Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażające nienawidze gówna

Wskażcie mi faceta nie korzystajacego z usług prostytutek!NIE MA tAKICH , nie ma

Polecane posty

Gość przerażające nienawidze gówna

Prostytutek praktycznie już nie ma. Nie ma zapotrzebowania na tego typu usługi. Teraz jest cała masa kobiet dających na lewo i prawo to po jaką cholere facet mialby płacić, jak ma za darmo.

Gość hehhhe internet sprawil
ze popyt na burdele stal sie przeszloscia, teraz chyba osttania pierdola bedzie chodzic do burdelu zamiast cos na necie wyhaczyc;P

Gość Nie bylem i nie bede na lachoc
iagach. Moi kumple tez nie maja potrzeba zadawac sie z brudasami zaspermionymi wiec nie wiem z kim ty sie zdajesz???? Musisz wsrod samych kurwiarzy sie obracac. Spoj troche do okola i zobacz ze nie wszyscy sie szmaca. Szmateksy ciagna do szmatejksow ale reszta jest ok:D

Gość takie czekanie nie ma
jak to kiedyś powiedziała Doda...prostytucja to despera...

Gość hahahhahahahah
te wszystkie wpisy krytykujące prostytuki to wpisy kobiet, których mąż zaruchał prostytutkę, stąd ich złosc, heheh przeciez wiadomo,ze popyt jest ogromny mieszkam w bstoku, tutaj jest ok 200 prostytutek telefony non stop zajęte, klientów mnóstwo, kazdy wie jak jest, po co sie oszukiwać ja kocham prostytutki

Gość gdzie tam
moj facet ne korzysta i powtarza za klasykiem, że "jest zbyt młody i zbyt przystojny, żeby za to płacić" :D

zgadzam sie z przedmowca burdele sa i zawsze beda zawwsze bedzie to dochodowy interes ale wracajac do tematu jest wielu facetow nie korzystajacych z tego rodzaju uslug

Gość I'm sick of this bullshit
Arek nie wiem w jakim ty świecie żyjesz :D wejdź chociażby na rokę albo odloty i zobaczysz ile ich jest :classic_cool: