, ms.jones, marketa, Maxunia , marzula maaagdalenka,mała_agatka, meaaa N jak...Najmądrzejsza Na Forume, Nil, nieebieskooka, niewidoczny, nie-kumam, ngLka, niclas, Nowa w miescie prawdziwa, neurosa1, nie całkiem blondynka, natalka21, Nowa Kamelia Ń jak... 0 jak...Ostroniks, o kurka, optym15, o wwww morde, ostrożniemijajKalisz, Odrzucona, offerma, Ona39letnia,o chryste panie /, Ó jak... Q jak... P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka,psychiczna tortura dybami , Pani Cenzor, pomawiacz, ponawiacz, przedłurzacz orgazmów, papierowe nożyczki, pora zacząć, psełdonim, padlinka, pain au chocolate, palec grzebalec, Persephone, ...pogodna, Przegrałam życie na kafeterii, pozdro600, PonętnaCzekolada, Princpolo, piąte koło, Parostatek, paanterra, Płatek, Pampusia,Pebi, potym, PrzeciętnyKowalski, PZU,Pyskata panda 25, R jak...Rwała kwiatki dynamitem, Regres, River17, Rutowicz Jolanta, Ruskaja_Djewuszka, realista, retro, rewq, różowe szkiełko, robaczek41, realista, rybak z mazur, rosa59 S jak...setunia, shelma, ska..., Słowiczka, sałatka szpitalna, smęt, samanta lisiczka, Shatyn,Stevie Wonder, Szkotka, ** sugestia **, SUBSiku, szokująca wypowiedź, Sick Of It All, Some Bizarre, Simsalabim, skategirl,S MYRACZ, santo subito, sami, sylwinka25, Serenity30, szukanie dziury w całym, siódemka7 Ś jak...Śpiący Leniwiec, świneczka, Śliwka z Kompocie, Święta Krowa, Śpiąca Królewna89 T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate, Trawnik, tanasza, Turquoise, te verde, terri, tomcioszek,Tygrysek, Taśmunia, tija79, tati78, tesulka U jak...uk subs, Uśmiechnięte oczęta, Urodzinowa s.d V jak...villemka, Vampire, varelse, verdiana W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza, wieje nudą, Witkacy, Wiosenne Tchnienie Sklerozy, Wielki Zderzacz Hadronów, wlatcasnejkuf, wampirzyca22, wolę koty, Wkurzona7, wariatka666, wyszłam z kąpieli, wkurzona bardzo na faceta, Wycisław Wcisło X jak...xyxx Y jak...yebaka, Z jak...Z Każdym Dniem..., ziutka, Złoty, zaczarniłam sobie nick, zaraz padnę, zuza63, Zołza jakich mało, zielonafasolka, zgnilizna moralna,Złotowłosa88, Ż jak...Żabi kruk, żubrzyk, żona pastora, Żanetka Leta,żeli papą, Ź jak... Teraz jadą cyferki: 0 jak... 1 jak... 2 jak...2*25 3 jak... 4 jak... 5 jak... 6 jak... 7 jak... 8 jak... 9 jak.. . 98 procent Kobiety...

