Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unhappySelena

PEKNIETE WIELKIE NACZYNKO BLAGAM O POMOC

Polecane posty

Nikt nie zdaje sobie sprawy z tego,jak cierpie przez te gowno! Mam pol centymetrowe naczynko pekniete prawie na srodku nosa Mam juz jest z rok,od najwiekszej glupty ktora zrobilam czyli od wyciskania wągrów(ktorych tez pozbyc sie nie moge ;( ) Jeszcze glupia robilam te zalsone parowki bo sie naczytalam bzdur i sie nie znalam i je powiekszylam,maja taki rumien i to jest czerwona kropa co jak pryszcz wyglada. To jest okropne.Gorsze od wiekszosci.Nie da sie tego zakryc podklaldem a jak juz zakryje to jest przeobrzydliwa maska. Kochani jak ja mam to usunac??? Ponoc jest jakis laser IPL ale ja zyje z kieszeni rodzicow wiec mam przemyslany i oszczedzany kazdy grosz!Nie chce robic 3 zabiegow wydac 100 zl i nie miec efektu! pomocy... ;(

Gość zonia30
mój dermatolog polecił mi IPL a dziewczyny z forum dorzuciły ze ma być IPL z falami radiowymi . Podobno to najlepszy zabieg na naczynka. Jeśli chcesz je tylko zamaskować to użyj zielonego korektora ( nie zrobi Ci maski na nosie) a na codzień używaj kosmetyków do cery z problemami naczynkowymi np Flosleku- mają świetną maseczkę którą osobiście polecam na takie problemy. Kosmeryki te są z arniką która zamyka naczynia krwionośne.

a myslicie ile razy bede musiala powtorzyc?raz nie wystarczy?ile wezma mi za z 2 malutkie nacyznka na nosku?? dziekuje serdecznie!

Gość zonia30
jesli jest to jedno naczynko może wystaczyć jeden zabieg, ale tylko kosmetolog może to ocenić.