Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka to ja

kazał mi oddać prezenty

Polecane posty

Gość mirka to ja

chodziłam z chłopakiem 3 lata no i jakiś czas temu sie rozstalismy. on ma już nowa dziewczynę i ostatni mi napisał że wpadnie wieczorem i zebym przygotowala sukienke ktora mi kupil na urodziny i bizuterie bo chce to zabrac... oczywiscie mu oddam no bo bez łaski nie bede tego trzymac... ale czy to normalne?? wiem że pewnie ta jego nowa bedzie to nosic;/ wg mnie jest żałosny? wasze zdanie?

Gość A JEDNAKkkkkkkkk
co za biedny chu.j

Gość weź od niego
kase za przechowanie. skoro to nie był prezent tylko depozyt to opłata sie należy ;)

gorzej niz zalosny :O dobrze ze juz z nim nie jestes.a ta druga jesli to zalozy nie ma ambicji :O

Gość skacowany Piotruś
hee burak bez honoru olej go, tylko ty sie nie upominaj o swoje prezenty za kilka lat on doceni ciebie

Gość mirka to ja
heh moze nie wie że to było juz uzywane...sukienke mialam na sobie raz :-O no ale musialam ja prac bo troche sie poplamila:D napisalam mu czy chce ja dac tej nowej a on ze nie chce nikomu dac ale musi to zabrac bo mu potrzebne? wiec do czego niby mu to ? tylko zeby jej dac...aby patrzec jak ja w czyms zobacze;D

Gość do myszki83
Ty za to błysnęłaś znajomością polszczyzny, tłuku bez szkoły. Pisze się "zabłysnął".

Gość mirka to ja
dla mnie to zadna strata bo w tym juz nie chodze.mam swoją a to wszystko leży :D ale mnie to rozbawiło szczerze :D

Gość 13 luty
Ty jesteś bez szkoły. Tłuku w łachmanie.

chociaz teraz to juz sama nie wiem buhahahahahamoze i zabłysnął...:D:D skoro kobieta zabłysnęła, to facet zabłysnął :/

Gość mirka to ja
nie wołam na niego nic bo niby po co :D nigdy by mi to do glowy nie przyszło :D wiedzialam że jest idiotą więc dzieki Bogu nie jestem z nim już :D

kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera :P :classic_cool:, a na poważnie facet jest beznadziejny :o

Gość mirka to ja
oddam :D ale nie wiem czy sie nie posmieje :D postaram sie nie

Gość Kafeterianka252
Dziewczyny dobrze główkują:) Sukienka niechcący mogła się przecież przypalić zęlazkiem a z kolczyków mógłby wylecieć brylanick a piersionek troche sie powyginał. hehhehe:)

zachowuj sie naturalnie i nic nie mów, nie znizaj sie do jego poziomu :D:D:D, niektórzy juz tak maja

Gość mirka to ja
pomyśle jutro :D mam na to cały dzień bo ma być wieczorem :D może coś uszkodzę zupełnie niechcący :D

Gość mirka to ja
wyjdę dam mu i nara on mi napisał ze mi jutro wytłumaczy na co mu ta sukienka :D ale nie zamierzam nawet z nim rozmawiać :D jakoś nie mam ochoty :d uważam go za bład mojego życia najwiekszy :-o

a jak bedzie mial wąty to powiedź ze nie sadzilas ze kiedys wpadnie na pomysl zeby ci to odebrac, i ze to sie stalo niechcacy oczywiscie :D:D:D

Gość errteee
a często nosiłaś biżuterię?:) bo jesli nie to powiedz, że dlatego bo jest wieśniacka i się wstydziłaś:P

Gość Kafeterianka252
hehe kobiety na prawdę są wredne;) i to w sobie lubię;) niech burak ma za swoje;) wielki mi amant;)

Co za kretyn. Jak dla mnie totalne dno, za grosz honoru. Maksymalne buractwo. Aż się zbulwersowałam, że takie prostaki chodzą po ziemi:o

Gość mirka to ja
niezbyt nosiłam ... także wygląda jak nówka :D