Gość tytyttutu
A jak...Alice,annpolis90, abccda, aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa, awe1, Aida ,anioł i diabeł w jednym, Artefakt_Diabła,Aniol ciemnosci..., Aganiok, angel_eyes, anyżówka *, Ania bania proszek do prania, arbuzowa helcho, ariva, aliczka, a ja wygrałem życie, aż morde wykrzywia, Ajron, Anima__, Amy_Michelle_Woolf, agiee vel deko, Aagaaa, astralna, Alicja z krainy Tusk, Ashley79,abraja, B jak...Bimbałek, Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1, burak ze spoconym ryjem, Bomba, bazienka, Bruce Willis, bum, brum brum,Brzydki Niski Beznadziejny, bmblondyn, Bober 00, Britnej z Pirs, Blue1234, belaiza, Biała Frezja, BB USA, Baska88, Bridget Forrester, Biało-czarna, Brzydka Niska Okropna, Buźka12 balbinakaa, brzydal27, bo j**ne,bazienka, C jak...Carolyna, Ciam_, cały czas czytam, cymbałka, CUKIERASEK, CiociaZłaRada, Czerwien słońca, collins, ciekawska, chrupek, ciotella,camember, czarna_czorcica, czepiam się wszystkiego, Czarna Zmija w kropki bordo, carrefour ułatwiamy życie, cholerka... , camp nou,czyściciel brudu kafeteryjnego Ć jak... D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta, desznik09, dorisday, Deko, Dżiordżio, DAISY/DEJZI, Draż., Dear Miss JC, Devileq, depeche15, doktor house, dzi**a25 E jak...extinct, Ewa 33, Elbonita, extented, Efka marcheFka, edi1983, enamorada, energiczna trzydziestolatka, enia1, ***Emi*** F jak...furious and tired, Franczeska, Florek, FAJNA MADCHEN, fretka1985, Freydis, Fajnie, fioletowy widelec, balbinakaa, Forrester, fitjaga, fetyszysta G jak...gorącaaa25, Giganna, grejpfrutowa, gabsonik, Generał Armata, gnom, garguś, glicynia H jak...Hinatka, Hernan, Haris Pilton, hakuna matata, hellishbloodystorm, Homar I jak... ...Iwaaa...., Iftar, ike, Idealista z Marsa, Ibiza111, it's only mexx J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera, jania wzór do naśladowania, jolkaza, jo24, Jutro, jestem deską przegrałam życie, jennifer, józio K jak...Karissa, Kadarka, Kuraiko, kciukiem, ksenofaryna, kilka chwil, Kamelia, Karmazynowy Potwór, Konczita, Kicky Rikki, krugeria, koneserd, kucharz nezdarny, k. l o t z , Królowa Bona, Katarzyna Wielka II, kasjerka z tesco, Kobietka z Mazur, Kobietttka, Karolinka___*, kotek mruczek jest jeden, kolorowe kredki, kigana, kaska19, Kundel, katarinka25,kobis,kasik16, kiciarka, kasialud L jak...Lady Love, Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, Lula_90, ladacznica, lubiś, Lady_Baby, Lady Love, lady venera, lora28, like I care, ladaco, lilly rose, LadyPretensja, lady_glutter, Lily*, Iaseczka owieczka, Lidl, Landrynka, LOSS Ł jak...Ł, M jak...mawronka, mistyczna, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, Modeaaa, Modeta, motyl we włosach,magnolia, MAUPKI, MAUPKI-podszyw, marco polo lajt, musztarda, monroe, mazda323j, mniam_mniam, mmm757, Madusia 18, MALA MI, Muller, merkaba, Mars, .Mia., Mała menda, Maleńki żółty kwiatek, Maria Curie Skłodowska, ms.jones, marketa, Maxunia , marzula maaagdalenka,mała_agatka, meaaa N jak...Najmądrzejsza Na Forume, Nil, nieebieskooka, niewidoczny, nie-kumam, ngLka, niclas, Nowa w miescie prawdziwa, neurosa1, nie całkiem blondynka, natalka21, Nowa Kamelia, najndżits, Ń jak... 0 jak...Ostroniks, o kurka, optym15, o wwww morde, ostrożniemijajKalisz, Odrzucona, offerma, Ona39letnia,o chryste panie /, Ó jak... Q jak... P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka,psychiczna tortura dybami , Pani Cenzor, pomawiacz, ponawiacz, przedłurzacz orgazmów, papierowe nożyczki, pora zacząć, psełdonim, padlinka, pain au chocolate, palec grzebalec, Persephone, ...pogodna, Przegrałam życie na kafeterii, pozdro600, PonętnaCzekolada, Princpolo, piąte