ktos00 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Otóż chłopak kończył we mnie... ostatni okres miałam 21 marca teraz przypadał mi na 19 kwietnia dziś jest juz 26 a okresu jak nie było tak nie ma z wyliczeń z kalendarzyka przypadają mi dni płodne na 27 28 29 30 kwietnia.Jak myślicie czy jest szansa na to ze dostane jeszcze okres ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghjkl;';lyuiop Napisano Kwiecień 26, 2010 na co gdybanie,zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiatowa finansjera Napisano Kwiecień 26, 2010 dziewczyno, co mi po tym, ze znam na wylot twoj kalendarzyk, skoro nie wiem, czy bzykalas sie pierwszego, trzynastego czy dwudziestego czwartego dnia cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos00 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 zrobiłam test wczoraj i wynik wyszedł negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak to się stało że dni płod Napisano Kwiecień 26, 2010 ne będą od wtorku przyszłego? W poprzednim cyklu ich nie było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos00 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 swiatowa finansjera bo ty myślisz ze ja sobie zapisuję kiedy sie bzykam ile i o której godzinie gdybym wiedziała to nawet bym tutaj nie pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiatowa finansjera Napisano Kwiecień 26, 2010 jesli sie nie orientujesz, to nie startuj z takimi pytaniami, bo to absolutna podstawa jesli chcesz poznac chociaz szacunkowa odpowiedz. poczytaj troche o plodnosci, owulaji i antykoncepcji przede wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasnowidzów na kafeterii brak Napisano Kwiecień 26, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiatowa finansjera Napisano Kwiecień 26, 2010 no, jak widac ktos tu jeszcze wierzy we wrozki :D niezle... pytanie z cyku "bzykalam sie, ale nie wiem kiedy, nie wiem z kim, nie wiem czy sie spuscil, nie wiem czy to bylam ja, czy kolezanka, powiedzcie mi teraz czy jestem w ciazy". boze, widzisz i nie grzmisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos00 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 jak ci nie pasuje to nie wchodz nie czytaj i nie odpisuj !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiatowa finansjera Napisano Kwiecień 26, 2010 szerze kaganek oswiaty taka mala misja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos00 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 spoko powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjjjjjqqqq Napisano Kwiecień 26, 2010 sorry ale finansjera ma całkowitą rację :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach