Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasha lennon

styl boho-podoba wam się?

Polecane posty

Gość tasha lennon

Długie zwiewne spódnice do ziemi, wyraziste kolory, etniczne dodatki. Czy wam się to podoba? Ja sama lubię długie spódnice w połączeniu z prostymi bluzkami i kiedy pierwszy raz się tak ubrałam mojemu facetowi mowę odjęło :) Wychodzi na to, że nie tylko mini spod której pupę widać może być sexy...

Gość anitaanita
bardzo mi się podoba jestem za.

Na innej osobie jaknajbardziej mi odpowiada, ale sama nie wyszłabym tak ubrana na ulicę (chyba,że na wakacjach nad morzem)....w długiej spódnicy trzeba umieć się poruszać ;-p

Gość feeendiiiiiiiii
NIEEEEEEEEEEEEEEE i jeszcze raz nie, styl ciotki klotki

Podoba, ale niestety to nie każdemu pasuje, trzeba mieć ładną sylwetke, zeby tak wyglądac atrakcyjnie, wg. mnie nie pasuje to zupełnie niskim kobietą.

Gość marmur to kamień na płytki
chyba kobietom niskim kobietom :P można co najwyżej z niską kobietą iść na kawe ORTOGRAFIA MATOŁY

Gość TamaraTam
uwielbiam ten styl. luźno i radośnie. zamawiam z różnych sklepów ale ostatnio z www.innaja.com bardzo podobają mi się tuniczki. jestem zachwycona czekam na przesyłkę z jedną. kontakt ze sprzedającą wspaniały. polecam każdej miłośniczce boho

Podoba mi się taki styl, chociaż niezbyt często się tak ubieram

Może przesadnie nie obwieszam się dodatkami, ale ten styl bardzo mi się podoba zwłaszcza spódnice maxi. Lubię też gdy zestaw składa się z elementów w zgaszonych kolorach. Ostatnio na wyprzedaży upolowałam taką spódnicę w kolorze khaki. http://www.balladine.com/spodnice,dluga-spodnica-w-kolorze-khaki-bialcon,8-k-10758-105215-p

Ogólnie mi się podoba, chociaż wydaje mi się, że nie wyglądam dobrze w spódnicach maxi;)

Gość gość
Podoba mi się :) W trendach na jesień i zimę 2015/2016 jest wiele propozycji w stylu boho . Poncza i frędzle, skóra, zamsz, kożuszki, wełniane swetry o grubych wzorach, kapelusze z dużym rondem , do tego jeans i połączenie różnych haftów, etnicznych wzorów , ciepłych kolorów . To lubię :)

Gość TadamTadam
jeśli lubicie taki styl... w sumie by was tu nie było heh ;p polecam sklepik innaja.istrore.pl bardzo ciekawą biżuterię mają i ciuszki. a także dodatki własnoręcznie robione. super naprawdę polecam!

Podoba mi się ten styl, ale na kimś. Sama raczej nie potrafiłabym się w ten sposób ubierać.

Gość moniq95
Mi szczególnie podoba się biżuteria i torebki w tym stylu :) Są dość oryginalne, nie to co w sieciówkach. U nich można znaleźć fakne rzeczy: innaja.istore.pl/pl/bizuteria

Gość motyllek2
Przeglądałam tą stronę innaja.store i przyznam, że faktycznie biżuteria jest przepiękna. Już sobie nawet zamówiłam jedną bransoletkę;)

Gość gość
Boho styl można interpretować na wiele sposobów, sama nie wiedziałam co to jest, a wiosna i lato cały czas tak chodziłam ubrana. Czasami warto poczytać, aby wiedzieć jak się chodzi http://portalmodowy.pl/styl-boho/