koło, Parostatek, paanterra, Płatek, Pampusia,Pebi, potym, PrzeciętnyKowalski, PZU,Pyskata panda 25, R jak...Rwała kwiatki dynamitem, Regres, River17, Rutowicz Jolanta, Ruskaja_Djewuszka, realista, retro, rewq, różowe szkiełko, robaczek41, realista, rybak z mazur, rosa59 S jak...setunia, shelma, ska..., Słowiczka, sałatka szpitalna, smęt, samanta lisiczka, Shatyn,Stevie Wonder, Szkotka, ** sugestia **, SUBSiku, szokująca wypowiedź, Sick Of It All, Some Bizarre, Simsalabim, skategirl,S MYRACZ, santo subito, sami, sylwinka25, Serenity30, szukanie dziury w całym, siódemka7 Ś jak...Śpiący Leniwiec, świneczka, Śliwka z Kompocie, Święta Krowa, Śpiąca Królewna89 T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate, Trawnik, tanasza, Turquoise, te verde, terri, tomcioszek,Tygrysek, Taśmunia, tija79, tati78, tesulka U jak...uk subs, Uśmiechnięte oczęta, Urodzinowa s.d V jak...villemka, Vampire, varelse, verdiana W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza, wieje nudą, Witkacy, Wiosenne Tchnienie Sklerozy, Wielki Zderzacz Hadronów, wlatcasnejkuf, wampirzyca22, wolę koty, Wkurzona7, wariatka666, wyszłam z kąpieli, wkurzona bardzo na faceta, Wycisław Wcisło X jak...xyxx Y jak...yebaka, Z jak...Z Każdym Dniem..., ziutka, Złoty, zaczarniłam sobie nick, zaraz padnę, zuza63, Zołza jakich mało, zielonafasolka, zgnilizna moralna,Złotowłosa88, Ż jak...Żabi kruk, żubrzyk, żona pastora, Żanetka Leta,żeli papą, Ź jak... Teraz jadą cyferki: 0 jak... 1 jak... 2 jak...2*25 3 jak... 4 jak... 5 jak... 6 jak... 7 jak... 8 jak... 9 jak.. . 98 procent Kobiety...

Gość tytyttutu
no,skopiowane to było ze starego topiku,bo tam już nikt sie nie udzielał...a rzeczywiście doszło nowo nicków

Gość małpa kapucynka
z jednej strony trochę żal tych, których już nie ma, ale z drugiej zawsze jakaś nadzieja, że przestali przegrywać życie i się za siebie wzięli :P dziwne, że kiedy te nicki były wpisywane po raz pierwszy to zabrakło naszej gwiazdy z Biłgoraja, czyli Andrzeja :(

Gość tytyttutu
A jak...Alice,annpolis90, abccda, aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa, awe1, Aida ,anioł i diabeł w jednym, Artefakt_Diabła,Aniol ciemnosci..., Aganiok, angel_eyes, anyżówka *, Ania bania proszek do prania, arbuzowa helcho, ariva, aliczka, a ja wygrałem życie, aż morde wykrzywia, Ajron, Anima__, Amy_Michelle_Woolf, agiee vel deko, Aagaaa, astralna, Alicja z krainy Tusk, Ashley79,abraja,aky, B jak...Bimbałek, Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1, burak ze spoconym ryjem, Bomba, bazienka, Bruce Willis, bum, brum brum,Brzydki Niski Beznadziejny, bmblondyn, Bober 00, Britnej z Pirs, Blue1234, belaiza, Biała Frezja, BB USA, Baska88, Bridget Forrester, Biało-czarna, Brzydka Niska Okropna, Buźka12 balbinakaa, brzydal27, bo j**ne,bazienka, C jak...Carolyna, Ciam_, cały czas czytam, cymbałka, CUKIERASEK, CiociaZłaRada, Czerwien słońca, collins, ciekawska, chrupek, ciotella,camember, czarna_czorcica, czepiam się wszystkiego, Czarna Zmija w kropki bordo, carrefour ułatwiamy życie, cholerka... , camp nou,czyściciel brudu kafeteryjnego,campari34, Ć jak... D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta, desznik09, dorisday, Deko, Dżiordżio, DAISY/DEJZI, Draż., Dear Miss JC, Devileq, depeche15, doktor house, dzi**a25 E jak...extinct, Ewa 33, Elbonita, extented, Efka marcheFka, edi1983, enamorada, energiczna trzydziestolatka, enia1, ***Emi*** F jak...furious and tired, Franczeska, Florek, FAJNA MADCHEN, fretka1985, Freydis, Fajnie, fioletowy widelec, balbinakaa, Forrester, fitjaga, fetyszysta G jak...gorącaaa25, Giganna, grejpfrutowa, gabsonik, Generał