Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę _ wiedzieć

Blondynki czy brunetki, mężczyźni które są wdeług Was ładniejsze?

Polecane posty

Gość Blondynka ;)
Morrigan220: Twoja wypowiedź nie jest na dośc wysokim poziomie. Twierdzisz, że blondynki obrażają brunetki a ty w tym poście obrażasz blondynki więc sama pokazujesz swój niestety niski poziom wypowiedzi ;) Są mądre i głupie blondynki tak jak są kobiety mądre i głupie o innym kolorze włosów ;) A PATINOWAK miała rację bo prawie każdy facet obejrzy się za blondynką... Jeśli pójdzie brunetka z blondynką i brunetka jest ładniejsza to i tak facet spojrzy na blondynkę taką poprostu mają naturę ;) Sama jestem blondynką i znam to z własnego doświadczenia. I wkurza mnie to, że wszystkie brunetki i kobiety o innym kolorze włosów obrażają blondynki bo to świadczy tylko i wyłącznie o ich inteligencji i o tym, że oceniają ludzi po wyglądzie zewnętrznym... Zresztą kobiety o ciemnych włosach są bardziej pospolite ponieważ większosc kobiet na świecie ma ciemne włosy a blond włosy to już jest coraz częściej rzadkośc ;) Pozdrawiam ;)

Gość kociara210
LoL jestem brunetką i wszyscy zawsze oglądają sie za brunetkami , bo blondynki nie są glupie ale brzydkie ,jak ktos widzial ladna blondynke to sory ale tylko na filmach , więc 100 razy lepsze brunetki!!!

Gość Dziewczyna twoich marzen.
Witam : ) Ja osobiscie mam brazowe wlosy, ale farbuje je na zloty kolor, bo pasuje do mojej cery (blada) oraz mam niebieskie oczy. ; >I jestem bardzo ladna dziewczyna, wiec mysle, ze kolor wlosow nie ma znaczenia... Tak samo jak "blondynki sa glupie" . Mam kolezanke blondyne, ktora miala srednia 5.8 . Seryjnie O.o A wiekszosc brunetek to tepole w naszej klasie, ze masakra -.- .. xDD I blondyny spokojnie, bo blondynki tez sa ladne... ;> Nawet bardzo. :D Przykladem jestem ja xD Dziekuje za wypowiedzenie sie i pozdrawiam ^.^

Gość Blondyneczka826
Podobno blondynki są głupie, ale z tego co widzę to brunetki obrażają nas, a to świadczy o poziomie ich inteligencji. Według mnie każda kobieta jest piękna na swój sposób. Jakoś nigdy żaden chłopak mi nie powiedział, że blondynki są brzydkie. Sama jestem blondynka z lokami i zawsze słyszę tylko kompletnty na temat moich włosów. Pewnie wieksząść wypowiedzi jest kobiet, ale jestem zdania, że mężczyźni wolą jednak blondynki. Nie ma faceta, który nigdy nie spojrzał na blondynke. Jesteśmy po prostu piękne i mamy w sobie to coś. ;)

Gość gośćladna brunetka
Brunetki zawsze beda ladniejsze, to tez kwestia urody i karnacji blondynki sa mdle

Gość gość
Blondynki to dla mnie anielice, są rzadkie, bo tylko 2% ludzi z całego świata to blondyneczki, są urocze i słodkie, takie do opiekowania się nimi, sama mam naturalnie jasny brąz i farbuje się na jaśniejsze odcienie, chciała bym mieć córeczki blondynki i jasnych buziach i błękitnych oczętach, plotła bym im warkoczyki, robiła wianki z kwiatków, uczyła gotować, tańczyć, śpiewać, czytała bym im najpiękniejsze bajki...Męża też chcę niebieskookiego wysokiego blondyna, tacy są według mnie bardziej męscy.

Gość gość Martin
oczywiste że brunetki ;)większość dziewczyn bez makijarzu dobrze wygląda a blondynki większość łyse blade nie mają tego uroku!!!

Gość Ciężarna z kanapy
Jestem brunetką a mój mąż woli blondynki. Te bzdury które wypisujecie to zazdrość po prostu. Mi też jest przykro ale to nie powód żeby obrażać inne kobiety. Moim zdaniem uroda zależy od rysow twarzy i uśmiechu, zdaniem mężczyzn od dużych piersi i jasnych włosów. A wy na bank jestescie brzydkie jak Michael Jackson skoro tak plujecie jadem ;)

Gość gość
Nic nowego jak zwykle ból d**y brunetek :D hahahaha . Nie ma to jak zmieniajacy sie kolor włosów z wiekiem przez co mogę śmiało powiedzieć że włosy się nie liczą ;) jak macie brzydki ryjek to kolor wam nie pomoże