Armata, gnom, garguś, glicynia H jak...Hinatka, Hernan, Haris Pilton, hakuna matata, hellishbloodystorm, Homar I jak... ...Iwaaa...., Iftar, ike, Idealista z Marsa, Ibiza111, it's only mexx J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera, jania wzór do naśladowania, jolkaza, jo24, Jutro, jestem deską przegrałam życie, jennifer, józio K jak...Karissa, Kadarka, Kuraiko, kciukiem, ksenofaryna, kilka chwil, Kamelia, Karmazynowy Potwór, Konczita, Kicky Rikki, krugeria, koneserd, kucharz nezdarny, k. l o t z , Królowa Bona, Katarzyna Wielka II, kasjerka z tesco, Kobietka z Mazur, Kobietttka, Karolinka___*, kotek mruczek jest jeden, kolorowe kredki, kigana, kaska19, Kundel, katarinka25,kobis,kasik16, kiciarka, kasialud L jak...Lady Love, Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, Lula_90, ladacznica, lubiś, Lady_Baby, Lady Love, lady venera, lora28, like I care, ladaco, lilly rose, LadyPretensja, lady_glutter, Lily*, Iaseczka owieczka, Lidl, Landrynka, LOSS Ł jak...Ł, M jak...mawronka, mistyczna, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, Modeaaa, Modeta, motyl we włosach,magnolia, MAUPKI, MAUPKI-podszyw, marco polo lajt, musztarda, monroe, mazda323j, mniam_mniam, mmm757, Madusia 18, MALA MI, Muller, merkaba, Mars, .Mia., Mała menda, Maleńki żółty kwiatek, Maria Curie Skłodowska, ms.jones, marketa, Maxunia , marzula maaagdalenka,mała_agatka, meaaa N jak...Najmądrzejsza Na Forume, Nil, nieebieskooka, niewidoczny, nie-kumam, ngLka, niclas, Nowa w miescie prawdziwa, neurosa1, nie całkiem blondynka, natalka21, Nowa Kamelia, najndżits, Ń jak... 0 jak...Ostroniks, o kurka, optym15, o wwww morde, ostrożniemijajKalisz, Odrzucona, offerma, Ona39letnia,o chryste panie /,Ostra Siostra, Ó jak... Q jak... P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka,psychiczna tortura dybami , Pani Cenzor, pomawiacz, ponawiacz, przedłurzacz orgazmów, papierowe nożyczki, pora zacząć, psełdonim, padlinka, pain au chocolate, palec grzebalec, Persephone, ...pogodna, Przegrałam życie na kafeterii, pozdro600, PonętnaCzekolada, Princpolo, piąte koło, Parostatek, paanterra, Płatek, Pampusia,Pebi, potym, PrzeciętnyKowalski, PZU,Pyskata panda 25, R jak...Rwała kwiatki dynamitem, Regres, River17, Rutowicz Jolanta, Ruskaja_Djewuszka, realista, retro, rewq, różowe szkiełko, robaczek41, realista, rybak z mazur, rosa59 S jak...setunia, shelma, ska..., Słowiczka, sałatka szpitalna, smęt, samanta lisiczka, Shatyn,Stevie Wonder, Szkotka, ** sugestia **, SUBSiku, szokująca wypowiedź, Sick Of It All, Some Bizarre, Simsalabim, skategirl,S MYRACZ, santo subito, sami, sylwinka25, Serenity30, szukanie dziury w całym, siódemka7 Ś jak...Śpiący Leniwiec, świneczka, Śliwka z Kompocie, Święta Krowa, Śpiąca Królewna89 T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate, Trawnik, tanasza, Turquoise, te verde, terri, tomcioszek,Tygrysek, Taśmunia, tija79, tati78, tesulka U jak...uk subs, Uśmiechnięte oczęta, Urodzinowa s.d V jak...villemka, Vampire, varelse, verdiana W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza, wieje nudą, Witkacy, Wiosenne Tchnienie Sklerozy, Wielki Zderzacz Hadronów, wlatcasnejkuf, wampirzyca22, wolę koty, Wkurzona7, wariatka666, wyszłam z kąpieli, wkurzona bardzo na faceta, Wycisław Wcisło X jak...xyxx,xazui, Y jak...yebaka, Z jak...Z Każdym Dniem..., ziutka, Złoty, zaczarniłam sobie nick, zaraz padnę, zuza63, Zołza jakich mało, zielonafasolka, zgnilizna moralna,Złotowłosa88, Ż jak...Żabi kruk, żubrzyk, żona pastora, Żanetka Leta,żeli papą, Ź jak... Teraz jadą cyferki: 0 jak... 1 jak... 2 jak...2*25 3 jak... 4 jak... 5 jak... 6 jak... 7 jak... 8 jak... 9 jak.. . 98 procent Kobiety...

a wiktor folomyev czy jak to tam jest?:P aa brakuje jeszcze zakały kafe tajemniczej damy, moniki_32, chamskiej (nick:chamska'')

i ktoś taki jak ćumćwok czy jakoś tak:P kura domowa żona tytanowego janusza vodka

Gość bziuum
i mnie też nie ma .. :(

Gość eheeheehe
i ja :D

A jak...Alice,annpolis90, abccda, aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa, awe1, Aida ,anioł i diabeł w jednym, Artefakt_Diabła,Aniol ciemnosci..., Aganiok, angel_eyes, anyżówka *, Ania bania proszek do prania, arbuzowa helcho, ariva, aliczka, a ja wygrałem życie, aż morde wykrzywia, Ajron, Anima__, Amy_Michelle_Woolf, agiee vel deko, Aagaaa, astralna, Alicja z krainy Tusk, Ashley79,abraja,aky, B jak...Bimbałek, Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1, burak ze spoconym ryjem, Bomba, bazienka, Bruce Willis, bum, brum brum,Brzydki Niski Beznadziejny, bmblondyn, Bober 00, Britnej z Pirs, Blue1234, belaiza, Biała Frezja, BB USA, Baska88, Bridget Forrester, Biało-czarna, Brzydka Niska Okropna, Buźka12 balbinakaa, brzydal27, bo j**ne,bazienka,BLE*BLE* C jak...Carolyna, Ciam_, cały czas czytam, cymbałka, CUKIERASEK, CiociaZłaRada, Czerwien słońca, collins, ciekawska, chrupek, ciotella,camember, czarna_czorcica, czepiam się wszystkiego, Czarna Zmija w kropki bordo, carrefour ułatwiamy życie, cholerka... , camp nou,czyściciel brudu kafeteryjnego,campari34, Ć jak...ćumćwok, D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta, desznik09, dorisday, Deko, Dżiordżio, DAISY/DEJZI, Draż., Dear Miss JC, Devileq, depeche15, doktor house, dzi**a25 E jak...extinct, Ewa 33, Elbonita, extented, Efka marcheFka, edi1983, enamorada, energiczna trzydziestolatka, enia1, ***Emi*** F jak...furious and tired, Franczeska, Florek, FAJNA MADCHEN, fretka1985, Freydis, Fajnie, fioletowy widelec, balbinakaa, Forrester, fitjaga, fetyszysta G jak...gorącaaa25, Giganna, grejpfrutowa, gabsonik, Generał Armata, gnom, garguś, glicynia H jak...Hinatka, Hernan, Haris Pilton, hakuna matata, hellishbloodystorm, Homar I jak... ...Iwaaa...., Iftar, ike, Idealista z Marsa, Ibiza111, it's only mexx J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera, jania wzór do naśladowania, jolkaza, jo24, Jutro, jestem deską przegrałam życie, jennifer, józio K jak...Karissa, Kadarka, Kuraiko, kciukiem, ksenofaryna, kilka chwil, Kamelia, Karmazynowy Potwór, Konczita, Kicky Rikki, krugeria, koneserd, kucharz nezdarny, k. l o t z , Królowa Bona, Katarzyna Wielka II, kasjerka z tesco, Kobietka z Mazur, Kobietttka, Karolinka___*, kotek mruczek jest jeden, kolorowe kredki, kigana, kaska19, Kundel, katarinka25,kobis,kasik16, kiciarka, kasialud, kura domowa L jak...Lady Love, Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, Lula_90, ladacznica, lubiś, Lady_Baby, Lady Love, lady venera, lora28, like I care, ladaco, lilly rose, LadyPretensja, lady_glutter, Lily*, Iaseczka owieczka, Lidl, Landrynka, LOSS Ł jak...Ł, M jak...mawronka, mistyczna, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, Modeaaa, Modeta, motyl we włosach,magnolia, MAUPKI, MAUPKI-podszyw, marco polo lajt, musztarda, monroe, mazda323j, mniam_mniam, mmm757, Madusia 18, MALA MI, Muller, merkaba, Mars, .Mia., Mała menda, Maleńki żółty kwiatek, Maria Curie Skłodowska, ms.jones, marketa, Maxunia , marzula maaagdalenka,mała_agatka, meaaa, moge wtrącić słówko N jak...Najmądrzejsza Na Forume, Nil, nieebieskooka, niewidoczny, nie-kumam, ngLka, niclas, Nowa w miescie prawdziwa, neurosa1, nie całkiem blondynka, natalka21, Nowa Kamelia, najndżits,navigator Ń jak... 0 jak...Ostroniks, o kurka, optym15, o wwww morde, ostrożniemijajKalisz, Odrzucona, offerma, Ona39letnia,o chryste panie /,Ostra Siostra, Ó jak... Q jak... P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka,psychiczna tortura dybami , Pani Cenzor, pomawiacz, ponawiacz, przedłurzacz orgazmów, papierowe nożyczki, pora zacząć, psełdonim, padlinka, pain au chocolate, palec grzebalec, Persephone, ...pogodna, Przegrałam życie na kafeterii, pozdro600, PonętnaCzekolada, Princpolo, piąte koło, Parostatek, paanterra, Płatek, Pampusia,Pebi, potym, PrzeciętnyKowalski, PZU,Pyskata panda 25,prawiczek i kropka1987, prawiczek z wiarą R jak...Rwała kwiatki dynamitem, Regres, River17, Rutowicz Jolanta, Ruskaja_Djewuszka, realista, retro, rewq, różowe szkiełko, robaczek41, realista, rybak z mazur, rosa59 S jak...setunia, shelma, ska..., Słowiczka, sałatka szpitalna, smęt, samanta lisiczka, Shatyn,Stevie Wonder, Szkotka, ** sugestia **, SUBSiku, szokująca wypowiedź, Sick Of It All, Some Bizarre, Simsalabim, skategirl,S MYRACZ, santo subito, sami, sylwinka25, Serenity30, szukanie dziury w całym, siódemka7 Ś jak...Śpiący Leniwiec, świneczka, Śliwka z Kompocie, Święta Krowa, Śpiąca Królewna89 T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate, Trawnik, tanasza, Turquoise, te verde, terri, tomcioszek,Tygrysek, Taśmunia, tija79, tati78, tesulka U jak...uk subs, Uśmiechnięte oczęta, Urodzinowa s.d V jak...villemka, Vampire, varelse, verdiana W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza, wieje nudą, Witkacy, Wiosenne Tchnienie Sklerozy, Wielki Zderzacz Hadronów, wlatcasnejkuf, wampirzyca22, wolę koty, Wkurzona7, wariatka666, wyszłam z kąpieli, wkurzona bardzo na faceta, Wycisław Wcisło X jak...xyxx,xazui, Y jak...yebaka, V jak... vodka Z jak...Z Każdym Dniem..., ziutka, Złoty, zaczarniłam sobie nick, zaraz padnę, zuza63, Zołza jakich mało, zielonafasolka, zgnilizna moralna,Złotowłosa88, Ż jak...Żabi kruk, żubrzyk, żona pastora, Żanetka Leta,żeli papą,żona tytanowego janusza Ź jak... Teraz jadą cyferki: 0 jak... 1 jak... 2 jak...2*25 3 jak... 4 jak... 5 jak... 6 jak... 7 jak... 8 jak...812 9 jak.. . 98 procent Kobiety...